D
Deleted member 181710
Gość
Jest wszystko ok, malutka po pomiarach jest starsza ok 1.5 tygodnia
No i waży 1800 gramów więc jest mały klocek
Jak to fajnie przeczytać, że inne kobitki też są czasem ''do przodu'' bo ja często się czuje tak nieswojo ze swoimi ciążami wszystkimi w sumie bo zawsze a to waga większa niż ''normy'' a to obwód czegoś pare dni do przodu ble bleMała waży 1410 gram, i '' jest starsza'' o 9 dni według głównego terminu.
Ja za tydzień wizytę mam. Też jestem ciekawa jak tam wagowo będzie, u mojej kluski w sensie.Ja mam wizytę w poniedziałek. Jestem ciekawa ile waży teraz moja Helenka. Mam wrażenie ,że dużo urosła bo bardziej ją czuje
U mnie to strach na wagę wchodzić, już ostatnio miałam +10kg a nie jem słodyczy, nie pije gazowanego, nie tykam chipsów. Z synami przybrałam kolejno +13kg i +7kg
A tu prognozuje sobie jeszcze przynajmniej 3 kilogramy dla samej Ulki i dodatkowo mleczarnia urośnie, już teraz mam duże D. Kuzynka przytyła 18kg a kruszyna z niej i aż się boje o siebie bo jednak mam te 180cm
Ja wiem, że fizjologia i hormony i w ogóle ale ta moja ciąża z dziewczynką jest najbardziej odpałowa
Ale byle do września. Jakoś wezmę na klate te moje kilogramy byle się łaskawie obróciła główką do dołu w końcu bo CC nie chce