18grudzien
Fanka BB :)
Kurde musze przestac spać popołudniu teraz to nie wiem co będę robić.......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde musze przestac spać popołudniu teraz to nie wiem co będę robić.......
Zobaczę jak będzie mi źle to kupię Ascocośtsm... mam nadzieję że te moje jelita ogarną...Ja tez mam i tez nikt nic nie mówił co do utrudniania porodu. Zajście owszem. Bóle przy okresie podobno tez gorsze. Co do porodu dwa naturalne. Zobaczysz Gosia jak się będziesz czuła po nim. Mam nadzieje ze Będzie ok
Hemoglobine mam jakoś podobnie i zalecenie wcinania żelaza także luz...Taki spadek homologacja to jeszcze nie wiadomo jaka anemia także spokojnie
Mój kot też lubił spacery po wannie a porąbana sunia to normalnie jak ktoś się kąpie wskakuje do wanny... a jak jej nie wpuścisz wyje pod drzwiami i jak tylko wyjdziesz a choćby resztki wody jeszcze były to wskakuje i bawi się. Ale ona to nawet wszystkie kałuże musi zaliczyć na spacerze...Piękny, moja to jak idę do łazienki to za mną i wskakuje na kosz z praniem. A ostatnio to mężowi po krawędzi wanny spacerowała oczywiście jak się kąpał.
A to moja kociczka, albo diabeł wcielony [emoji23]Zobacz załącznik 871259
Ja to nałogowo oglądam CSI albo Zabójcze Umysły.Kurde musze przestac spać popołudniu teraz to nie wiem co będę robić.......
O kurde... nie zasnęłabym a podłoga zaj..ta!!!Zobacz załącznik 871261 to ta moja wspomniana sypialnia [emoji23]
Bo wynajmujecie? A właściciel nie może jej zabrać?Tak Wam zazdroscilam, że Wasze wyprawki są tak do przodu, a u mnie też w końcu coś rusza. W weekend będę miała łóżeczko dla Basi Jupi! Naszukalismy się, ale w końcu znajomy sprzedaje białe z szuflada i z całym kompletem (materac, pościel). Kupiliśmy też ubranka dla Basi i piżamke dla Marysi. Marzy mi się jeszcze łóżeczko dla Marysi, ale nie wiem gdzie je zmieścić, bo w pokoju dziecięcym jest kanapa, która jest na stanie mieszkania.
@StarAnia, niesamowity ten brzuch, dwa razy bardziej do przodu niż mój. Niestety na moim pojawiły się nowe rozstępy. Były po tamtej ciąży, a teraz widzę, że to są nowe.
Tak mnie nakrecilyscie na zadbanie o siebie, że jak będzie po mojej wypłacie to idę do fryzjera, a jutro zrobię sobie pielęgnację stóp i usunę włosy z twarzy. Pewnie tylko na to będzie czas i siła.