reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@GoJ z tego co widze nie oznaczone zelazo. Mi na poczatku tez zalecila doktorka od razu suplementacje zelaza przy niskiej hemoglobinie, a pozniej na kontroli wyszlo ze zelazo mam wysokie. Zaczela szukac dalej i kazala oznaczyc witamine b12 i kwas foliowy i chyba cos tam jeszcze, no i wyszlo ze hemoglobina spada bo mam niedobor b12

reklama
Hej skonczylam prasowac
Durna jestem cale popoludnie wieczor wyłam...zachowuje sie infantylnie chce uwagi opieki te hormony szaleja w dodatku chyba cukier....
3 dzien kiedy grzesze... dzis kilka ptasich mleczek i michalkow i owoce po 16 :-( :'(
Co godz.sprawdzalam cukier ale naladowalo mnie bo przez wyrzuty sumienia poprasowalam ubranka... ide wreszcie spac.
Cukier ok.
Ciekawe jak rano ...zwykle na czczo jest skok na drugi dzien i potem skacze jak szalony...
Dlugo mi tak dobrze szlo ... a od kilku dni daje ciala... mam burze hormonow ta pogoda mnie dobija :'(
A propo butow tez chodze w sandalach balerinach itp dzis po deszczu w sandalach nie zaloze innych chce slonca wole upalyyyyyyy niz tą pluchę

Mala kopie teraz i wywija dobranoc laseczki :*

Aaha Starania Twoj brzuszek MEGA!!!
:-* :D

Tez biore terdyferon wazne zeby nie ssac tej rozowej slodkiej oslonki i jak najszybciej popic bo niszczy zeby.../?
Polykam jak pamietam tak co drugi trzeci dzien..
Nie biore tez codziennie witamin ale magnez aspargin raczej codziennie
Dobranoc i zamawiam na jutro/ dzis słońce!!!!!!!!! Duuuuuzo slonca
Paaaaa

Goj, te słowa o tyłozgięciu to kiedyś od lekarza usłyszałam tak, że ten tego...:eek:
Że utrudnia zajście w ciąże to wiedziałam, zresztą o tą pierwszą ciąże staraliśmy się chwilę,
może nie długo bardzo ale szybka diagnoza, badania, przepisane clo i się udało :) bardziej nieregularne cykle niż tyłozgięcie miało chyba znaczenie...
Teraz ciąża bez żadnych leków...tak więc da się :happy2: a co do lekarzy to wiadomo...ile osób tyle opinii.
Zobaczę co zasugeruje moja lekarka, wie jak ciężki był I poród i ile przeszłam ja i mała więc jak powie że CC upierać się nie będę, chęci porodu SN odłożę na bok ale jak da zielone światło to czemu nie :happy:
Generalnie mówiła że 6 lat to spora przerwa więc jak waga nie przekroczy 3500 g to może spróbujemy SN, pierwsza córa nie całe 3 kg miała więc sama jestem ciekawa.
kasiaczek89pl.... podłoga super jest :happy: ja to jestem śpioch więc zasnęłabym i na przysłowiowym kamieniu :rolleyes:
zrobiłam zamówienie na wszystkie higieniczne pierdółki plus prześcieradełka, pieluchy tetrowe itp. no i wyszło 400 zł...a wydawało mi się, że raptem parę rzeczy wzięłam :confused:

Skąd ja to znam :) eeee wszystko mam dokupie pare pierdółek , a potem w dwóch sklepach internetowych koszyki po 300. Się zastanawiam czy dawniej tez tyle kosztowało wszystko. ..

Dzień dobry z rana pije kawę i zaraz szykuje córki na te wycieczkę, ja już na wypraw wydałem około 3000zl razem z ubraniami do tego dojdzie wózek także standard 5000zl trzeba wydać a Helsinki Krosno jeszcze robi dla dziecka to w ogóle....... Nawet zasnelam...... Pogoda taka sobie niby ciepło ale wilgotno pranie się kisi więc wczoraj pościel wrzuciłem do suszarka i dziś też jedną partie wrzuce dobrze mieć coś takiego........... Dziś kawusia i obiadek u mamusi uwielbiam do niej jeździć.... Papa

Bo wynajmujecie? A właściciel nie może jej zabrać?
Zobaczymy czy się uda. Ale jeżeli nie, to muszę myśleć jak to tam poukładać, chociaż Marysia już mogłaby spać w swoim łóżeczku.
Basia mi wczoraj chyba wbila paznokieć w brzuch obok pępka. Od tamtej pory cały czas mnie tam boli. Na szczęście się wyleczylam z tego kataru i kaszlu.
@Bajdelka35, ja też uwielbiam kawę u mamy. Niestety obecnie wyjechała do Krakowa że swoją siostrą. Wróci to będziemy kawkować :)

reklama
Do góry