reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zrobiłam zamówienie w smyk bez małych różowych ubranek. Dumna jestem. Obkupilam synka na zaś. Tylko spodni mu brakuje a tak to i koszulki większe j szorty j gatki.. na zimę też ma wszystko więc z głowy. Lubię mieć dla niego rozmiar do przodu.

Ta maseczka to po prostu łyżeczka miodu i 1/3 łyżeczki kurkumy w proszku. Wymieszać i na twarz.. Tylko trudno to zmyć więc lepiej przed kąpaniem wieczornym, zmyć i jeszcze kąpać się zmyć drugi raz. A cera mega rozpromieniona...

Dzięki spróbuje

reklama
Hej,
ale postów naprodukowane :happy:
W koncu dzisiaj odwiedziłam położną, żeby zaktualizować deklarację bo troche sie pozmieniało w danych ;-) ;)
Zaprosiła na zajęcia,ruszają od 3 lipca, jak pozwoli czas to chetnie sie wybiorę dla przypomnienia.
U mnie zaczęło sie twardnienie brzucha i skurcze lekkie. Dzisiaj jeszcze dzidziol tak sie jakos ulozyl ze nie moglam oddechu złapać, połozyłam sie w koncu bo bylo mi słabo i zasnelam a teraz bede czuwala chyba w nocy bo na sen to nie licze...:hmm:
Położna mowila ze jak pierwszy porod zakonczyl sie CC to ona by nie ryzykowała i naciskala na drugie CC od razu...troche mnie zaskoczyla bo chcialabym urodzic naturalnie, wiem ze lekko nie bedzie bo juz kiedys lekarz mowil mi ze budowe mam taka ze ciezko bedzie rodzic,min. tylozgiecie macicy co podobno nie ulatwia itp., ale jakos tak mimo wszystko chcialam a teraz ta polozna...sama juz nie wiem...zglupialam.
Goj, ja bralam Tardyferon ale po cc wiec nie wiem jak z nim w ciazy sprawa wyglada, ja skutkow ubocznych nie mialam.
Co do pedicuru to poki co ogarniam sama, zobaczymy jak bedzie na koncowce.
Starania....brzusio BOSKi :yes:
Ja mam tylozgiecie i sorry nie wiem kto ci nagadał że utrudnia poród zajście tak nie poród.
Co do leku ja i tak mam klopoty gastryczne stad lęk że się nasila

Ja mam tylozgiecie i sorry nie wiem kto ci nagadał że utrudnia poród zajście tak nie poród.
Co do leku ja i tak mam klopoty gastryczne stad lęk że się nasila

Ja tez mam i tez nikt nic nie mówił co do utrudniania porodu. Zajście owszem. Bóle przy okresie podobno tez gorsze. Co do porodu dwa naturalne. Zobaczysz Gosia jak się będziesz czuła po nim. Mam nadzieje ze Będzie ok

Hej,
ale postów naprodukowane :happy:
W koncu dzisiaj odwiedziłam położną, żeby zaktualizować deklarację bo troche sie pozmieniało w danych ;-) ;)
Zaprosiła na zajęcia,ruszają od 3 lipca, jak pozwoli czas to chetnie sie wybiorę dla przypomnienia.
U mnie zaczęło sie twardnienie brzucha i skurcze lekkie. Dzisiaj jeszcze dzidziol tak sie jakos ulozyl ze nie moglam oddechu złapać, połozyłam sie w koncu bo bylo mi słabo i zasnelam a teraz bede czuwala chyba w nocy bo na sen to nie licze...:hmm:
Położna mowila ze jak pierwszy porod zakonczyl sie CC to ona by nie ryzykowała i naciskala na drugie CC od razu...troche mnie zaskoczyla bo chcialabym urodzic naturalnie, wiem ze lekko nie bedzie bo juz kiedys lekarz mowil mi ze budowe mam taka ze ciezko bedzie rodzic,min. tylozgiecie macicy co podobno nie ulatwia itp., ale jakos tak mimo wszystko chcialam a teraz ta polozna...sama juz nie wiem...zglupialam.
Goj, ja bralam Tardyferon ale po cc wiec nie wiem jak z nim w ciazy sprawa wyglada, ja skutkow ubocznych nie mialam.
Co do pedicuru to poki co ogarniam sama, zobaczymy jak bedzie na koncowce.
Starania....brzusio BOSKi :yes:
Tyłozgięcie "prostuje" się w czasie ciąży, gdy macica rośnie i idzie do góry, więc w porodzie naturalnym nie powinno być przeszkodą.

Przyszły wyniki badań krwi i moczu.. i jak zwykle anemia i pewnie jeszcze coś..

Załączniki

• Screenshot_20180626-202000.png
    Screenshot_20180626-202000.png
    45,9 KB · Wyświetleń: 86
  • Screenshot_20180626-202021.png
    Screenshot_20180626-202021.png
    42,8 KB · Wyświetleń: 84
Dziewczyny dzisiaj byłam pooglądać moja Natalię waży 1350 g podroslo się jej wszystkie wymiary w normie tylko kości wymiary w normie udowe odbiegają 4 dni do tyłu ale nie mam się co martwić za tydzień jadę robić ostanie usg III TRYMESTRU i już coraz bliżej spotkania z naszymi dzieciaczkami . [emoji4][emoji7]

Ten tel mnie wkurza, ja przy bliźniakach miałam spadek Hemoglobiny do 9 wtedy dostawałam zastrzyki z żelaza a teraz mam podobny wynik do ciebie także to jeszcze nie anemia nie ma się czym martwić

reklama
Leje wodę do wanny
Na mały relaks
Patrzę na uchylone drzwi od łazienki
I co widza moje oczy???

Sorry za brudek na drzwiach [emoji6]Zobacz załącznik 871179
Piękny, moja to jak idę do łazienki to za mną i wskakuje na kosz z praniem. A ostatnio to mężowi po krawędzi wanny spacerowała oczywiście jak się kąpał.
A to moja kociczka, albo diabeł wcielony [emoji23]
IMG_20180621_202817740-1560x2080.jpg

Załączniki

• IMG_20180621_202817740-1560x2080.jpg
    IMG_20180621_202817740-1560x2080.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 370
Do góry