reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moi od kilku dni "sprzatali" a dziś pojechali do Otwocka...

U mnie doszło do wielkiej zamiany pokojów. Młoda na dół , druga do sypialni. My do ich pokojów po rozebraniu ścianki. Czyli mam dość duży pokój. Zielono- różowo -pomarańczowy z podłoga w kaczuszki [emoji23] jak nie będę mogła urodzić to go pomaluje wtedy [emoji23]no ale chałupę trzeba ogarnac trochę jak maja przyjść dziewczyny bo takie ą ę i żeby mi młodej nie obrobiły potem

reklama
Ja dziś poszłam do salonu na stopki:) stary mi nie chce robić :/ trza zmienić chłopa [emoji23] pani wiedząc ze w ciąży to dobrą godz mi gadała o ciążach , porodach , karmieniu , ze ona nie szczepi i coś tam jeszcze. A chciałam się zrelaksować [emoji23] pogadać o kosmetykach i jak zadbać o stopy
Ja jutro idę na stopy, ale dzisiaj muszę je oczyścić żeby wstydu nie było :D

U mnie doszło do wielkiej zamiany pokojów. Młoda na dół , druga do sypialni. My do ich pokojów po rozebraniu ścianki. Czyli mam dość duży pokój. Zielono- różowo -pomarańczowy z podłoga w kaczuszki [emoji23] jak nie będę mogła urodzić to go pomaluje wtedy [emoji23]no ale chałupę trzeba ogarnac trochę jak maja przyjść dziewczyny bo takie ą ę i żeby mi młodej nie obrobiły potem
No to masz cudny pokój ;) moi chlopcy mają razem... i w nowym em jeśli cos to też razem..

Ja jutro idę na stopy, ale dzisiaj muszę je oczyścić żeby wstydu nie było :D

No ja byłam powiem szczerze pierwszy raz. Zawsze robiłam sobie sama i pedicure i hybrydę czy lakier. A teraz sie już nie dam rady złożyć przez ten bol krocza :) I wczoraj i dziś ogarnialam cokolwiek je żeby wiochy nie było. To tak jakbym miała sprzątaczkę. Sprzątalabym żeby się nie wstydzić [emoji23]

No to masz cudny pokój ;) moi chlopcy mają razem... i w nowym em jeśli cos to też razem..

No miodzio. Prawie młodemu zostawić potem taki [emoji23] moje miały razem ale tylko z taka ścianka z paneli ściennych ale było za dużo afer ciagle wiec jedna wypadła na dół. I święty spokój.

Ja dziś poszłam do salonu na stopki:) stary mi nie chce robić :/ trza zmienić chłopa [emoji23] pani wiedząc ze w ciąży to dobrą godz mi gadała o ciążach , porodach , karmieniu , ze ona nie szczepi i coś tam jeszcze. A chciałam się zrelaksować [emoji23] pogadać o kosmetykach i jak zadbać o stopy

Ale to chyba tak jest. Jak ludzie widza, że ja w ciazy to zaczynaja tylko o tym ze mną gadać. A ja od pogaduch o tym mam Was i forum a tak normalnie to bym chciała gadać tak o wszystkim, jak kiedyś :)

reklama
No miodzio. Prawie młodemu zostawić potem taki [emoji23] moje miały razem ale tylko z taka ścianka z paneli ściennych ale było za dużo afer ciagle wiec jedna wypadła na dół. I święty spokój.
Ja to nawet nie mam ich jak rozdzielić. Jak pokój im podzieliłam to fajbie było może dwa dni. Potem jeszcze gorzej niż normalnie.... także znów rozdzieliłam...

Do góry