kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A w życiu się tak nie wygne teraz [emoji14]
To się staje tyłkiem do lustra a zdj z przodu z nad głowy robi ja tak kombinowałam jak chciałam fotę z pleców zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w życiu się tak nie wygne teraz [emoji14]
:-/ ale mi sie spać zachciało...
Mam i ja. Czyli PACZUSIA DLA MIKUSIAZobacz załącznik 871049 Zobacz załącznik 871050 Zobacz załącznik 871051 Zobacz załącznik 871052 Zobacz załącznik 871053
Ja na szczęście nalogu nie miałam. Coś tam kiedyś na studiach z dziewczynami podpalalam ale zawsze się ze mnie śmiały bo komicznie wyglądałam z tym papierosem. Na kosmetyki już wcześniej zaczezac zwracać uwagę. Czytać konsultować z bardziej doświadczonymi.
Włosy myje płynem do higieny intymnej plus czasem z dodatkiem sosu i łupież z którym męczyłam się latami znikł. Na ciało olejki eteryczne połączone z oliwą. Zanim wyjdę na zewnątrz , zawsze niezależnie od pogody nakładam krem z filtrem.
No i uwielbiam maseczki naturalne. Najlepsza to z kurkumy i jogurtu.
Moi od kilku dni "sprzatali" a dziś pojechali do Otwocka...Wymęczona po lekarzu , to się nie dziw. Ja miałam kryzys po 16 i coś mnie zaczął brzuch męczyć ale już przeszło chyba. Młode sprzątają bo się spodziewają koleżanek jutro [emoji23]dobry biznes ja nic nie muszę robić
Ja tez mam już problemy z wytarciem nóg i zapięciem sandałów mój S. już ostatnio mi pięty czyścił i paznokcie
Jestem po szkole rodzenia pozytywnie zaskoczona :-) słysze, że tematem będzie kp, wiec ja już bojowo nastawiona, co za głupot się naslucham, a tu zdziwienie ;o aktualna wiedza medyczna, żadnych głupot o mm, ze przeziębienie jest przeciwwskazaniem do karmienia, polecała tez w razie wyjścia gdzieś, żeby dziecko łyżeczka karmić a nie butelka, no naprawdę super babka, a już taka po 50 :-)