reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mi na bole krzyżowe najbardziej pomaga takie ćwiczenie : że kładę się na podłodze a nogi w rozkroku opieram o sciane, tak że tworze prosty kąt. Pośladki oparte troche o ziemię trochę o ścianę. Bardzo pomaga. Pytałam lekarza i nie ma przeciwskazań. A ćwiczenie znalazłam gdzieś na YT, jeżeli uda mi się je odnaleźć to je tutaj podeślę.
Link do: nogi oprate o sciane - Szukaj w Google:

Ja na szczęście nalogu nie miałam. Coś tam kiedyś na studiach z dziewczynami podpalalam ale zawsze się ze mnie śmiały bo komicznie wyglądałam z tym papierosem. Na kosmetyki już wcześniej zaczezac zwracać uwagę. Czytać konsultować z bardziej doświadczonymi.
Włosy myje płynem do higieny intymnej plus czasem z dodatkiem sosu i łupież z którym męczyłam się latami znikł. Na ciało olejki eteryczne połączone z oliwą. Zanim wyjdę na zewnątrz , zawsze niezależnie od pogody nakładam krem z filtrem.
No i uwielbiam maseczki naturalne. Najlepsza to z kurkumy i jogurtu. :happy:

Moja z kurkumy i miodu:)

Ja tez mam już problemy z wytarciem nóg i zapięciem sandałów :D mój S. już ostatnio mi pięty czyścił i paznokcie :D
Jestem po szkole rodzenia pozytywnie zaskoczona :-) słysze, że tematem będzie kp, wiec ja już bojowo nastawiona, co za głupot się naslucham, a tu zdziwienie ;o aktualna wiedza medyczna, żadnych głupot o mm, ze przeziębienie jest przeciwwskazaniem do karmienia, polecała tez w razie wyjścia gdzieś, żeby dziecko łyżeczka karmić a nie butelka, no naprawdę super babka, a już taka po 50 :-)

reklama
Ja tez mam już problemy z wytarciem nóg i zapięciem sandałów :D mój S. już ostatnio mi pięty czyścił i paznokcie :D
Jestem po szkole rodzenia pozytywnie zaskoczona :-) słysze, że tematem będzie kp, wiec ja już bojowo nastawiona, co za głupot się naslucham, a tu zdziwienie ;o aktualna wiedza medyczna, żadnych głupot o mm, ze przeziębienie jest przeciwwskazaniem do karmienia, polecała tez w razie wyjścia gdzieś, żeby dziecko łyżeczka karmić a nie butelka, no naprawdę super babka, a już taka po 50 :-)

Ja dziś poszłam do salonu na stopki:) stary mi nie chce robić :/ trza zmienić chłopa [emoji23] pani wiedząc ze w ciąży to dobrą godz mi gadała o ciążach , porodach , karmieniu , ze ona nie szczepi i coś tam jeszcze. A chciałam się zrelaksować [emoji23] pogadać o kosmetykach i jak zadbać o stopy

Do góry