KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Mam i ja. Czyli PACZUSIA DLA MIKUSIAZobacz załącznik 871049 Zobacz załącznik 871050 Zobacz załącznik 871051 Zobacz załącznik 871052 Zobacz załącznik 871053
Ten sweterek i kombinezon tez mam [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam i ja. Czyli PACZUSIA DLA MIKUSIAZobacz załącznik 871049 Zobacz załącznik 871050 Zobacz załącznik 871051 Zobacz załącznik 871052 Zobacz załącznik 871053
Nie glowkowo albo posladkowo, albo poprzecznieNie no, ja ani nie palę ani nie pije alko.
Byłam dziś na pobraniu krwi.
Zastanawiam się jak tam się mała ułożyła. Wczoraj położna jak słuchała serca to znalazła je 3 cm nad pępkiem moim. Nie wiem jak ona tam leży.
Wizyte mam 4 lipca.
Oh, że nie główkowo to ja wiem. Bo moja klucha jest złośliwaNie glowkowo albo posladkowo, albo poprzecznie
Mój głowa pcha się w kanał i serducho bardzo nisko zawsze
Dokupiliśmy tą specjalną wkładkę dla niemowlaków. No i nie miałam żadnego sklepu w sensownej odległości od siebie tu żeby przymierzyć taki fotelik. A poza tym auto dla mnie będziemy kupować teraz w weekend dopiero, dużego suva.Ponieważ nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby w jakimkolwiek samochodzie kat w conkordzie wyszedł na tyle duży, żeby móc w nim wozić noworodka. Generalnie po urodzeniu malucha zwroccie szczególną uwagę na jego ułożenie w tym foteliku, ktoś koniecznie musi jeździć obok i kontrolować opadanie głowy. Ja zawsze odradzam przewożenie noworodków i małych niemowląt w tego typu fotelikach, ale to już sprawdzicie po sobie.
Niestety bardzo wiele fotelików ma taki teoretyczny zakres wagowy (0-18, 0-25, 0-36 nawet), ale kompletnie nie nadają się dla noworodków i małych niemowląt. W profesjonalnym sklepie raczej odradziliby takie rozwiązanie, albo zaproponowali w zamian klippana kiss 2 plus - to w tej chwili jedyny fotelik od zera do 18 kg, który faktycznie nadaje się dla takich bąbli. Także ja bym cichutko radziła jednak te 4-5 miesięcy korzystac jeszcze z maxi Cosi oczywiście decyzja należy do WasDokupiliśmy tą specjalną wkładkę dla niemowlaków. No i nie miałam żadnego sklepu w sensownej odległości od siebie tu żeby przymierzyć taki fotelik. A poza tym auto dla mnie będziemy kupować teraz w weekend dopiero, dużego suva.
Sugerowałam się tym, że jest dopuszczone w tym modelu wożenie dzieci od urodzenia.
W razie co na samiutki początek będę przewozić w tym drugim nosidle, jeśli by faktycznie małej nie pasował.
Jeszcze dziś poszukam bazy pod Cosi ja tam na racjonalne argumenty głucha nie jestem.Także ja bym cichutko radziła jednak te 4-5 miesięcy korzystac jeszcze z maxi Cosi oczywiście decyzja należy do Was
Tiaa. Mnie kiedyś Teść usilnie namawiał na "lampeczke winka" gdy byłam w zaawansowanej ciąży.... ludzie to potrafią być kret
Niech mnie ktoś ubierze i zawiezie do gina
Tak mi się nie chce... i ten debilby samolot a mnie pipa boli i ubieranie/rozbieranie to TORTURA
Oczywiście dam znać po co tam ale okrętu się nie spodziewajcie
O k..a! Co za z...y!!Kurcze 2016 stron.. kilka dni nie zaglądałam a tu aż tyle stron.. dziś od 8 rano w Medicower na badaniach zrobili mi dziś wszystkie mozliwe badania krwi..rano siedem flaszek.. do tego jeszcze raz glukozę (trzeci raz )bo tamta była zle zrobiona.. badanie u ginekologa.. pozniej USG nerek i wyszło że prawa nerka jest zatkana, 2 lipca mam urologa i pani doktor od USG powiedziała że zamiast tych wszystkich antybiotyków które dostawałam powinni mnie od razu do szpitala skierowac na odetkanie tej nerki, mówiła że wystarczy cewnik i by wszystko przeszło... 2 lipca pojadę do tego urologa i mu powiem zeby dał mi to skierowanie do szpitala huk może w szpitalu psychicznie odpoczne bo ostatnio nie daje już rady..
W sobote przyjaciółce utopili syna w rzece dzieciak 20 lat, taki dobry chłopak był spokojny itd. kuzwa gnoje najebani wrzucili go do wody a on pływać nie umiał .. Ona biedna nie daje sobie rady teraz z tym wszystkim ... Mogę być z nią tylko na telefonie bo inaczej nie dam rady jej wspierać jedno szczęście ze ma jeszcze dwoch synów bo nie wiem co by z nią było ..
No dobra bo zaraz będę wyć .. idę spac.. Miłego reszty dnia wszystkim