reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja nie pale szkoda mi kasy no i śmierdzi itp alkohol to czasami z mężem na weekend piwko albo winko wiadomo w ciąży nie pije..... Pisalyscie o kremach ja używam z la roche ccc on jest ekstra jak ktoś ma sucha cerę polecam kolor jak podkład (podkładu nie używam przy nim) do tego głęboko nawilża i jeszcze ochrona przed słońcem filtr 30,na bardzo długo wystarcza więc cena adekwatna do wydajności...... Juz po obiadku odpocznę i zabieram się na świetlice z synkiem

I wczorajsze łowy ale już takie "męskie" bo bluzeczki a nie śpiochy :D

Załączniki

• DSC_2042.JPG
    DSC_2042.JPG
    1,7 MB · Wyświetleń: 99
Ja też nie palę. Gdy zaczęliśmy starać się o dziecko od razu odrzuciłam alkohol. Jeśli można to tak nazwać , bo prawie w ogóle nie pije ;)

Na weselu pod koniec kwietnia mimo mojej odmowy i tłumaczenia ,że jestem w ciąży i nie pije klientka na siłę lała mi wódkę. Nigdy nie byłam tak zażenowana. W ogóle nie spodziewałam się takiej sytuacji. Oczywiście nie piłam ;)

Tiaa. Mnie kiedyś Teść usilnie namawiał na "lampeczke winka" gdy byłam w zaawansowanej ciąży.... ludzie to potrafią być kretynami.

Niech mnie ktoś ubierze i zawiezie do gina ;)

Tak mi się nie chce... i ten debilby samolot a mnie pipa boli i ubieranie/rozbieranie to TORTURA

Oczywiście dam znać po co tam ale okrętu się nie spodziewajcie ;)

Tiaa. Mnie kiedyś Teść usilnie namawiał na "lampeczke winka" gdy byłam w zaawansowanej ciąży.... ludzie to potrafią być kretynami.

Niech mnie ktoś ubierze i zawiezie do gina ;)

Tak mi się nie chce... i ten debilby samolot a mnie pipa boli i ubieranie/rozbieranie to TORTURA

Oczywiście dam znać po co tam ale okrętu się nie spodziewajcie ;)
No mnie teraz te deszcze wkurzają, bo nie wystarczy jakiejś kiecki narzucic, tylko trzeba się gimnastykować ze spodniami [emoji14]

reklama
Do góry