Kala07
Fanka BB :)
Dzięks ściągam :-)Preglife
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięks ściągam :-)Preglife
PrzepiękneSzyc nauczyla mnie babcia ale mama nauczyla mnie szydelkowac. Tez sie pochwale. Narazie jest ok. jedna trzecia zrobiona. To jest kocyk/ kapka dla mojej malutkiej. Zobacz załącznik 869899Zobacz załącznik 869900
Faktycznie niedobre wieści. Czym grozi taka wada? Jak wygląda leczenie i życie z nią? Mam nadzieję że to wszystko przez infekcje i mały jest zdrowyu mnie jak nie urok to sraczka ;[ wczoraj dobre wiadomości, dzisiaj po wizycie w szpitalu gorsze - małemu się nie domyka zastawka trójdzielna w serduszku na razie doktor powiedział, żeby się tym nie przejmować bo to może być spowodowane moją ostatnią infekcją pęcherza.
no ale jak tu się nie denerwować, ciągle coś.. ;/ kontrola za 3 tygodnie i wtedy bedzie wiadomo, czy od infekcji czy wada serca
A wcześniej na usg nie było widać że się ie domyka?u mnie jak nie urok to sraczka ;[ wczoraj dobre wiadomości, dzisiaj po wizycie w szpitalu gorsze - małemu się nie domyka zastawka trójdzielna w serduszku na razie doktor powiedział, żeby się tym nie przejmować bo to może być spowodowane moją ostatnią infekcją pęcherza.
no ale jak tu się nie denerwować, ciągle coś.. ;/ kontrola za 3 tygodnie i wtedy bedzie wiadomo, czy od infekcji czy wada serca
Kurczę jakie to piękneSzyc nauczyla mnie babcia ale mama nauczyla mnie szydelkowac. Tez sie pochwale. Narazie jest ok. jedna trzecia zrobiona. To jest kocyk/ kapka dla mojej malutkiej. Zobacz załącznik 869899Zobacz załącznik 869900
u mnie jak nie urok to sraczka ;[ wczoraj dobre wiadomości, dzisiaj po wizycie w szpitalu gorsze - małemu się nie domyka zastawka trójdzielna w serduszku na razie doktor powiedział, żeby się tym nie przejmować bo to może być spowodowane moją ostatnią infekcją pęcherza.
A wcześniej na usg nie było widać że się ie domyka?
A tak przy okazji to dziewczyny robicie badania prenatalne te trzecie, ktore są od 28 do 32 tygodnia?
Ja bede miala w 32+2 czyli 33 tydz. Moj lekar mowi ze to usg do 34 tyg sie robiA wcześniej na usg nie było widać że się ie domyka?
A tak przy okazji to dziewczyny robicie badania prenatalne te trzecie, ktore są od 28 do 32 tygodnia?