reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Też nie mam.. raz kropelke wydusilam i to wszystko
To dobrze że nie jestem sama :) póki co nic przy biuście nie "grzebię", koleżanka radziła żebym już zaczęła smarować brodawki, ale jakoś mam opory, bo po co mam niepotrzebnie je drażnić skoro do porodu jeszcze daleko i mleko nie jest mi póki co potrzebne.
A w sobotę w lidlu będzie wyprzedaż ubranek dzieciecych 7.99 body itd. Beda wyprzedawać to co.zostało na sklepie więc dużo tego nie będzie.. jutro wieczorem przejadę się do moich dziewczyn i sobie wybiorę albo powiem żeby mi po odkładały..
Jak nie zapomnę to przejdę się do Lidla :)
Ja ostatnio mam awersje do sklepów. Wogole do skupisk ludzkich:) ciężko mi się zmusić do wyjścia ale dzięki za info może chłopa wygonie :)
Ja mam ostatnio awersję do ludzi jako ogółu. Dzisiaj mam plan poza spacerami z psem w ogóle nie ruszać się z domu bo od początku tygodnia codziennie ktoś mnie porządnie wkurza. Jeżeli technicy, którzy mają dostarczyć i zamontować nowa pralkę nie będą denerwujący to jest szansa, że nie natknę się dziś na żadnego chama.

reklama
My juz po wizycie, roznica miedzy glowa a brzuszkiem sie wyrownala <3 co prawda wychodzi ze jest ciut wiekszy w stosunku do terminu z OM, ale najwazniejsze, ze proporcjonalny! Dzis zaczelam 28tydzien i mamy 1150g :)
O to już ładnie sobie waży ;).
Też nie mam.. raz kropelke wydusilam i to wszystko
Ja też nic, ale nie martwi mnie to ważne żeby po porodzie było ;)
Ja ostatnio mam awersje do sklepów. Wogole do skupisk ludzkich:) ciężko mi się zmusić do wyjścia ale dzięki za info może chłopa wygonie :)
Ja tak samo, mama ma targ chciała mnie wyciągnąć dzisiaj ale nie dość że upał to przeraża mnie wizja takiej ilości osób które się przepychają, ocierają.
Świetnie wyglądasz, super figurka :) A brzusio już spory :)

Któras pytała co mi brakuje to wózek, muszę sobie kupić gacie tak 5 par, podgrzewacz avent turystyczny i małe mleczka do szpitala i w sumie to wszystko, moja mama szyję mi pościel i literki a od siostry męża dostanę karuzele tak to jestem gotowa i tylko czekać i modlić się o zdrowe dziecko

Chyba już u was lepiej??? Bo i zakupy planujesz?
Kupić coś muszę a to mi się podobało. A czy lepiej... długa droga... ja muszę iść na terapię bo jego nie zmusze. Póki co podobno nie pije ale nie wiem i mało mnie to... mam swoje sprawy na głowie i tym się nie zamierzam martwić zbyt specjalnie..

Któras pytała co mi brakuje to wózek, muszę sobie kupić gacie tak 5 par, podgrzewacz avent turystyczny i małe mleczka do szpitala i w sumie to wszystko, moja mama szyję mi pościel i literki a od siostry męża dostanę karuzele tak to jestem gotowa i tylko czekać i modlić się o zdrowe dziecko
Hahaha to u mnie łatwiej wymienić to co mam :p

reklama
Do góry