reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Też nie mam.. raz kropelke wydusilam i to wszystko
To dobrze że nie jestem sama :) póki co nic przy biuście nie "grzebię", koleżanka radziła żebym już zaczęła smarować brodawki, ale jakoś mam opory, bo po co mam niepotrzebnie je drażnić skoro do porodu jeszcze daleko i mleko nie jest mi póki co potrzebne.
A w sobotę w lidlu będzie wyprzedaż ubranek dzieciecych 7.99 body itd. Beda wyprzedawać to co.zostało na sklepie więc dużo tego nie będzie.. jutro wieczorem przejadę się do moich dziewczyn i sobie wybiorę albo powiem żeby mi po odkładały..
Jak nie zapomnę to przejdę się do Lidla :)
Ja ostatnio mam awersje do sklepów. Wogole do skupisk ludzkich:) ciężko mi się zmusić do wyjścia ale dzięki za info może chłopa wygonie :)
Ja mam ostatnio awersję do ludzi jako ogółu. Dzisiaj mam plan poza spacerami z psem w ogóle nie ruszać się z domu bo od początku tygodnia codziennie ktoś mnie porządnie wkurza. Jeżeli technicy, którzy mają dostarczyć i zamontować nowa pralkę nie będą denerwujący to jest szansa, że nie natknę się dziś na żadnego chama.

reklama
My juz po wizycie, roznica miedzy glowa a brzuszkiem sie wyrownala <3 co prawda wychodzi ze jest ciut wiekszy w stosunku do terminu z OM, ale najwazniejsze, ze proporcjonalny! Dzis zaczelam 28tydzien i mamy 1150g :)
O to już ładnie sobie waży ;).
Też nie mam.. raz kropelke wydusilam i to wszystko
Ja też nic, ale nie martwi mnie to ważne żeby po porodzie było ;)
Ja ostatnio mam awersje do sklepów. Wogole do skupisk ludzkich:) ciężko mi się zmusić do wyjścia ale dzięki za info może chłopa wygonie :)
Ja tak samo, mama ma targ chciała mnie wyciągnąć dzisiaj ale nie dość że upał to przeraża mnie wizja takiej ilości osób które się przepychają, ocierają.
Świetnie wyglądasz, super figurka :) A brzusio już spory :)

Któras pytała co mi brakuje to wózek, muszę sobie kupić gacie tak 5 par, podgrzewacz avent turystyczny i małe mleczka do szpitala i w sumie to wszystko, moja mama szyję mi pościel i literki a od siostry męża dostanę karuzele tak to jestem gotowa i tylko czekać i modlić się o zdrowe dziecko

Chyba już u was lepiej??? Bo i zakupy planujesz?
Kupić coś muszę a to mi się podobało. A czy lepiej... długa droga... ja muszę iść na terapię bo jego nie zmusze. Póki co podobno nie pije ale nie wiem i mało mnie to... mam swoje sprawy na głowie i tym się nie zamierzam martwić zbyt specjalnie..

Któras pytała co mi brakuje to wózek, muszę sobie kupić gacie tak 5 par, podgrzewacz avent turystyczny i małe mleczka do szpitala i w sumie to wszystko, moja mama szyję mi pościel i literki a od siostry męża dostanę karuzele tak to jestem gotowa i tylko czekać i modlić się o zdrowe dziecko
Hahaha to u mnie łatwiej wymienić to co mam :p

reklama
Do góry