RooibosGirl
Fanka BB :)
To dobrze że nie jestem sama póki co nic przy biuście nie "grzebię", koleżanka radziła żebym już zaczęła smarować brodawki, ale jakoś mam opory, bo po co mam niepotrzebnie je drażnić skoro do porodu jeszcze daleko i mleko nie jest mi póki co potrzebne.Też nie mam.. raz kropelke wydusilam i to wszystko
Jak nie zapomnę to przejdę się do LidlaA w sobotę w lidlu będzie wyprzedaż ubranek dzieciecych 7.99 body itd. Beda wyprzedawać to co.zostało na sklepie więc dużo tego nie będzie.. jutro wieczorem przejadę się do moich dziewczyn i sobie wybiorę albo powiem żeby mi po odkładały..
Ja mam ostatnio awersję do ludzi jako ogółu. Dzisiaj mam plan poza spacerami z psem w ogóle nie ruszać się z domu bo od początku tygodnia codziennie ktoś mnie porządnie wkurza. Jeżeli technicy, którzy mają dostarczyć i zamontować nowa pralkę nie będą denerwujący to jest szansa, że nie natknę się dziś na żadnego chama.Ja ostatnio mam awersje do sklepów. Wogole do skupisk ludzkich ciężko mi się zmusić do wyjścia ale dzięki za info może chłopa wygonie