kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja wracając z pracy miałam tam zawsze sezam z Bułek.....
He he no musimy se śliniaki założyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wracając z pracy miałam tam zawsze sezam z Bułek.....
Smaczków teraz nie kupuje, ale jeśli będzie potrzebny to poszukiwania tego jedynego zacznę od Lovi.Co do karmienia piersią , chce karmić . Pewnie dlatego ,że dla mnie wszystko jest pierwsze i tłumacze sobie ,że skoro naturalne to dobre. Dostaliśmy ściągacz do mleka i podgrzewwcz co da możliwość na karmienie przez męża dzidziusia. [emoji6][emoji6][emoji6]
Przemawia też za mną to ,że nie będę musiała wydawać pieniedzy na mleko modyfikowane. Chociaż mam trochę obaw , że nie będę miała pokarmu bo mama ze mną , po 5 dziecku i jedynej cesarce straciła go i moja siostra przy dwójce też. Choć zastanawiam się czy to nie kwestia psychiki.
Teraz chce , moje koleżanki mnie zachęcają , bo same karmią , więc mam wsparcie. Ale jak będzie z moja psychiką po porodzie? Bo łatwo sie pisze , jak się jeszcze czegoś nie robiło ))).
Po za tym dziewczyny z domów jednorodzinnych . Jak ogarniacie kwestie łóżeczka dla dziecka ? Nasza sypialnia jest na górze i tam mamy łóżeczko , ale jednak dzień będę spędzała na dole . Myślałam,żeby dziecko kłaść w otulaczu na łóżku , ale jednak myślę ,że jak ktoś przyjedzie , będzie siedział na kanapie i dzidziuś pomiędzy ludźmi,( bo przecież nie będziemy siedzieć w sypialni z teściami) to ,aż szkoda mi małej ,żeby była tak przekładana. Musi mieć swoje miejsce . Zamówiliśmy łóżeczko turystyczne , tak żeby go używać , gdy będzie potrzeba. Wyprawka kosztuje... Ale mam nadzieję ,że posłuży dla kolejnych dzieci
I jeszcze jedno. Jakie smoczki kupujecie i ile ? Bo nie mam zielonego pojecia...
Ja też Lovi i TT.Smaczków teraz nie kupuje, ale jeśli będzie potrzebny to poszukiwania tego jedynego zacznę od Lovi.
No ja zawsze mam duży biust....He he no musimy se śliniaki założyć.
Też mam w planach od tygodnia kupić sukienkę ciążową i spódnicę. Narazie chodzę w swoich standardowych które były luźne.. ok 4 miesiaca kupiłam leginsy, dżinsy i kilka bluzek w lidlu i tyle. Teraz jak upał to w tym za gorąco.. kupowalyscie jakieś sukienki, coś polecacie? Mi się w bonprix podoba taka w groszki ale 120zl.. wolałabym coś tańszego.. bo to już tylko 2.5 mies.Mnie dobija że 3x dziennie się przebieram już nie mam w co i przegrzebałam szafę matki która jest ode mnie większa więc podkradłam jej kilka tunik
A gdzie na plaży jesteś?Ja sobie siedze na plazy i tu tez jest znosnie bo wieje od morza i nie ma takiego upalu