reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Na pewno najlepsza książka ba rynku o kp. Nikt tyle na ten temat nie wie w pl co Magda. Jej wiedzą jest z międzynarodowej organizacji LLL non profit zajmującej się np z której danych korzysta nawet who.

Jeszcze hafija blog i na fb godny polecenia według mnie:)
Dzieki za podpowiedzi, Hafije znam, ale wole Magde.

BOŻE NO!
Dziś cały dzień pachnie mi pizzą ale taką z piekarnika domowej roboty... aż ślinotok mam.
A mi też przyszła ochota na pizze i jak będzie siła to na dniach zrobie i to na własnym cieście.
Wczoraj obejrzeliśmy pół meczu w krzykach naszej M. Ona ostatnio nas terroryzuje. Coś jej się nie spodobało, że rodzice mecz oglądają. Druga połowa to był Słoń Beniamin i Tree Fu Tom na TVP abc. I tak nasi grali do kitu.
Który z tych dwóch możliwości urlopu macierzyńskiego wybieracie? 80% przez rok czy 100% przez pół roku, a potem 60% przez drugie pół?

A mi też przyszła ochota na pizze i jak będzie siła to na dniach zrobie i to na własnym cieście.
Wczoraj obejrzeliśmy pół meczu w krzykach naszej M. Ona ostatnio nas terroryzuje. Coś jej się nie spodobało, że rodzice mecz oglądają. Druga połowa to był Słoń Beniamin i Tree Fu Tom na TVP abc. I tak nasi grali do kitu.
Który z tych dwóch możliwości urlopu macierzyńskiego wybieracie? 80% przez rok czy 100% przez pół roku, a potem 60% przez drugie pół?

80% na rok, tak chyba najlepiej :)

80:)

Dzień dobry :)

@Myszawa też mam te bodziaki z auchan. Wzięłam 56 i planuje zabrać je jako ubranko do szpitala tylko zastanawiam się jak będą wyglądały po praniu, jak zachowa się nadruk i czy nie zmniejsza mi się przypadkiem jeszcze bardziej, bo już teraz jest to bardzo małe 56 w porównaniu do body ze smyka.

Też wczoraj oglądaliśmy mecz. Okropny ze mnie kibic, bo spodziewałam się przegranej z Senegalem ;)

Dzisiaj znowu szkoła rodzenia. Jakoś zmuszę się żeby pojechać. Zeszlotygodniowy wykład o zaletach bankowania krwi pępowinowej zostawił po sobie niesmak, mam nadzieje że dziś będzie ciekawiej.

reklama

Ja 80

Do góry