Nie wiem czy się śmiać czy co... a najlepsze że ten seks kiedy zaszłam był pierwszym i póki co ostatnim od wielu miesięcy.... tak jakby męskie nasienie wyczuwalo chęć odejścia partnerki kopulacyjnej i celowo zapladnialy...Patrzę że to "modne" w kryzysie zachodzić w ciążę...
Mój mąż już był wyniesiony do mamusi z wszystkimi rzeczami, po czym za kilka dni ginekolog potwierdził ciążę.
Ot, przekorny los.
reklama
Wiesz ja się z tym noszę od kilku lat. Próbowałam wcześniej ale zawsze wybaczałam... potem sama wpadłam w nałóg... jak wyszłam to poczucie winy moje i mój upadek genialnie wykorzystywał przeciwko mnie...
Czekam teraz aż jak już skończy mnie wyzywać i mi grozić wróci do tematu gdy byłam na dnie...
On chyba jest niedojrzały psychicznie.. kurcze masz mieszkanie ,masz dzieciaki dasz radę... u mnie nie wiadomo jak to będzie ...
Czekam na rozwój wydarzeń....O ironio! Nie?
Ja wiem jakie to jest straszne i przykre jak nie ma się wsparcia w kimś kogo się kocha / kochalo. Bo przecież miłość zaprowadziła do ołtarza.
Nie będę Ci nic radzić, czasami los decyduje za nas :*
A to na pewno... ale to ma z domu.. Ojciec matkę poniewiera a ona ma dzieci dorosłe i ma gdzie iść to siedzi z tym pijakiem i nierobem i wysluchuje i utrzymuje go... i S. chyba na to samo liczy ale ja się nie dam.On chyba jest niedojrzały psychicznie.. kurcze masz mieszkanie ,masz dzieciaki dasz radę... u mnie nie wiadomo jak to będzie ...
Ja też bardzo kłóciłam się z P przed zajściem w ciążę. A potem okazało się, że udało się i jakoś od tej pory się dogadujemy.Patrzę że to "modne" w kryzysie zachodzić w ciążę...
Mój mąż już był wyniesiony do mamusi z wszystkimi rzeczami, po czym za kilka dni ginekolog potwierdził ciążę.
Ot, przekorny los.
@GoJ nie wiem, co powiedzieć. Dziewczyny już dużo radziły, więc ja napiszę tylko, że jestem z Tobą i trzymam kciuki, aby było dobrze.
Ja to już nie mogę się doczekać urządzenia kącika dziecięcego, ale muszę czekać na przełom lipca i sierpnia aż przyjdą meble do przedpokoju od stolarza, bo się nie pomieścimy w trójkę w tej małej sypialence. Mój P też już by chciał złożyć łóżeczko i komodę, ale będzie narazie za ciasno. Zarządził też, że w przyszlym tyg jedziemy po wózek i fotelik.
Póki co odpoczywamy nad jeziorem przez najbliższy tydzień
Załączniki
Ten mój po 7 latach bycia razem chce teraz brać ślub ja do niego że ciebie chyba pojebało kuzwa bo dziecko ??? Kurcze jak mamy być razem to bedziemy !!! A jak nie to nie ... mieszkam teraz na kaszubach a tu wszyscy kościelni oprócz mnie po za tym ślub bierze się z miłości, a nie ze tak trzeba bo dziecko...
Adell1994
Fanka BB :)
Ale tam pięknie odpoczywaj ile możeszJa też bardzo kłóciłam się z P przed zajściem w ciążę. A potem okazało się, że udało się i jakoś od tej pory się dogadujemy.
@GoJ nie wiem, co powiedzieć. Dziewczyny już dużo radziły, więc ja napiszę tylko, że jestem z Tobą i trzymam kciuki, aby było dobrze.
Ja to już nie mogę się doczekać urządzenia kącika dziecięcego, ale muszę czekać na przełom lipca i sierpnia aż przyjdą meble do przedpokoju od stolarza, bo się nie pomieścimy w trójkę w tej małej sypialence. Mój P też już by chciał złożyć łóżeczko i komodę, ale będzie narazie za ciasno. Zarządził też, że w przyszlym tyg jedziemy po wózek i fotelik.
Póki co odpoczywamy nad jeziorem przez najbliższy tydzień Zobacz załącznik 868508
Zazdroszczę ci tego jeziora...Ja też bardzo kłóciłam się z P przed zajściem w ciążę. A potem okazało się, że udało się i jakoś od tej pory się dogadujemy.
Póki co odpoczywamy nad jeziorem przez najbliższy tydzień Zobacz załącznik 868508
reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
Też mieszkam na kaszubach, ale okolice trójmiasta My po 10 latach bycia razem dzięki mojej ciąży dostaliśmy wreszcie impuls, żeby wziąć chociaż taki cywilny ślub Bo o kościelnym w ogóle nie myślimy. Stwierdziłam, że nie chcę rodzić jako panna, a S. od razu ma być pełnoprawnym ojcem swojej córeczki. Po narodzinach malutkiej pewnie jeszcze długo nie dalibyśmy rady, żeby zmobilizować się do organizowania ślubu, a tak przynajmniej będzie z glowy. Tylko żałuję, że nie nie zostaliśmy przy pierwotnym planie żeby zaprosić jedynie rodziców i świadków. Zrobiło nam się z tego 25 osób i w ogole nie podoba mi się suma jaką wydamy na ślub. Mielibyśmy za to taką piękną wyprawkę! A tak to mam nadzieję, że chociaż odrobinka sie zwróci tak żeby było nas stać na komodę i łóżeczko... strasznie jesteśmy spłukani przez tą uroczystość :/Cieszę się, ale jednak czuję, że sporo kasy pójdzie na zmarnowanie. Jak usłyszę, że komuś coś się nie podoba, bo to nie wesele to wytargam za uszy i wcisnę mu głupiego nochala w talerz z tortem z sowy.Ten mój po 7 latach bycia razem chce teraz brać ślub ja do niego że ciebie chyba pojebało kuzwa bo dziecko ??? Kurcze jak mamy być razem to bedziemy !!! A jak nie to nie ... mieszkam teraz na kaszubach a tu wszyscy kościelni oprócz mnie po za tym ślub bierze się z miłości, a nie ze tak trzeba bo dziecko...
Dlatego @Kliska ja akurat rozumiem Twoje załamanie tym, że znowu coś się psuje i woła o kolejne 200 zł. Są momenty, kiedy kazde głupie 100 zł jest ważne.