reklama
Jak się kasy nie ma to i 10zł ma znaczenie... a najgorsze że GDZIE KRÓTKO TAM SIĘ RWIE no ale ponić każdy taki krzyż nosi jaki jest w stanie udźwignąć... także nie narzekajmy... ludzie czasem mieszkają w warunkach skandalicznych i jeszcze nie mają z czego dziatwy wykarmić... albo te kobiety uzależnione materialnie od mężczyzn i bite tak żeby nie było widać... albo nie daj Bóg chorobska śmiertelne czy coś...
Adell1994
Fanka BB :)
To kiedy wasz dzień ?Też mieszkam na kaszubach, ale okolice trójmiasta My po 10 latach bycia razem dzięki mojej ciąży dostaliśmy wreszcie impuls, żeby wziąć chociaż taki cywilny ślub Bo o kościelnym w ogóle nie myślimy. Stwierdziłam, że nie chcę rodzić jako panna, a S. od razu ma być pełnoprawnym ojcem swojej córeczki. Po narodzinach malutkiej pewnie jeszcze długo nie dalibyśmy rady, żeby zmobilizować się do organizowania ślubu, a tak przynajmniej będzie z glowy. Tylko żałuję, że nie nie zostaliśmy przy pierwotnym planie żeby zaprosić jedynie rodziców i świadków. Zrobiło nam się z tego 25 osób i w ogole nie podoba mi się suma jaką wydamy na ślub. Mielibyśmy za to taką piękną wyprawkę! A tak to mam nadzieję, że chociaż odrobinka sie zwróci tak żeby było nas stać na komodę i łóżeczko... strasznie jesteśmy spłukani przez tą uroczystość :/Cieszę się, ale jednak czuję, że sporo kasy pójdzie na zmarnowanie. Jak usłyszę, że komuś coś się nie podoba, bo to nie wesele to wytargam za uszy i wcisnę mu głupiego nochala w talerz z tortem z sowy.
Dlatego @Kliska ja akurat rozumiem Twoje załamanie tym, że znowu coś się psuje i woła o kolejne 200 zł. Są momenty, kiedy kazde głupie 100 zł jest ważne.
My póki co bez ślubu i myślę że jeśli weźmiemy cywilny to połączymy to z chrztem małego bo finansowo będzie łatwiej zorganizować jedną imprezę a nie dwie
A szczerze mówiąc to mi się nie uśmiecha robić żadnej imprezy, ale już widzę moja rodzinę wielce obrażoną że nie chcę. Już ostatnio jaki bunt bo mój S. mówi że nie będzie pił jak się mały urodzi i ja w pełni to poparłam a oczywiście wszyscy na mnie że to pępkowe jak miałby nie pić.
Ten dzień na święto Nigdy ja już za stara jestem na takie numery..To kiedy wasz dzień ?
My póki co bez ślubu i myślę że jeśli weźmiemy cywilny to połączymy to z chrztem małego bo finansowo będzie łatwiej zorganizować jedną imprezę a nie dwie
A szczerze mówiąc to mi się nie uśmiecha robić żadnej imprezy, ale już widzę moja rodzinę wielce obrażoną że nie chcę. Już ostatnio jaki bunt bo mój S. mówi że nie będzie pił jak się mały urodzi i ja w pełni to poparłam a oczywiście wszyscy na mnie że to pępkowe jak miałby nie pić.
Ale Wam fajnie mieszkać nad morzem czy jeziorem... och jakbym chciała...
Fajnie, ale niestety nie w tym roku jedyne co bywam nad morzem to na wizytach u gin.. mam lekarza w największym budynku w Gdyni przy samym porcie.. ale dobrze ze tam mają ławeczki to można sobie przez chwile posiedzieć i popatrzeć na morze.. jutro tam będe..
No i zaczęło się... wyzywanie od debili, idiotek, złodziejek...
A najśmieszniejsze że za karę "przez tydzień mnie nie zobaczysz"
I że jestem menel bo po lombardach chodzę. Że za robote mam się brać a nie tylko na 500plus czekać...
A najśmieszniejsze że za karę "przez tydzień mnie nie zobaczysz"
I że jestem menel bo po lombardach chodzę. Że za robote mam się brać a nie tylko na 500plus czekać...
D
Deleted member 178444
Gość
Ale masz ładny stelaż...Goj weź nawet tych smsów nie odbieraj. Po co masz się stresować?
A u mnie był szwagier, mam nadzieję, że to coś da <3 Zobacz załącznik 868537
Ja się chyba już nie denerwuje... przykro mi zwyczajnie...
Załączniki
reklama
A co to za pasy ???Goj weź nawet tych smsów nie odbieraj. Po co masz się stresować?
A u mnie był szwagier, mam nadzieję, że to coś da <3 Zobacz załącznik 868537