reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Jeśli chodzi o proszek, to ja normalnie będę prac tylko dwa razy płukanie. U nas nie ma alergików jak na razie. Zresztą maluch i tak ma kontakt z naszymi ciuchami i poscielą.
@GoJ szkoda gadać. Oczywiście szantaż całkowicie bezpodstawny, więc nie masz się czego obawiać. Smsy przechowuj, porób screeny i przetrzymuj gdzieś w chmurze, albo na mailu. Mam mogą się kiedyś przydać...
@GoJ szkoda gadać. Oczywiście szantaż całkowicie bezpodstawny, więc nie masz się czego obawiać. Smsy przechowuj, porób screeny i przetrzymuj gdzieś w chmurze, albo na mailu. Mam mogą się kiedyś przydać...
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja nadal piorę w dziecięcym w sumie wszystko bo nie opłaca mi się robić osobnych pran każdemu a np ja muszę mieć bieliznę w takim , młode wszystko. A ze nie piorę pościeli osobno ani niczego tylko poprostu oddzielam kolory jasne od ciemnych i tyle to najsensowniej wychodzi wszystko prac w takim. Także mam ten problem z głowy
Zapisuję i screenuje. Właśnie dostałam sms że zgłasza sprawę na policję. Ciekawe... zadzwoniłam i powiedziałam żeby przy okazji wspomniał że 3 dni pił i go nie było a nas zostawił bez środków do życia.Jeśli chodzi o proszek, to ja normalnie będę prac tylko dwa razy płukanie. U nas nie ma alergików jak na razie. Zresztą maluch i tak ma kontakt z naszymi ciuchami i poscielą.
Nie mam się czego bać ale nerwy mi psuje dupek. Chociaż spodziewałam się takich scen... Bo jestem szmatą... fajnie.
kasiaczek89pl
Ech... z tego wszystkiego brzuch mnie rozbolał..
Musisz się uspokoić bo jeszcze tego brakuje żeby się coś zaczęło dziać z ciąża. Wiem - łatwo mi mówić ... wjedz mu może na ambicje ze gdyby był dorosłym odpowiedzialnym facetem to by się tak nie zachowywał, nie szantażował tylko dał to co Wam się należy i zostawił w spokoju dopoki nie masz chęci z nim przebywać ... chociaż myśle ze to może nic nie dać ...
Kochana olej go i idź zastaw laptopa bo nie jest jego tylko wasz. Co to w ogóle za szantaż ?A przepraszam te 60 zł to na ile ma Ci wystarczyć ? Jesteś w ciąży i taki ciągły stres może spowodować przedwczesny poród , przez debila będziesz miała tylko wyrzuty sumienia. Wydajesz się być silną babka więc zrób przysługę sobie i dzieciom i zostaw go w końcu ... Ja psychicznie bym nie zniosła czegoś takiego i chyba bym wolała zamieszkać w domu samotnej matki niż tak się męczyć A Ty masz gdzie mieszkać i dasz radę tylko ODWAGI na ten pierwszy krok. Oczywiście zarobisz to co dla Ciebie i chłopców najlepsze .Trzymam kciukiEch... z tego wszystkiego brzuch mnie rozbolał..
Myszawa
Ja w lovela ale kapsułkiJa w Lovela ale nie proszek tylko płyn. Bo z tymi proszkami to różnie,nie zawsze do końca się spłucze
reklama
No właśnie cała awantura bo ZASTAWIŁAM LAPTOPA dla niego to przestępstwo kradzież. która jak pisze i mówił zgłosił czy zgłosi na policję... A porzucenia przez męża bez środków do życia to co? Żeby tam ja... ale to 3 jego dzieci... jeszcze żebym serio jakaś była nie wiem.. ech... nie mam siły...