reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

- Co robisz? Bo ja czekam na pieniadze.
- Aktualnie jem a co?
- Fajnie masz bo my głodni...
- Mam przyjeżdżać czy nie?
- Ja chcę od Ciebie TYLKO pieniądze
- No właśnie to pa.

Taka rozmowa z mężem. Uroczo. K...!

No ku... a co masz chcieć od niego ? Wsparcia ,obecności , zainteresowania, miłości, seksu... cholera jasna najpierw sam ma w du.. Was nie interesuje się , znika a potem się dziwi ze Ty już tego nie wymagasz od niego. To chyba jasne dlaczego nie... moim zdaniem gdyby chciał się dogadać to by Ci dał pieniądze a powiedział ze pogadacie za jakiś czas jak się uspokoicie. A nie ze wymusza żebyś go znosiła

reklama
Za półtorej godziny przywiozę Ci 60 zł. Będę w tę i nazard... bo nie chcesz żebym zostawał

Póki się nie wyleczysz to nie chcę

To 50 zł

Możesz nic mi nie dawać cześć

Laptopa mi spakuj żebym mógł zabrać

Zadzwoni ba policje i dodatkowo jestem szmata.

Załączniki

• Screenshot_2018-06-18-14-25-54.png
    Screenshot_2018-06-18-14-25-54.png
    38,4 KB · Wyświetleń: 120
Za półtorej godziny przywiozę Ci 60 zł. Będę w tę i nazard... bo nie chcesz żebym zostawał

Póki się nie wyleczysz to nie chcę

To 50 zł

Możesz nic mi nie dawać cześć

Laptopa mi spakuj żebym mógł zabrać

co za okropny i bezduszny człowiek, kłótnie kłótniami, jeszcze to, że chce jakoś na Tobie wywierać presję szantażem jestem w stanie jakoś, no nie wiem jak to ująć, "przetrawić"..... co oczywiście też jest zachowaniem nieakceptowalnym, ale pozwolić WŁASNYM DZIECIOM chodzić głodnym?

reklama
Ja na pewno w takim dla niemowlat. Jako alergiczka o wrazliwej skorze swoja bielizne i posciel tez tak piore. Mam lovelle aktualnie.
Ja bede prac jak bede miec cala wyprawke (pierwsze 2 rozmiary) i komode, zeby rzeczy ladnie poukladac i miec porzadek.

Do góry