Czesc dziewczyny! Mnie od wczoraj boli brzuch, mam napiety, twardy. Mimo, ze wczoraj odpoczywalam, to nie przeszlo. Moze to zwykle wzdecie, ale boli mnie tez dol brzucha. Obstawiam nadmierna aktywnosc piatkowa...co tylko pomysle, ze juz jest lepiej i sobie w miare normalnie pofunkcjonuje to dostaje taka nauczke
.
Goj, wspolczuje Ci bardzo. Mysle, ze ja poradzilabym Ci cos podobnego do Kinderbueno. Kontakt z kims, kto zna sie na terapii alkoholikow. Szkoda, ze nie mozesz sprzymierzencow w rodzicach meza
. Byliby bardzo przydatni w tzw.interwencji. ja wierze, ze terapia i trzezwosc jest mozliwa. Sama znam alkoholikow, ktorzy podniesli sie z totalnego upadku, z dna i odbudowali swoje zycie. Terapia jest zwykle potrzebna i alkoholikowi i partnerowi. Moze to zadziala, a jak nie to zawsze pozostaje odejscie, ale tu tez udalabym sie po fachowa pomoc.
Moze twoja pani z OPS jest w stanie podpowiedziec jakies osrodki, fundacje gdzie mozna uzyskac wsparcie?
Kliska, na pewno moment, ze odbijecie sie finansowo nadejdzie. Jestescie jeszcze bardzo mlodzi, a macie na sobie duzo zobowiazan. Na pewno brak kasy to bardzo duzy stresor, czego w ciazy i ze swoim sercem powinnas unikac.
Kinderbueno, mi Twoja zmiana tez wyglada na podraznienie, rozszerzone naczynka. Czego ja nie mialam na twarzy i nie tylko w tej ciazy
. Oczywiscie konsultacja z dermatologiem nie zawadzi.