D
Deleted member 178444
Gość
Mam stanowczo za małe dziecko.Jak dobrze mieć duże dzieci...
Cholernie zachciało mi się Fanty a syncio że pójdzie i mi kupi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam stanowczo za małe dziecko.Jak dobrze mieć duże dzieci...
Cholernie zachciało mi się Fanty a syncio że pójdzie i mi kupi
Widze, ze Wy wszystkie kolo siebie mieszkacie, tylko ja jeden wygnaniec z lubuskiego
Doczekasz się....Mam stanowczo za małe dziecko.
Tylko w ciąży już wtedy raczej nie będę [emoji14]Doczekasz się....
Ja tez młp, nie całe 40 km od Krakowa.
Ja póki co 7,5 kg na plusie, póki co nie puchnę ale w pierwszej ciazy puchłam od 8 m-ca najbardziej wiec wszystko przede mną...oby nie ale to się okaże.
U nas dzisiaj taka popaprana pogoda, niby ciepło ale burzowo i ciężkie powietrze...chyba się położę bo małż wziął córę i pojechał do znajomego z pracy...w ogole to zjadłabym coś takiego dobrego ale sama nie wiem co...
Zielona Gora a Ty?
Ja mam to samo. Cos mi sie chce, ale nie wiem co to jest...i sklepy zamkniete. Od rana czuje sie fatalnie. Totalnie nie mam energii, boli mnie brzuch i jest mega napiety. Niby leze na hamaczku w lesie (totalny luz i relaks), a czegos mi brakuje...Ja tez młp, nie całe 40 km od Krakowa.
Ja póki co 7,5 kg na plusie, póki co nie puchnę ale w pierwszej ciazy puchłam od 8 m-ca najbardziej wiec wszystko przede mną...oby nie ale to się okaże.
U nas dzisiaj taka popaprana pogoda, niby ciepło ale burzowo i ciężkie powietrze...chyba się położę bo małż wziął córę i pojechał do znajomego z pracy...w ogole to zjadłabym coś takiego dobrego ale sama nie wiem co...
Nie mów "hop"Tylko w ciąży już wtedy raczej nie będę [emoji14]