reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja tez młp, nie całe 40 km od Krakowa.
Ja póki co 7,5 kg na plusie, póki co nie puchnę ale w pierwszej ciazy puchłam od 8 m-ca najbardziej wiec wszystko przede mną...oby nie ale to się okaże.
U nas dzisiaj taka popaprana pogoda, niby ciepło ale burzowo i ciężkie powietrze...chyba się położę bo małż wziął córę i pojechał do znajomego z pracy...w ogole to zjadłabym coś takiego dobrego ale sama nie wiem co...

Ja póki co 7,5 kg na plusie, póki co nie puchnę ale w pierwszej ciazy puchłam od 8 m-ca najbardziej wiec wszystko przede mną...oby nie ale to się okaże.
U nas dzisiaj taka popaprana pogoda, niby ciepło ale burzowo i ciężkie powietrze...chyba się położę bo małż wziął córę i pojechał do znajomego z pracy...w ogole to zjadłabym coś takiego dobrego ale sama nie wiem co...

To odpoczywaj , korzystaj. Za mną ostatnio makarony chodzą ...

Ja mam to samo. Cos mi sie chce, ale nie wiem co to jest...i sklepy zamkniete. Od rana czuje sie fatalnie. Totalnie nie mam energii, boli mnie brzuch i jest mega napiety. Niby leze na hamaczku w lesie (totalny luz i relaks), a czegos mi brakuje...

Ale było fajnie, ja mam blisko do Karpacza i Szklarskiej Poręby mieszkam po środku 8 lat mieszkałam w Szklarskiej ale rok temu kupiliśmy mieszkanie..... Obiadek u mamy również zaliczony no i wkoncu mam mini upominki dla nauczycieli szyla je moja mama jak to mój syn powiedział dam wkoncu te kwiatki i wolne!?? Także już niedługo wolne, dziewczyny we wtorek maja jakieś ognisko także już się raczej nie uczą...... Zdążyłam poprasowac 3prania mąż zabrał ich jeszcze na rowery pralka właśnie z octem ma plukanke i jutro chyba wrzucę rozm 56 niemowlęce niech się pierze :happy2:
No tyle może wyślę wam upominki dla nauczycieli mam ich z głowy

reklama
Do góry