reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Kitcz
Krocze mi zaraz eksploduje. Brzuch na kolanach, skurcze b-h co pół godziny. Grrr.Zobacz załącznik 868217Zobacz załącznik 868218[/QUOTE
Kurcze podoba mi się twój brzuch poza nim to jesteś super laska, raczej nie fajnie jakbyś wcześniej urodziła wiadomo a kiedy masz lekarza?
18grudzien
Nie wiem co mam ci napisać naprawdę ehhh każdy ma tam jakieś swoje problemy i wiadomo nie ma co porównywać, myślę że wszystko będzie zależało od twojego męża czy sam będzie miał siłę i chęć aby zmienić się dla rodziny, nie byłam nigdy w takiej sytuacji i sama nie wiem co bym zrobiła, ale napewno nie dałabym sobą gardzic i abym żyła w strachu a w ogóle to nigdy przenigdy nie chce doznać tego aby moje dzieci musiałby patrzeć na pijanego tatę ehhh ciężki temat nie dziwie ci się, że nie masz ochoty planował wyprawki itp trzymam kciuki za udane dogadanie się....Wiecie co... Mam nerwy w strzępach... Ta ciąża to dla mnie jakaś porażka... Na męża nie mam co liczyć... ostatnio wybiera alkohol i kolegów i ma Nas w dupie. A najgorsze że jak trzeźwieje jest okej a jeszcze gorsze że on nie rozumie jak bardzo Nas krzywdzi że ja nie powinnam się denerwować a jego zdaniem nie mam czym... Ja bym go wypi....iła na zbity ryj ale zostanę bez środków do życia! Oczywiście co go to obchodzi? Czasami jestem tak wściekła na niego za tę jego bezmyślość że mam ochotę zrobić mu krzywdę. Nie radzę sobie z tym żalem, bólem, złością... bezradnością. Nic do niego nie dociera. Żaden logiczny i nielogiczny argument... Nie wiem już co mam robić...
18grudzien
Ja w swoim modelu mam taką gwiazdkę naciskasz dwa przyciski trzymasz 3sekundy i wtedy robi się automatyczne płukanie pralki woda wiruje aż pod te gumę gdzie zbiera się woda i trwa to aż 1,5godz w każdą stronę i pod różnym cisnieniem bęben pracuje na samym początku jak pobiera wodę dolewam pół butelki octuA co to sposób na pralkę z octem? Odkamienianie? Opuszczasz tylko płukanie czy całe pranie?
Ja przepraszam Was że tu o tym piszę musiałam się wypłakać komuś... Bartek przez to wszystko cały dzień się wścieka a Kacper jest przybity... a ja czuję się bezradna... i nienawidzę tego uczucia... gdybym miała sk..syna pod ręką piszłabym siedzieć za ciężkie uszkodzenie ciała... normalnie nienawidzę go takiego rozp...lił naszą rodzinę... tego nie dostrzega w ogóle
Mama7
Adell1994
Kurczę strasznie ciężka sytuacja . Bo i chłopcy to przeżywają i Ty denerwujesz się akurat teraz kiedy powinnaś mieć dużo spokoju . Każdy potrzebuje się czasem wygadać więc tu nie ma za co przepraszać . Szkoda że twój mąż nie dostrzega swoich błędów, a widzi tylko coś złego w Tobie . Mój ojciec uważa że nie jest alkoholikiem a dla mnie 6 czy 7 czy nawet 10 piw dziennie to już jest alkoholizm . Ale on nie widzi w tym problemu bo skoro nie wódka jest dobrze . I pomimo tego że jestem już dorosła to bardzo mi to przeszkadza .Ja przepraszam Was że tu o tym piszę musiałam się wypłakać komuś... Bartek przez to wszystko cały dzień się wścieka a Kacper jest przybity... a ja czuję się bezradna... i nienawidzę tego uczucia... gdybym miała sk..syna pod ręką piszłabym siedzieć za ciężkie uszkodzenie ciała... normalnie nienawidzę go takiego rozp...lił naszą rodzinę... tego nie dostrzega w ogóle
reklama
G
gosc 15
Gość
Ja przepraszam Was że tu o tym piszę musiałam się wypłakać komuś... Bartek przez to wszystko cały dzień się wścieka a Kacper jest przybity... a ja czuję się bezradna... i nienawidzę tego uczucia... gdybym miała sk..syna pod ręką piszłabym siedzieć za ciężkie uszkodzenie ciała... normalnie nienawidzę go takiego rozp...lił naszą rodzinę... tego nie dostrzega w ogóle
Goj a nie próbowałas zglosic go na leczenie nalogu? Może by otrzezwial trochę jakby ktoś go sila zmusil na leczenie?