reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Adell1994
Kurczę szkoda że wcześniej tego tematu nie poruszyłyśmy bo zamówiłabym taki a wczoraj przyszedł mi BioOli duża butelka to muszę wykorzystać bo szkodaOd kiedy używam tylko tego olejku z Organique to nic mnie nie swędzi i skóra nie wysycha. Wcześniej używałam Bio Oil, ale właśnie nie pomagał na swędzenie.
Jak wy wstawiacie te fotki ???
Załączniki
Mama7
Przepraszam Cię ale nie wierzę by autyzm miał jakikolwiek związek ze szczepieniami. Dzieci autystyczne potrafią cudownie a nawet ponad przeciętną rozwijać się do nawet 3 roku życia i tylko niuanse mogą świadczyć o pewnych zaburzeniach na które większość mam nie zwraca uwagi. Mój Kacper genialbie rozwijał się do mniej więcej 3 rzlż potem zaczął się cofać... On miał rok gdy mówił pięknymi zdaniami teraz w wieku 10 lat ma problemy z wysławianiem się.. to jeden z przykładów ale takich rzeczy jest multum.
Choroby głowy w większości pojawiaja się w życiu płodowym lub bardzo często gdy dochodzi do niedotlenień podczas porodu ale zdiagnozowanie ich trwa latami.
Rozumiem i nawet nie będę dyskutować. Ale sa sytuacje gdzie zmiana zachowania następuje tuż po szczepieniu i wtedy trudno tego nie powiązać. Nasze prawo chroni firmy farmaceutyczne wiec niczego nie udowodnisz. Wystarczy przeczytać skład szczepionki ile ma metali ciężkich i jakie mogą nastąpić skutki niepożądane.
W stanach jest inne prawo i udaje się rodzicom udowodnić powiazanie- wówczas przynajmniej dostają odszkodowanie żeby mieć na leczenie i godne życie takiego chorego.
Mama7
Olej ze słodkich migdałów z kwasem hialuronowym - wymieszać i smarować nawilża na dluuuugo. Jeszcze mi nowe rozstępy nie wyszły, chociaż wątpię, żeby mnie to całkiem ominęło, ale na pewno ulga na dłużej, niż po kupnych specyfikach
Dzień dobry
W dyskusję na temat szczepień wdawać się nie będę, bo z doświadczenia wiem, że takie tematy koncza się skakaniem sobie do gardeł. Każda ma swój rozum i sama podejmuje decyzje dotyczące zdrowia swojego dziecka.
Dzisiaj starsza corka obudziła mnie prośbą "mamo, odsłon brzuch, chce coś powiedzieć Miłoszkowi" i przez kolejne pół godziny peplala do brzucha i śpiewała mu wymyślone przez siebie piosenki. Fajna jest
Wczoraj musiałam wyjść i jak się zobaczyłam, to aż musiałam sobie fotkę walnąć. Kto zgadnie ile mam lat? Zobacz załącznik 867787
Tu wyglądasz na max 20
A to jest pierwsze body dla mojej dzidzi koleżanki z pracy dały taki prezent NAJLEPSZYChyba ogarnęłamZobacz załącznik 867824
reklama
Nie mówię że nie występują powikłania po szczepieniach ale też bez szczepień można nawet stracić dziecko... ALE TO WYBÓR RODZICÓW i nie o tym chciałam napisać.Rozumiem i nawet nie będę dyskutować. Ale sa sytuacje gdzie zmiana zachowania następuje tuż po szczepieniu i wtedy trudno tego nie powiązać. Nasze prawo chroni firmy farmaceutyczne wiec niczego nie udowodnisz. Wystarczy przeczytać skład szczepionki ile ma metali ciężkich i jakie mogą nastąpić skutki niepożądane.
W stanach jest inne prawo i udaje się rodzicom udowodnić powiazanie- wówczas przynajmniej dostają odszkodowanie żeby mieć na leczenie i godne życie takiego chorego.
Skupiłam się tylko i wyłącznie na kwestii autyzmu i upośledzeń umysłowych u dzieci bo ten temat mam przerobiony ABSTRAHUJĄC OD SZCZEPIONEK bo podobnie do Was wiem że to yemat rzeka który wywołuje niepotrzebnie spory.