reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
IMG_2753.JPG

Ja mam taki obraz jak na nacisnę ten + koło miejsca na wiadomość i tam na dole ten spinacz

Załączniki

• IMG_2753.JPG
    IMG_2753.JPG
    65,8 KB · Wyświetleń: 255
Od kiedy używam tylko tego olejku z Organique to nic mnie nie swędzi i skóra nie wysycha. Wcześniej używałam Bio Oil, ale właśnie nie pomagał na swędzenie.
oliwka-dla-dzieci.jpg
Kurczę szkoda że wcześniej tego tematu nie poruszyłyśmy bo zamówiłabym taki a wczoraj przyszedł mi BioOli duża butelka to muszę wykorzystać bo szkoda :)

U mnie wygląda to tak i daje wyślij plik i wtedy można załączyć zdjęcie :)

Załączniki

• Screenshot_20180616-095010_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20180616-095010_Samsung Internet.jpg
    132,6 KB · Wyświetleń: 43
Przepraszam Cię ale nie wierzę by autyzm miał jakikolwiek związek ze szczepieniami. Dzieci autystyczne potrafią cudownie a nawet ponad przeciętną rozwijać się do nawet 3 roku życia i tylko niuanse mogą świadczyć o pewnych zaburzeniach na które większość mam nie zwraca uwagi. Mój Kacper genialbie rozwijał się do mniej więcej 3 rzlż potem zaczął się cofać... On miał rok gdy mówił pięknymi zdaniami teraz w wieku 10 lat ma problemy z wysławianiem się.. to jeden z przykładów ale takich rzeczy jest multum.
Choroby głowy w większości pojawiaja się w życiu płodowym lub bardzo często gdy dochodzi do niedotlenień podczas porodu ale zdiagnozowanie ich trwa latami.

Rozumiem i nawet nie będę dyskutować. Ale sa sytuacje gdzie zmiana zachowania następuje tuż po szczepieniu i wtedy trudno tego nie powiązać. Nasze prawo chroni firmy farmaceutyczne wiec niczego nie udowodnisz. Wystarczy przeczytać skład szczepionki ile ma metali ciężkich i jakie mogą nastąpić skutki niepożądane.
W stanach jest inne prawo i udaje się rodzicom udowodnić powiazanie- wówczas przynajmniej dostają odszkodowanie żeby mieć na leczenie i godne życie takiego chorego.

Olej ze słodkich migdałów z kwasem hialuronowym - wymieszać i smarować ;) nawilża na dluuuugo. Jeszcze mi nowe rozstępy nie wyszły, chociaż wątpię, żeby mnie to całkiem ominęło, ale na pewno ulga na dłużej, niż po kupnych specyfikach ;)

Dzień dobry ;)
W dyskusję na temat szczepień wdawać się nie będę, bo z doświadczenia wiem, że takie tematy koncza się skakaniem sobie do gardeł. Każda ma swój rozum i sama podejmuje decyzje dotyczące zdrowia swojego dziecka.

Dzisiaj starsza corka obudziła mnie prośbą "mamo, odsłon brzuch, chce coś powiedzieć Miłoszkowi" i przez kolejne pół godziny peplala do brzucha i śpiewała mu wymyślone przez siebie piosenki. Fajna jest ;)

Wczoraj musiałam wyjść i jak się zobaczyłam, to aż musiałam sobie fotkę walnąć. Kto zgadnie ile mam lat? :pZobacz załącznik 867787

Tu wyglądasz na max 20

reklama
Rozumiem i nawet nie będę dyskutować. Ale sa sytuacje gdzie zmiana zachowania następuje tuż po szczepieniu i wtedy trudno tego nie powiązać. Nasze prawo chroni firmy farmaceutyczne wiec niczego nie udowodnisz. Wystarczy przeczytać skład szczepionki ile ma metali ciężkich i jakie mogą nastąpić skutki niepożądane.
W stanach jest inne prawo i udaje się rodzicom udowodnić powiazanie- wówczas przynajmniej dostają odszkodowanie żeby mieć na leczenie i godne życie takiego chorego.
Nie mówię że nie występują powikłania po szczepieniach ale też bez szczepień można nawet stracić dziecko... ALE TO WYBÓR RODZICÓW i nie o tym chciałam napisać.
Skupiłam się tylko i wyłącznie na kwestii autyzmu i upośledzeń umysłowych u dzieci bo ten temat mam przerobiony ABSTRAHUJĄC OD SZCZEPIONEK bo podobnie do Was wiem że to yemat rzeka który wywołuje niepotrzebnie spory.

Do góry