Mama7
Fanka BB :)
Dzięki za podpowiedzJa uwielbiam organique, 90% kosmetyków co z Kamilem używamy to od nich, i tez mi pomaga na swędzenie skory
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za podpowiedzJa uwielbiam organique, 90% kosmetyków co z Kamilem używamy to od nich, i tez mi pomaga na swędzenie skory
Przepraszam Cię ale nie wierzę by autyzm miał jakikolwiek związek ze szczepieniami. Dzieci autystyczne potrafią cudownie a nawet ponad przeciętną rozwijać się do nawet 3 roku życia i tylko niuanse mogą świadczyć o pewnych zaburzeniach na które większość mam nie zwraca uwagi. Mój Kacper genialbie rozwijał się do mniej więcej 3 rzlż potem zaczął się cofać... On miał rok gdy mówił pięknymi zdaniami teraz w wieku 10 lat ma problemy z wysławianiem się.. to jeden z przykładów ale takich rzeczy jest multum.Bardzo często.. W mojej rodzinie dziewczynka zachorowała na autyzm po podaniu szczepionki w wieku 2 lat. Do tamtej pory chodziła i mówiła i nagle po cofnięcie wszystkiego. Wiem że są ludzie za i przeciw. Ale jak zna się konkrety przykład to zmienia podejście..
Olej ze słodkich migdałów z kwasem hialuronowym - wymieszać i smarować nawilża na dluuuugo. Jeszcze mi nowe rozstępy nie wyszły, chociaż wątpię, żeby mnie to całkiem ominęło, ale na pewno ulga na dłużej, niż po kupnych specyfikachSmarowalam już dzisiaj 2 razy, wchłania się dalej swędzi..
26Olej ze słodkich migdałów z kwasem hialuronowym - wymieszać i smarować nawilża na dluuuugo. Jeszcze mi nowe rozstępy nie wyszły, chociaż wątpię, żeby mnie to całkiem ominęło, ale na pewno ulga na dłużej, niż po kupnych specyfikach
Dzień dobry
W dyskusję na temat szczepień wdawać się nie będę, bo z doświadczenia wiem, że takie tematy koncza się skakaniem sobie do gardeł. Każda ma swój rozum i sama podejmuje decyzje dotyczące zdrowia swojego dziecka.
Dzisiaj starsza corka obudziła mnie prośbą "mamo, odsłon brzuch, chce coś powiedzieć Miłoszkowi" i przez kolejne pół godziny peplala do brzucha i śpiewała mu wymyślone przez siebie piosenki. Fajna jest
Wczoraj musiałam wyjść i jak się zobaczyłam, to aż musiałam sobie fotkę walnąć. Kto zgadnie ile mam lat? Zobacz załącznik 867787
Mi tez lekarz mówił ze od spraw jelitowych może bolec brzuch. Wzdęcia itd. Na szczęście nie mam takich rzeczy często wiec idzie przeżyć. I jak spałaś ? Ja srednio bolały mnie plecy i ludź kopał jak szalony
Olej ze słodkich migdałów z kwasem hialuronowym - wymieszać i smarować nawilża na dluuuugo. Jeszcze mi nowe rozstępy nie wyszły, chociaż wątpię, żeby mnie to całkiem ominęło, ale na pewno ulga na dłużej, niż po kupnych specyfikach
Dzień dobry
W dyskusję na temat szczepień wdawać się nie będę, bo z doświadczenia wiem, że takie tematy koncza się skakaniem sobie do gardeł. Każda ma swój rozum i sama podejmuje decyzje dotyczące zdrowia swojego dziecka.
Dzisiaj starsza corka obudziła mnie prośbą "mamo, odsłon brzuch, chce coś powiedzieć Miłoszkowi" i przez kolejne pół godziny peplala do brzucha i śpiewała mu wymyślone przez siebie piosenki. Fajna jest
Wczoraj musiałam wyjść i jak się zobaczyłam, to aż musiałam sobie fotkę walnąć. Kto zgadnie ile mam lat? Zobacz załącznik 867787
I tak pojechałaś, bo w sklepach mnie o dowód pytają [emoji14] 28
Mam podobnie z tymi bluźniakami szczególnie jak młody kopie w jedną stronę boksuje w drugą jednocześnie...Na noc wzięłam paracetamol bo by było ciężko,no a rano nospa i tak codziennie... u mnie młoda też się wierci kurcze nieraz się zastanawiam czy tam w brzuchu nie ma bliźniaków bo tak tam jest wesoło
E to tylko 2 lata się pomyliłam.. Ha!I tak pojechałaś, bo w sklepach mnie o dowód pytają [emoji14] 28