reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Bardzo często.. W mojej rodzinie dziewczynka zachorowała na autyzm po podaniu szczepionki w wieku 2 lat. Do tamtej pory chodziła i mówiła i nagle po cofnięcie wszystkiego. Wiem że są ludzie za i przeciw. Ale jak zna się konkrety przykład to zmienia podejście..
Przepraszam Cię ale nie wierzę by autyzm miał jakikolwiek związek ze szczepieniami. Dzieci autystyczne potrafią cudownie a nawet ponad przeciętną rozwijać się do nawet 3 roku życia i tylko niuanse mogą świadczyć o pewnych zaburzeniach na które większość mam nie zwraca uwagi. Mój Kacper genialbie rozwijał się do mniej więcej 3 rzlż potem zaczął się cofać... On miał rok gdy mówił pięknymi zdaniami teraz w wieku 10 lat ma problemy z wysławianiem się.. to jeden z przykładów ale takich rzeczy jest multum.
Choroby głowy w większości pojawiaja się w życiu płodowym lub bardzo często gdy dochodzi do niedotlenień podczas porodu ale zdiagnozowanie ich trwa latami.

Smarowalam już dzisiaj 2 razy, wchłania się dalej swędzi..
Olej ze słodkich migdałów z kwasem hialuronowym - wymieszać i smarować ;) nawilża na dluuuugo. Jeszcze mi nowe rozstępy nie wyszły, chociaż wątpię, żeby mnie to całkiem ominęło, ale na pewno ulga na dłużej, niż po kupnych specyfikach ;)

Dzień dobry ;)
W dyskusję na temat szczepień wdawać się nie będę, bo z doświadczenia wiem, że takie tematy koncza się skakaniem sobie do gardeł. Każda ma swój rozum i sama podejmuje decyzje dotyczące zdrowia swojego dziecka.

Dzisiaj starsza corka obudziła mnie prośbą "mamo, odsłon brzuch, chce coś powiedzieć Miłoszkowi" i przez kolejne pół godziny peplala do brzucha i śpiewała mu wymyślone przez siebie piosenki. Fajna jest ;)

Wczoraj musiałam wyjść i jak się zobaczyłam, to aż musiałam sobie fotkę walnąć. Kto zgadnie ile mam lat? :p
FB_IMG_1529132571476.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1529132571476.jpg
    FB_IMG_1529132571476.jpg
    83,1 KB · Wyświetleń: 270
Olej ze słodkich migdałów z kwasem hialuronowym - wymieszać i smarować ;) nawilża na dluuuugo. Jeszcze mi nowe rozstępy nie wyszły, chociaż wątpię, żeby mnie to całkiem ominęło, ale na pewno ulga na dłużej, niż po kupnych specyfikach ;)

Dzień dobry ;)
W dyskusję na temat szczepień wdawać się nie będę, bo z doświadczenia wiem, że takie tematy koncza się skakaniem sobie do gardeł. Każda ma swój rozum i sama podejmuje decyzje dotyczące zdrowia swojego dziecka.

Dzisiaj starsza corka obudziła mnie prośbą "mamo, odsłon brzuch, chce coś powiedzieć Miłoszkowi" i przez kolejne pół godziny peplala do brzucha i śpiewała mu wymyślone przez siebie piosenki. Fajna jest ;)

Wczoraj musiałam wyjść i jak się zobaczyłam, to aż musiałam sobie fotkę walnąć. Kto zgadnie ile mam lat? :pZobacz załącznik 867787
26

Mi tez lekarz mówił ze od spraw jelitowych może bolec brzuch. Wzdęcia itd. Na szczęście nie mam takich rzeczy często wiec idzie przeżyć. I jak spałaś ? Ja srednio bolały mnie plecy i ludź kopał jak szalony :)

Na noc wzięłam paracetamol bo by było ciężko,no a rano nospa i tak codziennie... u mnie młoda też się wierci kurcze nieraz się zastanawiam czy tam w brzuchu nie ma bliźniaków bo tak tam jest wesoło ;)

Dzień dobry ;)

Wczoraj musiałam wyjść i jak się zobaczyłam, to aż musiałam sobie fotkę walnąć. Kto zgadnie ile mam lat? :pZobacz załącznik 867787

Tak obstawiam swój rocznik mniej więcej ale 30 na pewno :)

Na noc wzięłam paracetamol bo by było ciężko,no a rano nospa i tak codziennie... u mnie młoda też się wierci kurcze nieraz się zastanawiam czy tam w brzuchu nie ma bliźniaków bo tak tam jest wesoło ;)
Mam podobnie z tymi bluźniakami szczególnie jak młody kopie w jedną stronę boksuje w drugą jednocześnie...
Ja wstałam z bólem gardła katarkiem i kaszelkiem... uwielbiam to... :/

reklama
Do góry