reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Tak z ciekawości zapytam: jaka wadę serca?

Byłam u lekarza w środę z tym przezienieniem i nic mi nie dał, a wczoraj i dziś czuję się z tym fatalnie. Męczy mnie strasznie kaszel.
Dziewczyny, ściagnelam sobie apke do liczenia ruchów płodu: kick counter. Mierze raz dziennie, ale między innymi godzinami. W tamtej ciąży miałam wydrukowana od położnej tabelkę i tam zaznaczyałam do której godziny było 10 ruchów.
Wczoraj w końcu coś ruszyliśmy z wyprawka i co ciekawe to mój mąż tak zarządził. A kupiliśmy pościel i pampersy - początek jest :) i tak już dużo mamy po Marysi.
Wczoraj zaczęłam też urządzać pokój dziecięcy. W niedzielę jedziemy zobaczyć łóżeczko :) już nie mogę doczekać się tego wszystkiego!
Prawda że takie zakupy cieszą? Super mi sprawia to ogromna przyjemność

reklama
ja od rana szukam sukienki na sesję ciążową którą mam we wtorek...
oczywiście wcześnie się za to zabrałam :/

co do ubranek to podobno tutaj są dobrej jakości i tanie
Link do: Producent odzieży niemowlęcej - ubranka, wyprawka niemowlaka - Mea Dzieci

siostra testowała...

ja miałam plan dziś prasować dla małej pospisywać co mam i wrazie czego dokupić ale starszy ma basen i urodziny kolegi na dodatek mąż zaprosił 4 parki na grilla...do czego ręki nie przykładam...mam w nosie...

To jakie chusteczki mokre polecacie i pampersy???? Ja kupiłam sobie DADA nr 1 do szpitala od siostry dostałem pampers nr 2 słyszałam że fajne pampersy są w Lidlu i rosmann kupię po jednej paczce i wypróbuje, napiszcie jakie wy Będziecie kupować i chusteczki również
ja nie jestem jakaś niawiedzona ale warto czasem poczytać składy, świadomość rośnie, z tej całej analizy sroki to baby dream sensitive dobrze wypadają z Rossmana :)

ja od rana szukam sukienki na sesję ciążową którą mam we wtorek...
oczywiście wcześnie się za to zabrałam :/

co do ubranek to podobno tutaj są dobrej jakości i tanie
Link do: Producent odzieży niemowlęcej - ubranka, wyprawka niemowlaka - Mea Dzieci

siostra testowała...

ja miałam plan dziś prasować dla małej pospisywać co mam i wrazie czego dokupić ale starszy ma basen i urodziny kolegi na dodatek mąż zaprosił 4 parki na grilla...do czego ręki nie przykładam...mam w nosie...
Mam ten sam problem... W sensie z sukienka. Sesja w piatek. Chyba na zalando coś popatrze... Daj znać jak coś upolujesz ;)

Prawda że takie zakupy cieszą? Super mi sprawia to ogromna przyjemność
Bardzo, szczególnie, że byłam trochę zła tego dnia i to mi bardzo poprawiło humor :)
Kupiliśmy 4 paczki 1 Dady za 9.99 26 sztuk. A chusteczki nawilżane uzywalismy i Dady i lupilu i też inne i oczywiście, że Dady mnie wkurzaly, bo zamiast jednej chusteczki wyciagalo się więcej, ale ja akurat patrzę tu na kwotę. No niestety...

Hej dziewczyny:) miałam iść na glukozę , ale przywitalo mnie z rana wymiotowanko;))) pójdę w poniedziałek.

Zapisujecie się do szkół rodzenia ? Ja ze względu na to ,że mieszkam na wsi , nie mam do dyspozycji auta , bo mąż do pracy jeździ i co najlepsze kurs zaczyna się o godzinie , o której on kończy pracę , nie zapisuje się. Jednak znalazłam kurs online na stronie prenalenu i mam zamiar podoczytywac i pooglądać te filmiki.

Pierwsze dziecko , więc trochę obaw mam i wiedzy brakuje ;)

ja nie jestem jakaś niawiedzona ale warto czasem poczytać składy, świadomość rośnie, z tej całej analizy sroki to baby dream sensitive dobrze wypadają z Rossmana :)
ja właśnie kupowałam w Rossmanie. Już jakiś zapas mam.
Pieluchy kupuje z 3 miejsc po paczce dla porównania ;)

Hej dziewczyny:) miałam iść na glukozę , ale przywitalo mnie z rana wymiotowanko;))) pójdę w poniedziałek.

Zapisujecie się do szkół rodzenia ? Ja ze względu na to ,że mieszkam na wsi , nie mam do dyspozycji auta , bo mąż do pracy jeździ i co najlepsze kurs zaczyna się o godzinie , o której on kończy pracę , nie zapisuje się. Jednak znalazłam kurs online na stronie prenalenu i mam zamiar podoczytywac i pooglądać te filmiki.

Pierwsze dziecko , więc trochę obaw mam i wiedzy brakuje ;)
Ja nigdy nie chodziłam do takiej szkoły i teraz nie mam w planach ;)

reklama
Do góry