Hejjjj Ciężaróweczki!
Coraz ciężej mi się chodzi. Dziś znow nie wyczułam odległości i zachaczyłam brzuszkiem :-( takiego dołka mam dziś jakiegoś ...yhhh juz wOle upały od tego deszczu. Dziś dostałam jakiejś chorej paniki zalamki ze jestem kompletnie nieprzygotowana a tak mało czasu ze Wy już wyprawki szykujecie pokoiki a ja w proszku :-(
Wspolczuje przebojow z chlopami. Takie sa te chlopy nie ma co chwalic za duzo ... podczytywalam ale za dużo mam zaleglosci ...witam nowe wrzesniowki!:-) zazdroszczę roweru.. robilismy z moim dlugie trasy i po gorach.. bardzo tęsknię ...ale u mnie byłoby niebezpieczne ..ja się ostatnio o własne nogi przewracam
Mała kopie skacze szaleje ale stresuje się i czekam na wizytę chciałabym żeby było wszystko dobrze żeby była zdrowa martwię się dziś i doluje...aaa aaa
Wyzalilam się ! Jutro będzie lepiej! MUSI! Yhhh mam smaka na czekoladę na ciacho juz nie mogę patrzeć na te zdrowe kanapeczki kasze sałatki
Z drugiej strony dzięki tej cujrzycowej diecie może nie przytuje 25 kg jak w I ciąży ale ja tak Lubie czekoladę
jem dużo orzechów
Tluszczy wegli bo się boję ze waga mi spada :-( ale skoro mocniej kopie to rośnie... pozdrawiam ciepło sorki za te moje smutasy
Seremida jak z Twoja waga? Tylko Ty masz insulinę czyli możesz więcej pojesc? A dziewczyny ktore maja cukrzyce Kinderbueno? OlkaFasolka? Macie spadek wagi? Ja mam diete od miesiaca i brzuszek rośnie ale widzę ze zeszczuplalam :-(
Dziś to byłam jakas głodna, nawsuwałam sie chleba z masłem szynka i orzechów przez cały dzień to z pol kilo różnych i az ciężko się oddycha , ale coś mi chyba brakowało.. ??
Bierzecie jeszcze witaminy jakies?Ja biorę ale nie codziennie ..mam smaka na krokiety sos tatarski i jakis torcik bym zjadla albo ciasto murzynka z czekolada mniammmmmm