U mnie leży poprzecznie i czuję go zazwyczaj z prawej strony z boku.W ogóle mój mały od 3 dni jest mega aktywny, mam wrażenie ze on w ogóle nie śpi tylko mnie kopie. I to tak z boku brzuchu po prawej stronie.
Mam nadzieje,ze w czwartek zrobią mi usg bo bardzo mnie ciekawi jak ten mały wariat leży.
Dopiero 26tc mi się zaczyna a to już tak intensywne, aż boje się co będzie później...
reklama
Ja ostatnio mam problem z zaśnięciem przed 24tą... potem budzę się 2x muszę wstać i wyprawic dzieci i odsypiam. Beznadzieja totalna.No nadrobilam
Czy wy tez cierpicie na bezsenność?
Mnie dopadła od kilku dni i oby to był stan przejściowy bo ja uwielbiam spać!
Co do wyprawki postawiłam sobie ambitny cel że wszystko uszyje sama : w sensie rożek, kokon,ochraniacz, motylek, kołderkę poduszkę. Jak dotrwam to pochwale się rezultatami. Tymczasem idę poszperać w lodówce
U
użytkownik 180176
Gość
Nic mi nie zrobił na szczęście. To była pozna godzina ok 23 . Na pewno wyciągniemy z tego konsekwencje , bo on nie czuję skruchy. Ale było minęło . Nie będę dziś już tego roztrzasala. Najważniejsze jest maleństwo.Bardzo mi przykro
Ale finalnie Cię nie dotknął? przeprosił chociaż jak ostrzezwial, czy zero skruchy,?
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja sobie planuje kilka kupić koszul z tej strony. Ponoć dobra jakość a ceny super i większość później super do karmienia. A i wzory ładne
Czekam też na wyprawkę co ja chce mamaginekolog do szpitala zrobić co można prac w 90*. Także do domu kupuje małemu rzeczy a te do szpitala to od niej.
W sensie ze ciuszki dla dziecka ? Nie czytałam jej chwile to nie jestem na czasie ...
kasiaczek89pl
Ciekawe czy moja matka pamieta jak sie na drutach robi....? Moglabym jej włóczki kupić i niech dzierga... kiedys za...ste rzeczy na drutach robiła
Moja tez ale gdzie by się jej chciało ...
U
użytkownik 180176
Gość
Miałam takie dni. Teraz śpię całkiem dobrze , budzę się gdy puchną mi ręce czyli dziś o stopach nie wspomnę. Jak wstaje to się czuje jak kaczor. : D
U
użytkownik 180176
Gość
Pierwsze poroniła na samym początku. Myślę ,że będzie dobrze. Od początku dostała leki na podtrzymanie. Mam nadzieję ,że będzie dobrze.Nie martw się. Jak poszła do lekarza lub na IP to będzie dobrze, trzymam kciuki . Ja tez miałam już kilka razy krwawienie i jest ok. Raz właśnie chyba z nerwow przez pijanego idiotę. Na grillu i od tej pory nie bywam tam. Moja bratowa tez jedna poronila , w drugiej miała krwawienie tez cos w tych tyg bo pijanego męża wtaszczala po schodach ale na szczęście ok i donosiła. Napewno zbadają dojdą do wniosków co i jak ... A Ty jeżeli możesz to unikaj tej osoby, a przynajmniej pod wpływem bo na trzeźwo może mądrzejszy. Przykro mi bardzo bo napewno kiepsko się z tym czujesz. Próba przemocy fizycznej czy nawet przemoc słowna jest ciężka do zniesienia a co dopiero w ciąży kiedy myślisz po pierwsze o dziecku.
RooibosGirl
@martabunia współczuję strasznie mam nadzieję, że bratowej nic nie będzie. Trzymaj się najdalej jak to możliwe od tego alkoholika.
No i powiem Ci, że zrobiłaś błąd, bo trzeba było iść do podologa z tym wzrastającym paznokciem. Ja w tamtej ciąży miałam ten sam problem i jak usłyszałam od chirurga co chce zrobić to uciekam stamtąd. I bardzo dobrze. Pani podolog uratowała mi palca i obyło się bez tego znieczulenia i co więcej: palec już nie wrasta w te boki.Witam was i sorki ze zaglądam wtedy kiedy mam czas i was zaduje niestety tak już jestsłuchajcie kiedyś wspominałam ze mam problem z wrastajacego paznokciem wczoraj byłam na drugiej wizycie od 2 mc bo dostałam zaświadczenie od ginekologa o wykonaniu znieczulenia miejscowego na paluchu usunął mi mięso i brzeg paznokcia z lyzeczkowaniem ogólnie jest ok z dzieckiem i ze mną wygląda na to ze miałam dużo szczęścia ze tylko trochę paznokcia mi usunął i nie czekałam z tym dlugo a do 3 tyg tak mam mieć ze będzie się osocze lac i rana goic no i wtedy mam sobie klamrę założyć czy jest jakaś osoba z takim problemem lub kogoś znała i wie jak jej się to zagoilo czy to się zeszło?
Miałam podobnie wczorajA mnie dziś pierwszy raz mleko w cyckach zamarzło... w Lidlu na lodowkach.
Piszecie tyle, że godzinę trzeba poświęcić na czytanie.
Ja położna mam i idę dzisiaj do niej dać plan porodu do sprawdzenia oraz jak się uda to wziąć od niej taka kartę ruchów płodu.
Odpuszczam jednak ogłaszane się z tym, że mogę coś projektować w 3d. Nie chcę mieć problemów. Za to chcę założyć bloga i opisać tam swoją historię. Sprawdziłam to założenie nie będzie drogie, a chce mieć prawdziwego bloga, a nie z tymi reklamami. Na razie będę to traktować jako terapie, bo mam lekka traume po szpitalu. Potem, może zacznę na tym zarabiać? Zobaczymy
Co do wyprawki to my czekamy na wypłatę. Lista zrobiona, powoli też zacznę urządzać pokój dla dzieci. Będzie w stylu indianskim Potem Wam pokaże zdjęcia jak skończę. A w weekend może już kupimy używane łóżeczko
reklama
RooibosGirl
Nie mam problemów ani ze snem, ani z zasypianiem no ale codziennie wstaję o 6 razem z S., w czasie dnia nie ucinam sobie drzemek ani nie kładę na kanapie żeby odpocząć, więc o 21-22 jestem już po prostu padnięta. Nawet przestałam codziennie wstawać na to nocne siku, ale ta sielanka pewnie nie potrwa zbyt długo jak gdzieś pójdę to zaraz czuję, że mam tak pełen pęcherz, że chyba zaraz będzie katastrofa, a gdy dopadne kibelka to okazuje się że to tylko kilka kropelek... To jest takie wkurzające..