reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
No i mam po 2 h 157 czyli tak tyci przekroczone, tak? a to jak jedno jest przekroczone, to jeszcze nie cukrzyca?
@KINDERBUENOO88 uspokoiłaś mnie, uff! A też z racji granulocytów masz wyższe leuko?
Chyba nie ( bo nie wiem co to granulocyty ) ale ponoć ten poziom wzrasta i 10 to na pewno nie norma dla kobiet w ciazy.
Mama7
Eden domkiMy byliśmy w Białych Wodach (jeśli nie przekręcam nazwy) - bardzo nam się podobało, jest też dużo atrakcji dla dzieci. Restauracja ze śniadaniami i innymi posiłkami jest po drugiej stronie drogi, po drodze na plażę. Też polecam. A w Okunince jest jakiś ośrodek? Ja bym najbardziej to chciała wynająć domek nad wodą tylko dla siebie, ale jezioro nieduże to nie wiem, czy znajdę...
Chloe.Chloe
Tak pokazal test , ale ja mam go kilka tygodni wiec glowy nie daje za niego. Pika jak zmierzy temp. Nie sprawdzalam czy mozna to wyciszyc.Czyli wszystko by się zgadzało dzięki wielkie teraz już na pewno się na niego zdecyduje
Ostatnia edycja:
18grudzien
Tak rozrzedzaBo on chyba krew rozrzedza?
18grudzien
Zapytaj ja wizytę mam 22,a tak w ogóle witajHej od dawna Was podczytuje, ale dopiero dziś postanowiłam się zarejestrować. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie, fajna tu atmosfera termin mam na 14 września, to nasza pierwsza, długo wystarana ciąża. Mam nadzieję że we wrześniu wszystkie będziemy szczęśliwymi mamami
Co do acardu ja biorę, następna wizytę mam 26 czerwca to zapytam co dalej.
18grudzien
Ale się rozpisalyscie później doczytam teraz idę kąpać dzieci....
Myślę że to może mieć wpływ przy porodzie tzn. że może dojść do zbyt dużej utraty krwi...Tak rozrzedza
Angelika89
a dlaczego lipa? mi lekarz mówił, że z najnowszych szkoleń jak chodził, to norma nie jest 140 tylko 150 parę, nie pamiętam dokładnie ile. ja też mam więcej po 2 godzinach niż po 1 ale po 2 mam 131, więc trochę mniej. mój lekarz mówi, że to ok. daj znać co powie Twój lekarz na to, że rośnie zamiast spadaćNo i mam wyniki z krzywej 72/115/157 więc lipa :/ lekarz dop. 19.06, co mogę zrobić już teraz? Słodycze odstawić i owoce po 16, jak pisała @seremida ? I pełnoziarniste wszystko? Muszę poczytać sobie...
Ostatnia edycja:
reklama
Angelika89
(
w Okunince są domki i pensjonaty, my pojechaliśmy w ciemno w 15 osób i chcieliśmy wszyscy być w jednym miejscu i znaleźliśmy, ale nie polecam tego miejsca (tych domków) baaardzo słaby standardMy byliśmy w Białych Wodach (jeśli nie przekręcam nazwy) - bardzo nam się podobało, jest też dużo atrakcji dla dzieci. Restauracja ze śniadaniami i innymi posiłkami jest po drugiej stronie drogi, po drodze na plażę. Też polecam. A w Okunince jest jakiś ośrodek? Ja bym najbardziej to chciała wynająć domek nad wodą tylko dla siebie, ale jezioro nieduże to nie wiem, czy znajdę...
Ostatnia edycja: