reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
My byliśmy w Białych Wodach (jeśli nie przekręcam nazwy) - bardzo nam się podobało, jest też dużo atrakcji dla dzieci. Restauracja ze śniadaniami i innymi posiłkami jest po drugiej stronie drogi, po drodze na plażę. Też polecam. A w Okunince jest jakiś ośrodek? Ja bym najbardziej to chciała wynająć domek nad wodą tylko dla siebie, ale jezioro nieduże to nie wiem, czy znajdę...
Eden domki

Hej :) od dawna Was podczytuje, ale dopiero dziś postanowiłam się zarejestrować. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie, fajna tu atmosfera :) termin mam na 14 września, to nasza pierwsza, długo wystarana ciąża. Mam nadzieję że we wrześniu wszystkie będziemy szczęśliwymi mamami :)

Co do acardu ja biorę, następna wizytę mam 26 czerwca to zapytam co dalej.
Zapytaj ja wizytę mam 22,a tak w ogóle witaj

No i mam wyniki z krzywej 72/115/157 więc lipa :/ lekarz dop. 19.06, co mogę zrobić już teraz? Słodycze odstawić i owoce po 16, jak pisała @seremida ? I pełnoziarniste wszystko? Muszę poczytać sobie...
a dlaczego lipa? mi lekarz mówił, że z najnowszych szkoleń jak chodził, to norma nie jest 140 tylko 150 parę, nie pamiętam dokładnie ile. ja też mam więcej po 2 godzinach niż po 1 ale po 2 mam 131, więc trochę mniej. mój lekarz mówi, że to ok. daj znać co powie Twój lekarz na to, że rośnie zamiast spadać

Ostatnia edycja:
reklama
(
My byliśmy w Białych Wodach (jeśli nie przekręcam nazwy) - bardzo nam się podobało, jest też dużo atrakcji dla dzieci. Restauracja ze śniadaniami i innymi posiłkami jest po drugiej stronie drogi, po drodze na plażę. Też polecam. A w Okunince jest jakiś ośrodek? Ja bym najbardziej to chciała wynająć domek nad wodą tylko dla siebie, ale jezioro nieduże to nie wiem, czy znajdę...
w Okunince są domki i pensjonaty, my pojechaliśmy w ciemno w 15 osób i chcieliśmy wszyscy być w jednym miejscu i znaleźliśmy, ale nie polecam tego miejsca (tych domków) :) baaardzo słaby standard

Ostatnia edycja:
Do góry