reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

I po drugim pobieraniu krwi. Boli mnie to dzisiaj jak nigdy :( Jeszcze godzinka i będę wolna.
I jak się czujesz? Bo ja żadnych skutków ubocznych, nawet głodna nie jestem, robię właśnie śniadanie, z rozsądku, żeby dziecię miało coś zdrowego do zabrania, w ciucholandzie po drodze byłam i czuje się jak.co dzień. Aż się zastanawiam co taka dobra tolerancja organizmu oznacza...może jeszcze cukier mam wysoki?

reklama
Głowa coś boli nie wiem czemu wyspana jestem ale na wszelki kimne się abym miała siłę zajac się popołudniu dziećmi.... I zrobiłam kolejne zamówienie na Smyk jak przyjdzie paczka to wam pokaże...... Gotuję kasze jak się zrobi lecę spać papa

Aha jeszcze coś dziewczyny te co biorą acard jak to jest wszędzie pisze ze w 3 trymestrze nie wolno ja na kolejnej wizycie zapytać swojego lekarza o to ale ciekawi mnie zdanie waszych lekarzy

IMG_2665.JPG

Plus kod SMIKI10 i termometr wychodzi za 54zl ;)

Wydaje mi się, że fajna promocja- ja sobie zamówiłam ;)

Załączniki

• IMG_2665.JPG
    IMG_2665.JPG
    86 KB · Wyświetleń: 301
reklama
Patrzyłam Na niego. Któraś z dziewczyn używała?
No właśnie, jak z dokładnością?
Tak szczerze, to jeśli chodzi o termometry to tęsknię za rtęciowymi. Niestety wszystkie nam się potłukły. Wiem, że przy maluszku lepiej mieć bezdotykowy, ale te rtęciowe były takie dokładne :( Jakoś dziwnie rtęciowy zawsze pokazywał u mnie 36,6 a bezdotykowy np. 36,1. Mam z natury chłodne czoło i kiepsko sprawdza się u mnie jako miejsce do testów temperatury. Raz miałam 38 st. a ten durny termometr z microlife pokazywał 37,3 no to jak takiemu ufać jeśli będe chciała zmierzyć temperaturę dziecka?

Do góry