reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

No zazwyczaj to mu tak nie podlizuje się ... ale ostatnimi czasy to się naprawdę fajny człowiek zrobił [emoji23] a ze teraz odrabia to ze siedział pare mc w domu, kiedy według konowałów miałam zagrożona ciąże u większość leżałam to jakos mu chce to ułatwić także w weekend nagotuje , namnożone, nawekuje i niech je na zdrowie . Byle się nie dorobił większego brzucha niż ja :)

Jeszcze na parę lat ci faceci nam się przydadzą.. to lepiej o nich zadbać.. bo na zupkach chińskich długo nie pociągną.
A do 18stki naszych dzieci jeszcze 18lat i 3-3mies

reklama
Ja mam jeszcze taką app. Uważam ją za najfajniejszą ale ona tylko w języku angielskim.
Screenshot_2018-06-08-10-03-30.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-08-10-03-30.png
    Screenshot_2018-06-08-10-03-30.png
    178,1 KB · Wyświetleń: 278
Kosza nie mam jeszcze. Nie mogę się zdecydować bo chce jak najprostszy , a zarazem funkcjonalny. A kołyska to totalne widzimisie, poprostu kiedyś zobaczyłam i wpadłam po uszy bo kochamy takie klimaty ... będzie stać w salonie Zobacz załącznik 865074
Ładna :) mi sie zawsze podobaly kolyski, koszyki, ale jakos tak poszlam za glosem ogolu i rozwazalam łozeczko. Az do wczoraj, kiedy kolezanka zachwalala kosz. Mowila, ze bardzo sie sprawdzil.

Ładna :) mi sie zawsze podobaly kolyski, koszyki, ale jakos tak poszlam za glosem ogolu i rozwazalam łozeczko. Az do wczoraj, kiedy kolezanka zachwalala kosz. Mowila, ze bardzo sie sprawdzil.
Bo kosz to fajna sprawa. Ja z Be miałam na pierwsze 3 msc był jak znalazł. Wcześniej u teściów Ka się w nim chował.

reklama
Do góry