reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja tez leżę i patrzę :D a jak chwytam telefon, żeby tatusiowi nagrać to cisza :D właśnie żałuje, że wieczorem tak nie tańczy, żeby mój S. tez popatrzył :p
Haha, to u mnie z telefonem to samo. Mam już kilka bezsensownych filmików, gdzie głównym bohaterem jest brzuch, który w ogóle ani trochę się nie rusza poza oddychaniem ;)

reklama
Ja tez na glukozie. Troche mdlilo ale do przezycia, nawet nie bylo takie zle do wypicia ;) pigula pozwolila mi wcisnac cytryne, chociaz mowila ze niby latwiej wypic bez. Jeszcze dwadziescia minut i do domu! A mlody to adhd mial w pierwszej godzinie po wypiciu ale tyle cukru to nie ma co sie dziwic. I zdziwil mnie wynik na czczo, bo w miare wysoki - 93
Ja naczczo miałam 83 po 2h 76 ;) ale ja przed badaniem zjadłam kawałek suchej bułki ;)

Moja mała to po jedzeniu coś tam fika, czasem w ciągu dnia ale to jak siedzę lub leżę. Chodzenie i bujanie ją usypia.
Za to wieczorem jak zacznie to tam się kotłuje nawet i do 1:00 w nocy

u majówek jedna dziewczyna widziałam ostatnio urodziła chłopca, a całą ciążę było, że dziewczynka i nawet w szpitalu, że dziewczynka :) ale myślę, że takie pomyłki to promil
O ja Cię. Ale by było. Przestawiłam się z myśleniem, że to będzie dziewczynka.
Więc wolę nie być w żadnym promilu :laugh2:
Moja kuzynka spodziewała się chłopca A wróciła z córką ze szpitala. Ale to było 9 lat temu. Koleżanka znów odwrotnie, ciąża na dziewczynkę A w szpitalu chłopak. Ale też 8 lat wstecz.
Mój gin teraz sprawił sobie nowy aparat do.usg więc myślę że to też się liczy na plus przy określaniu.

O ja Cię. Ale by było. Przestawiłam się z myśleniem, że to będzie dziewczynka.
Więc wolę nie być w żadnym promilu :laugh2:
Moja kuzynka spodziewała się chłopca A wróciła z córką ze szpitala. Ale to było 9 lat temu. Koleżanka znów odwrotnie, ciąża na dziewczynkę A w szpitalu chłopak. Ale też 8 lat wstecz.
Mój gin teraz sprawił sobie nowy aparat do.usg więc myślę że to też się liczy na plus przy określaniu.

Napewno dobry aparat to plus. I doświadczenie wykonującego usg.

Napewno dobry aparat to plus. I doświadczenie wykonującego usg.
Ja już mam za dużo dziewczyńskich ubranek i nie wyrażam zgody na zmianę płci haha [emoji14] Poza tym pomalowaliśmy ściany farbą, która chyba nie jest zmywalna, wiec chłopca mogłaby nie przetrwać :D

Kurdeee, przyjechałam do warsztatu samochodowego, żeby opierniczyc ich za to że wciąż jeszcze nie dostałam z powrotem mojego auta, a tu jak na złość nie ma szefa i muszę czekać. Pracownicy nic nie zawinili. Emocje powoli ze mnie opadają i chyba zaraz pojadę do domu, bo taka wynudzona z pretensjami na nikim nie zrobię wrażenia :( a miało być tak pięknie. Jestem zła, do ślubu pojadę chyba na naszym psie.

reklama
Do góry