reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja tez leżę i patrzę :D a jak chwytam telefon, żeby tatusiowi nagrać to cisza :D właśnie żałuje, że wieczorem tak nie tańczy, żeby mój S. tez popatrzył :p
Haha, to u mnie z telefonem to samo. Mam już kilka bezsensownych filmików, gdzie głównym bohaterem jest brzuch, który w ogóle ani trochę się nie rusza poza oddychaniem ;)

reklama
Ja tez na glukozie. Troche mdlilo ale do przezycia, nawet nie bylo takie zle do wypicia ;) pigula pozwolila mi wcisnac cytryne, chociaz mowila ze niby latwiej wypic bez. Jeszcze dwadziescia minut i do domu! A mlody to adhd mial w pierwszej godzinie po wypiciu ale tyle cukru to nie ma co sie dziwic. I zdziwil mnie wynik na czczo, bo w miare wysoki - 93
Ja naczczo miałam 83 po 2h 76 ;) ale ja przed badaniem zjadłam kawałek suchej bułki ;)

Moja mała to po jedzeniu coś tam fika, czasem w ciągu dnia ale to jak siedzę lub leżę. Chodzenie i bujanie ją usypia.
Za to wieczorem jak zacznie to tam się kotłuje nawet i do 1:00 w nocy

u majówek jedna dziewczyna widziałam ostatnio urodziła chłopca, a całą ciążę było, że dziewczynka i nawet w szpitalu, że dziewczynka :) ale myślę, że takie pomyłki to promil
O ja Cię. Ale by było. Przestawiłam się z myśleniem, że to będzie dziewczynka.
Więc wolę nie być w żadnym promilu :laugh2:
Moja kuzynka spodziewała się chłopca A wróciła z córką ze szpitala. Ale to było 9 lat temu. Koleżanka znów odwrotnie, ciąża na dziewczynkę A w szpitalu chłopak. Ale też 8 lat wstecz.
Mój gin teraz sprawił sobie nowy aparat do.usg więc myślę że to też się liczy na plus przy określaniu.

O ja Cię. Ale by było. Przestawiłam się z myśleniem, że to będzie dziewczynka.
Więc wolę nie być w żadnym promilu :laugh2:
Moja kuzynka spodziewała się chłopca A wróciła z córką ze szpitala. Ale to było 9 lat temu. Koleżanka znów odwrotnie, ciąża na dziewczynkę A w szpitalu chłopak. Ale też 8 lat wstecz.
Mój gin teraz sprawił sobie nowy aparat do.usg więc myślę że to też się liczy na plus przy określaniu.

Napewno dobry aparat to plus. I doświadczenie wykonującego usg.

Napewno dobry aparat to plus. I doświadczenie wykonującego usg.
Ja już mam za dużo dziewczyńskich ubranek i nie wyrażam zgody na zmianę płci haha [emoji14] Poza tym pomalowaliśmy ściany farbą, która chyba nie jest zmywalna, wiec chłopca mogłaby nie przetrwać :D

Kurdeee, przyjechałam do warsztatu samochodowego, żeby opierniczyc ich za to że wciąż jeszcze nie dostałam z powrotem mojego auta, a tu jak na złość nie ma szefa i muszę czekać. Pracownicy nic nie zawinili. Emocje powoli ze mnie opadają i chyba zaraz pojadę do domu, bo taka wynudzona z pretensjami na nikim nie zrobię wrażenia :( a miało być tak pięknie. Jestem zła, do ślubu pojadę chyba na naszym psie.

reklama
Do góry