kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boże ja to z tym wszystkim jestem sto lat za murzynami. Ani kupować mi się nie chce ani tym bardziej miejsce robić. Boszsz jaka ja jestem ZBLAZOWANAZobacz załącznik 860235Zobacz załącznik 860236Zobacz załącznik 860237 któraś pytała o te pieluszki ? Ładne są ale cienkie no nic zużyje się.
Mnie się póki co nic nie rozwinęło ani w 1 ani w 2 ani w 3 więc może mam ch..owe te warunkia ja czytałam, że z tą ciepłą wodą w wannie czy w jaccuzi, to nie tyle chodzi o przegrzewanie orgnizmu(no dobra, w jakimś tam stopniu też), tylko o to, że teraz jesteśmy bardziej podatne na różne infekcje i po moczeniu się w takiej ciepłej wodzie bardzo chętnie się one rozwijają, bo mają super warunki do tego
a ja czytałam, że z tą ciepłą wodą w wannie czy w jaccuzi, to nie tyle chodzi o przegrzewanie orgnizmu(no dobra, w jakimś tam stopniu też), tylko o to, że teraz jesteśmy bardziej podatne na różne infekcje i po moczeniu się w takiej ciepłej wodzie bardzo chętnie się one rozwijają, bo mają super warunki do tego
Mnie się póki co nic nie rozwinęło ani w 1 ani w 2 ani w 3 więc może mam ch..owe te warunki
Boże ja to z tym wszystkim jestem sto lat za murzynami. Ani kupować mi się nie chce ani tym bardziej miejsce robić. Boszsz jaka ja jestem ZBLAZOWANA
Kurcze, a ja od początku ciąży w wannie się nie kąpałem bo wyczytalam, że nie wskazane, a taką mam ochotę... To jednak można, tak? Może na początku nie było można?