reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

IMG_0703.JPG
IMG_0704.JPG
IMG_0705.JPG
któraś pytała o te pieluszki ? Ładne są ale cienkie no nic zużyje się.

Załączniki

• IMG_0703.JPG
    IMG_0703.JPG
    398,1 KB · Wyświetleń: 348
  • IMG_0704.JPG
    IMG_0704.JPG
    413,2 KB · Wyświetleń: 345
  • IMG_0705.JPG
    IMG_0705.JPG
    344,6 KB · Wyświetleń: 342
reklama
a ja czytałam, że z tą ciepłą wodą w wannie czy w jaccuzi, to nie tyle chodzi o przegrzewanie orgnizmu(no dobra, w jakimś tam stopniu też), tylko o to, że teraz jesteśmy bardziej podatne na różne infekcje i po moczeniu się w takiej ciepłej wodzie bardzo chętnie się one rozwijają, bo mają super warunki do tego ;)

a ja czytałam, że z tą ciepłą wodą w wannie czy w jaccuzi, to nie tyle chodzi o przegrzewanie orgnizmu(no dobra, w jakimś tam stopniu też), tylko o to, że teraz jesteśmy bardziej podatne na różne infekcje i po moczeniu się w takiej ciepłej wodzie bardzo chętnie się one rozwijają, bo mają super warunki do tego ;)
Mnie się póki co nic nie rozwinęło ani w 1 ani w 2 ani w 3 więc może mam ch..owe te warunki ;)

To tez :)

Zaczęłam rozkładać te ciuchy i jak narazie jestem mega szczęśliwa bo się okazuje że 80% tych małych ubranek które miał młody to unisexy, albo przynajmniej mi się tak wydaję ;p

Załączniki

• IMG_20180525_100034.jpg
    IMG_20180525_100034.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 101
  • IMG_20180525_100116.jpg
    IMG_20180525_100116.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 105
  • IMG_20180525_100140.jpg
    IMG_20180525_100140.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 110
  • IMG_20180525_100201.jpg
    IMG_20180525_100201.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 100
reklama
Podeszłam dziś do testu obciążenia glukozą [emoji6] Wszystko zwymiotowałam po pół godzinie. Zanim dobiegłam do łazienki, bluzkę i spodnie też miałam do przebrania [emoji27] Na szczęście mąż mógł się urwać z pracy i mi te ubrania przywieźć. Ogólnie do tej pory czuję się paskudnie. Któraś z was też tak miała? To mój trzeci test i pierwszy, który się tak skończył.

Do góry