reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
W zwykłej to po prostu jest za mała dawka żeby poczuć ze zadziałało. Przynajmniej dla mnie. No i na dłużej pomaga ta mocniejsza . Skoro jest lepiej to się nie martw na zapas.

Jeszcze nigdy mi tak nie spielo brzucha wiec spanikowalam trochę ale grunt ze puscilo i że mloda fika koziolki :)

ja jak biorę prysznic to musi być gorąca woda :) co do pieluch, to ja z pierwszym używałam pampers, a później jak oduczaliśmy pieluch, to dada, wtedy głównie na noc i w ogóle do pępka nie używałam żadnych patyczków ze spirytusem czy coś tylko octaniseptem psikaliśmy

ja jak biorę prysznic to musi być gorąca woda :) co do pieluch, to ja z pierwszym używałam pampers, a później jak oduczaliśmy pieluch, to dada, wtedy głównie na noc i w ogóle do pępka nie używałam żadnych patyczków ze spirytusem czy coś tylko octaniseptem psikaliśmy

Jak ja miałam dzieci to jeszcze nie był tak popularny jak teraz ;) a co gorącej jak tylko możesz i Ci nic nie jest to super :)

Podobno witamina D wcale tak łatwo nie wchłania się przez te partie skóry które często eksponujemy na słońce. Dlatego samo wyjście na dwór, kiedy świeci prawdopodobnie nic nie da. Wystawienie twarzy do słońca i krótki rękawek to za mało, żeby witamina D porządnie się wchłonęła :(

Ale powiem Wam, że nawet jeśli tak jest to ja i tak zawsze czuje się świetnie, gdy wracam do domu po spacerze w słoneczny dzień :)
Mnie położna mówiła o bluzkaxh bez rękawów czy nawet staniku w sensie że nie samą twarz i dekolt. No i te 30 minut to minimum...

Ja też 7 lat temu octaniseptem, ale niedawno doczytałam że to straszne g...
Teraz kupię waciki nasączone

reklama
Ja też tylko octanisept i nic więcej.

Ja zaczynam patrzeć co mam po synu. Trochę tego jest.... :D

Załączniki

• IMG_20180525_093413.jpg
    IMG_20180525_093413.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 73
Do góry