kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja MM te pierwsze kupuję w aptekach to nawet nie wiem
Tak mi coś świta ze mało gdzie jest 1. To pewnie dlatego żeby piersią karmić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja MM te pierwsze kupuję w aptekach to nawet nie wiem
O tym nie pomyślałam raczej żeby dziecku nie zaszkodzić.Tak mi coś świta ze mało gdzie jest 1. To pewnie dlatego żeby piersią karmić
Dobrze, że dała ci skierowanie. Przynajmniej cię przebadają i będziesz wiedziała, co ci dolega.Neurolog dała mi skierowanie na USG Doplera.
Powiedziała że to nie był udar a niedotlenienie chwilowe. Ale nie wie dlaczego i czy sie nie powtórzy. Dziecku to nie zaszkodziło ale nie wie czy nie skończy sie ciąża cc. Zobaczymy po Doplerze.
Jutro jadę na glukoze. Blllle.
Tyle dobrze że jadę z małżem to mi sie nie będzie nudzić.
Kliska super wieści, że może jutro już wrócisz do domku.
Dziewczyny ja wogóle to zielona jestem w sprawie wyprawki. Nie wiem czy już mogę zacząć coś kupować. Boje sie ciagle zapeszyć.
I nie wiem jakich firm się trzymać. Czytam Was i staram się coś wyłapać.
Wiecie jak to jest w pierwszej ciąży chciało by sie najlepiej. [emoji1]
Ja dopiero jak mała zaczynała mi jeść coś więcej niż moje mleko, to wtedy kupowaliśmy, bo szkoda było innych bodziakow brudzić.Dziewczyny, a jak ubranka dla takich małych dzieci z pepko, niegdy tam nic nie kupowałam ale ostatnio weszłam i było pełno takich ładnych kolorowych ubranek, i bardzo tanio.
Gdyby nie zalecenia, że po zabiegu 2 doby w szpitalu to może by mnie nawet wczoraj dali do domu hehehe. Pielęgniarka była zdziwiona, że mam takie świetne podejście do tego co mi wczepili. Wiecie... To ułatwia życie, ale też w pewnym sensie ogranicza. Swojej pierwszej córki nie mogę nosić, będzie za ciężka. Drugie to do 5 kg. Zobaczymy, może lekarz mówił, żeby teraz nie nosić, a potem już więcej będzie można, bo jak tak to do ok. 3 miesiąca będe mogła ją karmić sama, a potem ktoś będzie musial mi ją podawać. Nie wiem jak to będzie... Ale jestem dobrej myśliNeurolog dała mi skierowanie na USG Doplera.
Powiedziała że to nie był udar a niedotlenienie chwilowe. Ale nie wie dlaczego i czy sie nie powtórzy. Dziecku to nie zaszkodziło ale nie wie czy nie skończy sie ciąża cc. Zobaczymy po Doplerze.
Jutro jadę na glukoze. Blllle.
Tyle dobrze że jadę z małżem to mi sie nie będzie nudzić.
Kliska super wieści, że może jutro już wrócisz do domku.
Dziewczyny ja wogóle to zielona jestem w sprawie wyprawki. Nie wiem czy już mogę zacząć coś kupować. Boje sie ciagle zapeszyć.
I nie wiem jakich firm się trzymać. Czytam Was i staram się coś wyłapać.
Wiecie jak to jest w pierwszej ciąży chciało by sie najlepiej.
No właśnie daliśmy znać bliskim i rodzinie, że ten weekend spędzamy tylko my razem, Basia, Marysia, mąż i ja Musimy się sobą nacieszyć. Potem będę miała w tygodniu wolne, więc odwiedzę rodziców, oczywiście jak będę miała siłę. No chyba, że zmienimy te plany. Sama do końca nie wiem czego chce. Na pewno dojść do siebieKliska super.. bardzo się cieszę. Daj znać kiedy będziesz pisać z domu. Chociaż jak dokładną się do Ciebie bliscy to nie będziesz miała czasu dla nas.
Moja księżniczka tak kopnęła w pęcherz że popuściłam trochę.. Ale siła w takim małym człowieku..
Ja dopiero jak mała zaczynała mi jeść coś więcej niż moje mleko, to wtedy kupowaliśmy, bo szkoda było innych bodziakow brudzić.
Gdyby nie zalecenia, że po zabiegu 2 doby w szpitalu to może by mnie nawet wczoraj dali do domu hehehe. Pielęgniarka była zdziwiona, że mam takie świetne podejście do tego co mi wczepili. Wiecie... To ułatwia życie, ale też w pewnym sensie ogranicza. Swojej pierwszej córki nie mogę nosić, będzie za ciężka. Drugie to do 5 kg. Zobaczymy, może lekarz mówił, żeby teraz nie nosić, a potem już więcej będzie można, bo jak tak to do ok. 3 miesiąca będe mogła ją karmić sama, a potem ktoś będzie musial mi ją podawać. Nie wiem jak to będzie... Ale jestem dobrej myśli
No właśnie daliśmy znać bliskim i rodzinie, że ten weekend spędzamy tylko my razem, Basia, Marysia, mąż i ja Musimy się sobą nacieszyć. Potem będę miała w tygodniu wolne, więc odwiedzę rodziców, oczywiście jak będę miała siłę. No chyba, że zmienimy te plany. Sama do końca nie wiem czego chce. Na pewno dojść do siebie
Co do wyprawki to ja mam gdzieś jeszcze ze szkoły rodzenia wszystko opisane i w sumie jak wrócę to zrobię Wam zdjęcie i wstawię. Wiem, że prócz tych kosmetyków, ubrań itd. to położna nam powiedziała co warto kupić na choroby, schorzenia, dolegliwości u dziecka. Ja mogę Wam powiedzieć, że niektóre rzeczy niepotrzebnie kupiliśmy. Najlepsze, że przegspilismy informacje, że jak mąż ma być na porodzie to musi mieć fartuch. Zanim mnie dali do sali porodowej to wypytywali o dane i musiałam pójść się przebrać. A on w tym czasie latał i szukal kto mu rozumieni 10 zł, bo fartuchy są w szpitalu odpłatne w automatach. Teraz się z tego śmiejemy, ale wtedy wprowadziło trochę zdenerwowania
Ja narazie tak na wyczucie od dłuższego czasu miałam ,,fryzurkę" w sensie zwykły paseczek ale zrezygnowałam bo już nie widzę i się tylko wkurzałam bo nie wiedziałam czy prosto ale myślałam też o lusterku żeby było tam wszystko porządnieCzyli dzisiaj wychodzisz.. super..
Zapytam o taka delikatna sprawe: jak sobie golicie, depilujecie okolice intymne? Bo już nie pamiętam tak to było w 1 ciąży, ale chyba lusyerka użyję.. brzuch już bardzo zasłania.
To wypoczniesz jeszce teraz pogoda ma być piękna@Kliska super wieści
Ja z uważam że Pepco ma słaba jakość ubran. Zależy na co się trafi. Ale też miałam sporo przy synie. Za niska cenę czasem mozna coś naprawdę ładnego tam kupić. Ja ogólnie z doświadczenia raczej nie kupuje tam rzeczy na których jest taki jakby klejony nadruk bo to później się strasznie spiera.
Ja z młodym u moich rodziców na wsi. Przyjechaliśmy wczoraj. Mam nadzieję że idpoczniemy i że poogarniam co mam po synu ici trzeba dokupić.
Miłego dnia
Kurcze, a ja od początku ciąży w wannie się nie kąpałem bo wyczytalam, że nie wskazane, a taką mam ochotę... To jednak można, tak? Może na początku nie było można?Wogole dzisiaj postanowiłam zrobić dzień dla siebie.. posiedzę dłużej w wannie, paznokcie, depilacja itp.. wczoraj kupiłam sole do kąpieli to pomoc ze się trochę..