reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kurcze, a ja od początku ciąży w wannie się nie kąpałem bo wyczytalam, że nie wskazane, a taką mam ochotę... To jednak można, tak? Może na początku nie było można?

No mi starzy lekarze tez tak mówią. Ale jak nic się nie dzieje i nie masz infekcji to w nie za gorącej wodzie myśle ze spokojnie możesz

reklama
@Kliska super wieści :)

Ja z uważam że Pepco ma słaba jakość ubran. Zależy na co się trafi. Ale też miałam sporo przy synie. Za niska cenę czasem mozna coś naprawdę ładnego tam kupić. Ja ogólnie z doświadczenia raczej nie kupuje tam rzeczy na których jest taki jakby klejony nadruk bo to później się strasznie spiera.

Ja z młodym u moich rodziców na wsi. Przyjechaliśmy wczoraj. Mam nadzieję że idpoczniemy i że poogarniam co mam po synu ici trzeba dokupić.

Miłego dnia :)

Ja ogólnie unikam nadruków bo to trzeba delikatniej prac a ja jeszcze susze w suszarce. Miłego wypoczynku

Wogole dzisiaj postanowiłam zrobić dzień dla siebie.. posiedzę dłużej w wannie, paznokcie, depilacja itp.. wczoraj kupiłam sole do kąpieli to pomoc ze się trochę..

Ja tez dziś w planie taki dzień. No bez szaleństw w wannie może bo jednak nie do końca jeszcze wierze mojemu nowemu gin ze z ta szyjka wszystko super w porządku i ze wszystko można normalnie. Ale paznokcie se ciachne , odrosty może zrobię nawet , maseczkę no i żniwa jak nazywam depilacje. Miłego dnia spa:)

Hej . ja dzis w nocy mialam ciezko. Strasznie mi spielo brzuch od przepony az po sam tylek. Zazylam nospe ale do 4 tylko pomogla a potem znowu spinalo...a wystraszylam sie jeszcze bo mala w ogole sie nie ruszala ale nadrabia teraz.

Ale już lepiej ? A masz forte czy zwykła ? Ja biorę w takich przypadkach gorszych ta forte

Lo matko. Mnie to woda musi porzadnie parzyc w tylek :D ostatnio fukalam na swojego jak mi zmniejszyl o 2 stopnie wode i byla zimna :p

Wiesz tak mówią , wiec nie będę radzić żeby się w mega gorącej kapała :) a jak lubisz i Ci potem nic nie jest to ok , tez lubiałam takie mega ciepłe ale teraz robi mi się słabo jak za gorąco jest. Bo to głównie o to chyba chodzi żeby sobie nie zafundować omdlenia

Ale już lepiej ? A masz forte czy zwykła ? Ja biorę w takich przypadkach gorszych ta forte

Zwykla mam nospe. Jak sie obudziłam to spalam na boku i czuje ze mnie spina a z drugiej strony mialam pecherz pelny. Sadzilam ze to od tego mam takie uczucie. Próbowałam wstac i caly brzuch mi spielo. Jakos zwleklam sie z lozka. Myslalam ze jak zrobie swoje to puści ze to od tego pecherza. Ale ostatecznie zaczylam nospe. I zaczelo puszczać a o 4 znowu czuje ze spina sie brzuch ale juz polozylam sie na plecach i zaczelam masowac go a potem odlecialam i jest lepiej. Mala zaczela fikac od rana wiec sie uspokoilam.

Wiesz tak mówią , wiec nie będę radzić żeby się w mega gorącej kapała :) a jak lubisz i Ci potem nic nie jest to ok , tez lubiałam takie mega ciepłe ale teraz robi mi się słabo jak za gorąco jest. Bo to głównie o to chyba chodzi żeby sobie nie zafundować omdlenia

Ja też słyszałam ze za gorącą woda zle wplywa a serce i krążenie i tez mozna zemdlec ale lubie :p

reklama
Zwykla mam nospe. Jak sie obudziłam to spalam na boku i czuje ze mnie spina a z drugiej strony mialam pecherz pelny. Sadzilam ze to od tego mam takie uczucie. Próbowałam wstac i caly brzuch mi spielo. Jakos zwleklam sie z lozka. Myslalam ze jak zrobie swoje to puści ze to od tego pecherza. Ale ostatecznie zaczylam nospe. I zaczelo puszczać a o 4 znowu czuje ze spina sie brzuch ale juz polozylam sie na plecach i zaczelam masowac go a potem odlecialam i jest lepiej. Mala zaczela fikac od rana wiec sie uspokoilam.

W zwykłej to po prostu jest za mała dawka żeby poczuć ze zadziałało. Przynajmniej dla mnie. No i na dłużej pomaga ta mocniejsza . Skoro jest lepiej to się nie martw na zapas.

Do góry