reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kurcze, a ja od początku ciąży w wannie się nie kąpałem bo wyczytalam, że nie wskazane, a taką mam ochotę... To jednak można, tak? Może na początku nie było można?

No mi starzy lekarze tez tak mówią. Ale jak nic się nie dzieje i nie masz infekcji to w nie za gorącej wodzie myśle ze spokojnie możesz

reklama
@Kliska super wieści :)

Ja z uważam że Pepco ma słaba jakość ubran. Zależy na co się trafi. Ale też miałam sporo przy synie. Za niska cenę czasem mozna coś naprawdę ładnego tam kupić. Ja ogólnie z doświadczenia raczej nie kupuje tam rzeczy na których jest taki jakby klejony nadruk bo to później się strasznie spiera.

Ja z młodym u moich rodziców na wsi. Przyjechaliśmy wczoraj. Mam nadzieję że idpoczniemy i że poogarniam co mam po synu ici trzeba dokupić.

Miłego dnia :)

Ja ogólnie unikam nadruków bo to trzeba delikatniej prac a ja jeszcze susze w suszarce. Miłego wypoczynku

Wogole dzisiaj postanowiłam zrobić dzień dla siebie.. posiedzę dłużej w wannie, paznokcie, depilacja itp.. wczoraj kupiłam sole do kąpieli to pomoc ze się trochę..

Ja tez dziś w planie taki dzień. No bez szaleństw w wannie może bo jednak nie do końca jeszcze wierze mojemu nowemu gin ze z ta szyjka wszystko super w porządku i ze wszystko można normalnie. Ale paznokcie se ciachne , odrosty może zrobię nawet , maseczkę no i żniwa jak nazywam depilacje. Miłego dnia spa:)

Hej . ja dzis w nocy mialam ciezko. Strasznie mi spielo brzuch od przepony az po sam tylek. Zazylam nospe ale do 4 tylko pomogla a potem znowu spinalo...a wystraszylam sie jeszcze bo mala w ogole sie nie ruszala ale nadrabia teraz.

Ale już lepiej ? A masz forte czy zwykła ? Ja biorę w takich przypadkach gorszych ta forte

Lo matko. Mnie to woda musi porzadnie parzyc w tylek :D ostatnio fukalam na swojego jak mi zmniejszyl o 2 stopnie wode i byla zimna :p

Wiesz tak mówią , wiec nie będę radzić żeby się w mega gorącej kapała :) a jak lubisz i Ci potem nic nie jest to ok , tez lubiałam takie mega ciepłe ale teraz robi mi się słabo jak za gorąco jest. Bo to głównie o to chyba chodzi żeby sobie nie zafundować omdlenia

Ale już lepiej ? A masz forte czy zwykła ? Ja biorę w takich przypadkach gorszych ta forte

Zwykla mam nospe. Jak sie obudziłam to spalam na boku i czuje ze mnie spina a z drugiej strony mialam pecherz pelny. Sadzilam ze to od tego mam takie uczucie. Próbowałam wstac i caly brzuch mi spielo. Jakos zwleklam sie z lozka. Myslalam ze jak zrobie swoje to puści ze to od tego pecherza. Ale ostatecznie zaczylam nospe. I zaczelo puszczać a o 4 znowu czuje ze spina sie brzuch ale juz polozylam sie na plecach i zaczelam masowac go a potem odlecialam i jest lepiej. Mala zaczela fikac od rana wiec sie uspokoilam.

Wiesz tak mówią , wiec nie będę radzić żeby się w mega gorącej kapała :) a jak lubisz i Ci potem nic nie jest to ok , tez lubiałam takie mega ciepłe ale teraz robi mi się słabo jak za gorąco jest. Bo to głównie o to chyba chodzi żeby sobie nie zafundować omdlenia

Ja też słyszałam ze za gorącą woda zle wplywa a serce i krążenie i tez mozna zemdlec ale lubie :p

reklama
Zwykla mam nospe. Jak sie obudziłam to spalam na boku i czuje ze mnie spina a z drugiej strony mialam pecherz pelny. Sadzilam ze to od tego mam takie uczucie. Próbowałam wstac i caly brzuch mi spielo. Jakos zwleklam sie z lozka. Myslalam ze jak zrobie swoje to puści ze to od tego pecherza. Ale ostatecznie zaczylam nospe. I zaczelo puszczać a o 4 znowu czuje ze spina sie brzuch ale juz polozylam sie na plecach i zaczelam masowac go a potem odlecialam i jest lepiej. Mala zaczela fikac od rana wiec sie uspokoilam.

W zwykłej to po prostu jest za mała dawka żeby poczuć ze zadziałało. Przynajmniej dla mnie. No i na dłużej pomaga ta mocniejsza . Skoro jest lepiej to się nie martw na zapas.

Do góry