KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Jeszcze mi 30 km zostało
już jestem tak padnięta bo to od 19stej w trasie a od 7 rano na nogach... pies puszcza bąki, stary zmęczony też i marudzi... ach marzy mi się łóżko!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piszę to jako mama synów.
Nie czepiajcie się teściowych że jakoś bardzo nie pomagają. Myślę że nie chcą się narzucać jakby nie patrzył obcym kobietom które są Paniami w swoich domach. Być może nie chcą być posądzone o wtrącanie.
Mnie np. bardziej bodło że teściowie wnuczką zajmują się bardziej niż moimi synami. Ale patrząc racjonalnie to po pierwsze jest najmłodsza (póki co haha) po drugie jedyna dziewczyna po trzecie mieszka od nich 10 minut spacerem a po czwarte to córka ich pierworodnego który zmarł i zwtczajnie chcą pomóc samotnej pracującej mamie a w dziecku mają cząstkę zmarłego przedwcześnie syna.
Więc mimo żalu czy niesmaku dobrze popatrzeć na te teściowe z boku
A w ogóle zaspałam i nie wiem póki co na jakim jestem świecie. I śniło mi się że jem przepyszny tort co dziwne bo ja tortów nie jadam w ogóle.
Berek.
Jeszcze mi 30 km zostałojuż jestem tak padnięta bo to od 19stej w trasie a od 7 rano na nogach... pies puszcza bąki, stary zmęczony też i marudzi... ach marzy mi się łóżko!
To pewnie dziś odespisz
Bardzo dobre podejscie.Piszę to jako mama synów.
Nie czepiajcie się teściowych że jakoś bardzo nie pomagają. Myślę że nie chcą się narzucać jakby nie patrzył obcym kobietom które są Paniami w swoich domach. Być może nie chcą być posądzone o wtrącanie.
Mnie np. bardziej bodło że teściowie wnuczką zajmują się bardziej niż moimi synami. Ale patrząc racjonalnie to po pierwsze jest najmłodsza (póki co haha) po drugie jedyna dziewczyna po trzecie mieszka od nich 10 minut spacerem a po czwarte to córka ich pierworodnego który zmarł i zwtczajnie chcą pomóc samotnej pracującej mamie a w dziecku mają cząstkę zmarłego przedwcześnie syna.
Więc mimo żalu czy niesmaku dobrze popatrzeć na te teściowe z boku
A w ogóle zaspałam i nie wiem póki co na jakim jestem świecie. I śniło mi się że jem przepyszny tort co dziwne bo ja tortów nie jadam w ogóle.
Berek.