Ja jak mają goraczkę niemal przez sen sprawdzam im co chwila temp.No na siku czy coś to tez na automacie lecę. Ale teraz młoda gorączkowala to kurczę każdy jęk stawiał na nogi w moment
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak mają goraczkę niemal przez sen sprawdzam im co chwila temp.No na siku czy coś to tez na automacie lecę. Ale teraz młoda gorączkowala to kurczę każdy jęk stawiał na nogi w moment
Jedna zasada. Uwaga na zmianę pieluchy. Gogle remontowe i ceratowy fartuch polecam.
Miki też jak się rozkręca koło 23 to tak że NAPRAWDĘ AŻ BOLI skąd a taką siłę? W ogóle chyba on bluziutko ścian brzucha leży...
Mój starszy kiedyś oblał wszystko mnie ściany i pół podłogi ale ma czymPowiem Ci ze moja któraś tez tak osikala lekarza ze się śmiał ze po chłopcu to by się spodziewał
Tak. Ale to taka dodatkowa praca dla mnie. Weekendowa. Bo na cały etat zajmuje się dzieciakami, chłop ma pracę wyjazdową więc postanowiliśmy że ja zostanę w domuJesteś fotografem ?
Też tego nie lubię mogę z wc nie wstawaćJa mam łożysko z przodu. Nie powinnam tak czuć strasznie. A normalnie mi brzuch skacze , nieraz nawet przez ubranie widać . Ostatnio mi coś po pęcherzu kopie częściej i to już fajne nie jest
Moj wczoraj w przedszkolu dal popis...rabnal głową w płytki i na potylicy guz..wiec nocka juz z glowy byla bo czlowiek nasluchiwal czy jest ok czy spi czy nie ryczy czy czasem tfu tfu nie wymiotuje i czy w ogole oddycha.
No właśnie. Matki to znają.
U mnie fajnie w nocy mam spokój z kopniakami ale coś czuję że nadrobi po porodzie
Ja jak mają goraczkę niemal przez sen sprawdzam im co chwila temp.