Ale już masz ten defibrylator tak?Chciałam przeczytać wszystko co pisaliście, ale jestem po zabiegu i nie mam na to siły. Zrobili mi o 11, a o 13 skończyli. Niestety muszę leżeć. Trochę mnie boli i tak ciągnie po zabiegu, ale żyje Po paracetamolu jest lepiej. Sam zabieg momentami bolesny i nieprzyjemny, ale chyba znieczulenie przez moment mnie uspilo. Jutro lub dzisiaj na wieczornym obchodzie zapytam o szczegóły.
Ktoś pisał, że mi widać ten brzuszek - trochę go wypięłam ogólnie to go tak nie widać.
reklama
xnightfall94
Fanka BB :)
Nie strasz ja już miałam ogromny, a teraz to całkiem mam nadzieje, że już stopHeh zaprojektowany z myślą o ciężarnych wiec chyba powinien. Ja mam moich cycow dość już a Bedzie jeszcze gorzej [emoji23]
Bardzo posprawdzałam tą tabelkę i w żadne wymiary w linii się nie wpasowuje standardowo xDZależy jak pokaźny...
kasiaczek89pl
Nie strasz ja już miałam ogromny, a teraz to całkiem mam nadzieje, że już stop
Bardzo posprawdzałam tą tabelkę i w żadne wymiary w linii się nie wpasowuje standardowo xD
No mi w pierwszej ciąży trzy rozmiary między początkiem ciąży a porodem urósł. Teraz w sumie tylko rozmiar póki co ale mi się wydają ogromneeee
kasiaczek89pl
Nie strasz ja już miałam ogromny, a teraz to całkiem mam nadzieje, że już stop
Bardzo posprawdzałam tą tabelkę i w żadne wymiary w linii się nie wpasowuje standardowo xD
To pochwal się jaki masz rozmiar
kasiaczek89pl
To ja mam to szczęście ,ze moi rodzice i tesciowiebardzo się cieszą.
Jedyny dla.mnie.minus to babcia , która trochę porównuje. Coś tam ostatnio mówię jej,ze jakieś badanie mnie czeka, a ona mi na to,ze jak ona rodziła , to żadnych badań nie zrobiła , aż polozna była w szoku, i było ok.
Ja jej na to , ze jednak czasy i medycyna się zmienila bardzo od tamtego.momentu.
Babcie to inny świat chyba , ja swojej nie pamietam ale babcia mojego męża na szczęście jest ok. Ale w większości takie maja podejście ze ciąża nie choroba na cholerę te badania ,ze się cackamy... ze one rodziły na słomie i zaraz szły w pole robić a my przeżywamy itd
G
gosc 15
Gość
Chciałam przeczytać wszystko co pisaliście, ale jestem po zabiegu i nie mam na to siły. Zrobili mi o 11, a o 13 skończyli. Niestety muszę leżeć. Trochę mnie boli i tak ciągnie po zabiegu, ale żyje Po paracetamolu jest lepiej. Sam zabieg momentami bolesny i nieprzyjemny, ale chyba znieczulenie przez moment mnie uspilo. Jutro lub dzisiaj na wieczornym obchodzie zapytam o szczegóły.
Ktoś pisał, że mi widać ten brzuszek - trochę go wypięłam ogólnie to go tak nie widać.
To nie usypiali Cie??? Ze tak prawie na zywczyka ??? Ło matko. Znieczulilabym sie chyba sama...
U
użytkownik 180176
Gość
Cię to jedyny moment kiedy mozna bez problemu wykonać
wypinacChciałam przeczytać wszystko co pisaliście, ale jestem po zabiegu i nie mam na to siły. Zrobili mi o 11, a o 13 skończyli. Niestety muszę leżeć. Trochę mnie boli i tak ciągnie po zabiegu, ale żyje Po paracetamolu jest lepiej. Sam zabieg momentami bolesny i nieprzyjemny, ale chyba znieczulenie przez moment mnie uspilo. Jutro lub dzisiaj na wieczornym obchodzie zapytam o szczegóły.
No dokładnie tak. Jak dostalam zwolnienie to był zdziw ,ze nie pracujeBabcie to inny świat chyba , ja swojej nie pamietam ale babcia mojego męża na szczęście jest ok. Ale w większości takie maja podejście ze ciąża nie choroba na cholerę te badania ,ze się cackamy... ze one rodziły na słomie i zaraz szły w pole robić a my przeżywamy itd
majapszczolka242
majapszczolka242
Moi rodzice i teściowie są kochani i bardzo pomagaja jak tylko mogą. Tyle tylko że do jednych mamy jakieś 200 km a do drugich z około 400... Ale mamy w planach wylądować gdzieś bliżej tesciow imam nadzieje że to się uda w ciągu kilku lat.
reklama
xnightfall94
Już chyba będzie gdzieś z 80G, zależy jaki sklepTo pochwal się jaki masz rozmiar