No moi starsi też w neonach teraz latająDziewczyny ja kocham dla chłopców neonowe kolorki sama tak synka na lato ubieram w jaskrawe super wygląda....... Powodzenia u lekarzy te które mają wizyty
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Ale ja wzięłam rozm 74 trzymajcie mnie właśnie przyszła mata i leżaczek później wam wyślę bo leżę ale zaraz musze iść na świetlice z okazji dnia matki no moje córki to mówią jakieś wiersze aż głupio nie iść ale proszę o spokój już proszę bo jeszcze przyniosły kartkę żebym zaznaczyła co zrobię na uroczystość w szkole ciasto cz y co???? I żebym składki uzupełnia nosz spadowaBo fajne są i po piątaku szkoda nie brać.
U
użytkownik 180176
Gość
Trafiło mi się troszkę ubranek z sieciówek h&m , kappah, f&f itp. Szczerze po praniu są lepsze , niz te kupne ))Mam tak samo takiemu małemu to obojętne w czym leży A z kumpla często lepsze gatunkowo
a na ciuszki w lumpku wydałam może maks 40 -50 zł. Sporo rzeczy mam neutralnych z tych uzywek, Wszystko planuję zostawić .
Te kupne mam z pieniędzy od mamy i teściowej. Inaczej bym pewnie kupiła mniej, albo w ogóle, tak jak ten otulacz. Na początek się przyda bo domek jest piętrowy , jak zejdziemy na dół, będzie miała gdzie spać
Adell1994
Ja też w lumpie kupuje tylko rzeczy dobre jakościowo jeszcze ostatnio mi się trafiły ubranka od babeczki z olx cała reklamówka za 20 zł a wszystko z f&f i Reserved także później tylko wypiorę, wyprasuję i będąTrafiło mi się troszkę ubranek z sieciówek h&m , kappah, f&f itp. Szczerze po praniu są lepsze , niz te kupne ))
a na ciuszki w lumpku wydałam może maks 40 -50 zł. Sporo rzeczy mam neutralnych z tych uzywek, Wszystko planuję zostawić .
Te kupne mam z pieniędzy od mamy i teściowej. Inaczej bym pewnie kupiła mniej, albo w ogóle, tak jak ten otulacz. Na początek się przyda bo domek jest piętrowy , jak zejdziemy na dół, będzie miała gdzie spać
Myszawa
Bo fajnych lumpow malo, ja szukałam po całym mieście i jest 1, czestonnawet nic dziecięcego nie ma.U mnie jak już coś jest w lumpach to cenowo lepiej iść do PEPCO
xnightfall94
Mam kilka tych samych rzeczy :-) pepco rządziNo to tak to nasze plus to co widziałyście wcześniej i jakieś skarpety... chyba muszę się do sklepu wybrać albo na Textil Market.
xnightfall94
Gdzie taki ? Niedługo mam urodziny, to może mojemu podpowiem na prezentNie ma bata! W prawdzie 150 zeta ale sobie kupuję taki. Tylko waham się z rozmiarem. Normalnie mam 38 ale nie wiem czy 40stki nie wziąć.Zobacz załącznik 859692
D
Deleted member 180961
Gość
właśnie szukam zawsze dla młodego czegoś w żółci albo czerwieni, bo wszystko niebieskie, ale tych kolorów jak na lekarstwo a już mam swojego ulubionego lumpa, w sobotę zawsze dostawa i są super rzeczy, ostatnio kupiłam 8 rzeczy i zapłaciłam 30zł, nawet jak młody wyrośnie bardzo szybko to aż żal nie brać za nowe to za taką ilość ze 150 trzeba by było posmarować
klaraklara
Mi też się tak wydaje. Mam dziewczynkę, chlopca i teraz znów chłopca i jakoś wcześniej cuda widywałam, a teraz nic. Wszystko co miałam dla syna na pierwszy okres wydałam/oddałam, bo absolutnie żadnych dzieci teraz nie planowałam [emoji1] Jakąś dziewczynkę "wpadkę" koło 40tki i dla niej mam cudnych ubrań moc, bo jakoś córka dużo firmowych używek dostawała, sama jej też kupowałam. A z synem to aż zaskoczona byłam jak bardzo zużywane rzeczy dostaliśmy. I jemu raczej też kupujemy tylko w lidlu, f&f i szału nie ma. Teraz zdarza mi się dopłacić, bo wiem że kolejny zdzierał będzie.Ja mojego w ogóle o zdanie nie pytam A w ogóle to dla dziewczynek jest większy wybór i wszystko takie ładniejsze
U nas nie ma tradycji, żebyśmy cokolwiek na wózek,ubranka od dziadków dostali. Ze wszystkim radzimy sobie sami. Z opieką nad dziećmi też. A to akurat mnie bardzo boli i chyba nigdy nie przestanie.
reklama
klaraklara
*W sensie, że mimo możliwości nawet na spacer nie wezmą.