reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Bo fajne są i po piątaku szkoda nie brać.
Ale ja wzięłam rozm 74 trzymajcie mnie właśnie przyszła mata i leżaczek później wam wyślę bo leżę ale zaraz musze iść na świetlice z okazji dnia matki no moje córki to mówią jakieś wiersze aż głupio nie iść ale proszę o spokój już proszę bo jeszcze przyniosły kartkę żebym zaznaczyła co zrobię na uroczystość w szkole ciasto cz y co???? I żebym składki uzupełnia nosz spadowa

Mam tak samo :) takiemu małemu to obojętne w czym leży ;) A z kumpla często lepsze gatunkowo
Trafiło mi się troszkę ubranek z sieciówek h&m , kappah, f&f itp. Szczerze po praniu są lepsze , niz te kupne :)))
a na ciuszki w lumpku wydałam może maks 40 -50 zł. Sporo rzeczy mam neutralnych z tych uzywek, Wszystko planuję zostawić .
Te kupne mam z pieniędzy od mamy i teściowej. Inaczej bym pewnie kupiła mniej, albo w ogóle, tak jak ten otulacz. Na początek się przyda bo domek jest piętrowy , jak zejdziemy na dół, będzie miała gdzie spać :)

Trafiło mi się troszkę ubranek z sieciówek h&m , kappah, f&f itp. Szczerze po praniu są lepsze , niz te kupne :)))
a na ciuszki w lumpku wydałam może maks 40 -50 zł. Sporo rzeczy mam neutralnych z tych uzywek, Wszystko planuję zostawić .
Te kupne mam z pieniędzy od mamy i teściowej. Inaczej bym pewnie kupiła mniej, albo w ogóle, tak jak ten otulacz. Na początek się przyda bo domek jest piętrowy , jak zejdziemy na dół, będzie miała gdzie spać :)
Ja też w lumpie kupuje tylko rzeczy dobre jakościowo :) jeszcze ostatnio mi się trafiły ubranka od babeczki z olx cała reklamówka za 20 zł a wszystko z f&f i Reserved :) także później tylko wypiorę, wyprasuję i będą :)

właśnie szukam zawsze dla młodego czegoś w żółci albo czerwieni, bo wszystko niebieskie, ale tych kolorów jak na lekarstwo :( a już mam swojego ulubionego lumpa, w sobotę zawsze dostawa i są super rzeczy, ostatnio kupiłam 8 rzeczy i zapłaciłam 30zł, nawet jak młody wyrośnie bardzo szybko to aż żal nie brać :) za nowe to za taką ilość ze 150 trzeba by było posmarować :p

Ja mojego w ogóle o zdanie nie pytam ;) A w ogóle to dla dziewczynek jest większy wybór i wszystko takie ładniejsze:(
Mi też się tak wydaje. Mam dziewczynkę, chlopca i teraz znów chłopca i jakoś wcześniej cuda widywałam, a teraz nic. Wszystko co miałam dla syna na pierwszy okres wydałam/oddałam, bo absolutnie żadnych dzieci teraz nie planowałam [emoji1] Jakąś dziewczynkę "wpadkę" koło 40tki i dla niej mam cudnych ubrań moc, bo jakoś córka dużo firmowych używek dostawała, sama jej też kupowałam. A z synem to aż zaskoczona byłam jak bardzo zużywane rzeczy dostaliśmy. I jemu raczej też kupujemy tylko w lidlu, f&f i szału nie ma. Teraz zdarza mi się dopłacić, bo wiem że kolejny zdzierał będzie.
U nas nie ma tradycji, żebyśmy cokolwiek na wózek,ubranka od dziadków dostali. Ze wszystkim radzimy sobie sami. Z opieką nad dziećmi też. A to akurat mnie bardzo boli i chyba nigdy nie przestanie.

reklama
Do góry