18grudzien
Fanka BB :)
Mam te same jaskrawe body za 5zlNo to tak to nasze plus to co widziałyście wcześniej i jakieś skarpety... chyba muszę się do sklepu wybrać albo na Textil Market.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam te same jaskrawe body za 5zlNo to tak to nasze plus to co widziałyście wcześniej i jakieś skarpety... chyba muszę się do sklepu wybrać albo na Textil Market.
Ja też kupuje w lumpie body po 2 zł, a 100 % bawełny i jescze wyglądają jak nowe mam też kilka nowych rzeczy ale jest to zdecydowanie mniejsza częśćMam tak samo takiemu małemu to obojętne w czym leży A z kumpla często lepsze gatunkowo
Zajebisty ale ja gruba i w sumie nigdzie nie jadę koło domu basenu nie mam nie będę sadla opalać a na taki basen w mieście to mam strój który nawet dobrze zakrywa zanurze się z synem w wodzie i nie będzie nic widać, a moje panny jadą na kolonie nad morze na 9 dni początkiem sierpnia będę miała spokójNie ma bata! W prawdzie 150 zeta ale sobie kupuję taki. Tylko waham się z rozmiarem. Normalnie mam 38 ale nie wiem czy 40stki nie wziąć.Zobacz załącznik 859692
To ja właśnie odwrotnie mnie się dla dziewczynek póki co NIC nie podobało a chłopięce czy unisexy są fajne. Mnie też po 2 synach obrzydło niebieskie i brązowe. Szukam zieleni, czerwieni, pomarańczy, żółcieni...Ja mojego w ogóle o zdanie nie pytam A w ogóle to dla dziewczynek jest większy wybór i wszystko takie ładniejsze
Ale synusie są fajni i kochani też można ich ładnie ubrać, moje panny włosy do pasa jedna strona sukienek na lato druga strona szafy sukienki na dl rękaw, legginsy, spódniczki oszlalec możnaJa mojego w ogóle o zdanie nie pytam A w ogóle to dla dziewczynek jest większy wybór i wszystko takie ładniejsze
Ja to nad morze jadę z dzieciakami i starym i pewnie pół wakacji przesiedzę nad rzeką już bliżej domu także wolę nie obrzydzać plażowiczom widoków dwuczęściowym kostiumem który dwa lata temu kupiłam w CUBUSie i jest mega. Teraz szukałam też czegoś co po ciąży na zwis skórny się nada i ci cyce mi przytrzymaZajebisty ale ja gruba i w sumie nigdzie nie jadę koło domu basenu nie mam nie będę sadla opalać a na taki basen w mieście to mam strój który nawet dobrze zakrywa zanurze się z synem w wodzie i nie będzie nic widać, a moje panny jadą na kolonie nad morze na 9 dni początkiem sierpnia będę miała spokój
Bo fajne są i po piątaku szkoda nie brać.Mam te same jaskrawe body za 5zl
U mnie jak już coś jest w lumpach to cenowo lepiej iść do PEPCOJa też kupuje w lumpie body po 2 zł, a 100 % bawełny i jescze wyglądają jak nowe mam też kilka nowych rzeczy ale jest to zdecydowanie mniejsza część