reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

3C5C8FB3-3C28-4CEA-B633-6C3960092E7D.png
Dziewczyny dowiadywałam się od mojego lekarza rodzinnego wczoraj o to .
Powiedział, że owszem , wziął nr telefonu i powiedział,że zadzwoni do położnej i ona się ze mną skontaktuje i wszystko powie. Czekam, wiec na telefon :-)

Załączniki

• 3C5C8FB3-3C28-4CEA-B633-6C3960092E7D.png
    3C5C8FB3-3C28-4CEA-B633-6C3960092E7D.png
    183,3 KB · Wyświetleń: 332
reklama
Mnie się śniło, że brzuch miałam porośnięta biedronkami i je wyrywalam i wszyscy mowili, żeby nie. A one tak jak kiełki rosły. Ale brzuch był ciążowy, a Grześ był już na świecie o było lato, mega goraco aż mdlal i zaczął padać chłodny deszcz a potem od razu była zima i śnieżyca, jechaliśmy autem i nie miał czapki .

A potem byłam motorniczym tramwaju ;)

O jezu wspolczuje, dla mnie to bylby koszmar, bo nienawidze biedronek :D

Ja poczytałam o tych fotelikach najróżniejszych i filmy z testów zderzeniowych też oglądałam także teraz wybiorę coś zupełnie innego niż poprzednio.
Dlatego wózek 2w1 a fotelik osobno.

Ja poczytałam o tych fotelikach najróżniejszych i filmy z testów zderzeniowych też oglądałam także teraz wybiorę coś zupełnie innego niż poprzednio.
Dlatego wózek 2w1 a fotelik osobno.

My foteliki kupujemy dwa. Jeden taki na szybko, po mieście co pasuje do wózka. A drugi to taki na dłuższe trasy już stricte fotelik.

U nas dominuja foteliki firmy recaro i przy tych zostaniemy a teraz typowe nosidlo to pewnie maxi cosi bo dedykowane do wozka quinny jest ale sie zobaczy jeszcze :p

Dziewczyny czy wy nie macie czasem wrazenia , że dzidziuś kopię was w okolicach odbytu ?:D
Normalnie chodzić nie mogłam, musiałam się położyć :D
Mam wrażenie, że Helenka będzie charakterna po mamusi :D

A macie jakieś doświadczenia z fotelikami Cybexa?
naczytałam się o nich recenzji, niby super, wybrałam aton 5, ma jakąś tam wkładkę dla noworodka żeby był bardziej w pozycji leżącej. Niby kąt ten optymalny dla dziecka zachowany, aż poszperałam głębiej w opiniach i tu nagle ludzie piszą, że fotelik jest mega ciasny i niewygodny, i że dziecko bardziej siedzi niż leży.
Ja już nie wiem, te internety mnie dobijają :p

reklama
Zobacz załącznik 859200 Dziewczyny dowiadywałam się od mojego lekarza rodzinnego wczoraj o to .
Powiedział, że owszem , wziął nr telefonu i powiedział,że zadzwoni do położnej i ona się ze mną skontaktuje i wszystko powie. Czekam, wiec na telefon :-)
O, dobrze wiedzieć. 30 maja zaczynają się zajęcia w szkole rodzenia przy naszym szpitalu, mam nadzieję, że wtedy wszystkiego się dowiem :)

Dziewczyny czy wy nie macie czasem wrazenia , że dzidziuś kopię was w okolicach odbytu ?:D
Normalnie chodzić nie mogłam, musiałam się położyć :D
Mam wrażenie, że Helenka będzie charakterna po mamusi :D
Ech... no u mnie to są jeszcze tak słabe odczucia, że jak poczuję coś nieprzyjemnego to mogę tylko gdybać, czy to dzidzia broi, czy to tak samo z siebie.

Do góry