reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

3C5C8FB3-3C28-4CEA-B633-6C3960092E7D.png
Dziewczyny dowiadywałam się od mojego lekarza rodzinnego wczoraj o to .
Powiedział, że owszem , wziął nr telefonu i powiedział,że zadzwoni do położnej i ona się ze mną skontaktuje i wszystko powie. Czekam, wiec na telefon :-)

Załączniki

• 3C5C8FB3-3C28-4CEA-B633-6C3960092E7D.png
    3C5C8FB3-3C28-4CEA-B633-6C3960092E7D.png
    183,3 KB · Wyświetleń: 327
reklama
Mnie się śniło, że brzuch miałam porośnięta biedronkami i je wyrywalam i wszyscy mowili, żeby nie. A one tak jak kiełki rosły. Ale brzuch był ciążowy, a Grześ był już na świecie o było lato, mega goraco aż mdlal i zaczął padać chłodny deszcz a potem od razu była zima i śnieżyca, jechaliśmy autem i nie miał czapki .

A potem byłam motorniczym tramwaju ;)

O jezu wspolczuje, dla mnie to bylby koszmar, bo nienawidze biedronek :D

Ja poczytałam o tych fotelikach najróżniejszych i filmy z testów zderzeniowych też oglądałam także teraz wybiorę coś zupełnie innego niż poprzednio.
Dlatego wózek 2w1 a fotelik osobno.

Ja poczytałam o tych fotelikach najróżniejszych i filmy z testów zderzeniowych też oglądałam także teraz wybiorę coś zupełnie innego niż poprzednio.
Dlatego wózek 2w1 a fotelik osobno.

My foteliki kupujemy dwa. Jeden taki na szybko, po mieście co pasuje do wózka. A drugi to taki na dłuższe trasy już stricte fotelik.

U nas dominuja foteliki firmy recaro i przy tych zostaniemy a teraz typowe nosidlo to pewnie maxi cosi bo dedykowane do wozka quinny jest ale sie zobaczy jeszcze :p

Dziewczyny czy wy nie macie czasem wrazenia , że dzidziuś kopię was w okolicach odbytu ?:D
Normalnie chodzić nie mogłam, musiałam się położyć :D
Mam wrażenie, że Helenka będzie charakterna po mamusi :D

A macie jakieś doświadczenia z fotelikami Cybexa?
naczytałam się o nich recenzji, niby super, wybrałam aton 5, ma jakąś tam wkładkę dla noworodka żeby był bardziej w pozycji leżącej. Niby kąt ten optymalny dla dziecka zachowany, aż poszperałam głębiej w opiniach i tu nagle ludzie piszą, że fotelik jest mega ciasny i niewygodny, i że dziecko bardziej siedzi niż leży.
Ja już nie wiem, te internety mnie dobijają :p

reklama
Zobacz załącznik 859200 Dziewczyny dowiadywałam się od mojego lekarza rodzinnego wczoraj o to .
Powiedział, że owszem , wziął nr telefonu i powiedział,że zadzwoni do położnej i ona się ze mną skontaktuje i wszystko powie. Czekam, wiec na telefon :-)
O, dobrze wiedzieć. 30 maja zaczynają się zajęcia w szkole rodzenia przy naszym szpitalu, mam nadzieję, że wtedy wszystkiego się dowiem :)

Dziewczyny czy wy nie macie czasem wrazenia , że dzidziuś kopię was w okolicach odbytu ?:D
Normalnie chodzić nie mogłam, musiałam się położyć :D
Mam wrażenie, że Helenka będzie charakterna po mamusi :D
Ech... no u mnie to są jeszcze tak słabe odczucia, że jak poczuję coś nieprzyjemnego to mogę tylko gdybać, czy to dzidzia broi, czy to tak samo z siebie.

Do góry