xnightfall94
Fanka BB :)
Powiedział, że owszem , wziął nr telefonu i powiedział,że zadzwoni do położnej i ona się ze mną skontaktuje i wszystko powie. Czekam, wiec na telefon :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Adaptery, ale to koszt 50 zł, więc niewielki przy kosztach wózka.Też mam adameksa. Czy ten fotelik pasuje Ci do stelażu wózka ? Czy musialas adaptery kupić ?
Mnie się śniło, że brzuch miałam porośnięta biedronkami i je wyrywalam i wszyscy mowili, żeby nie. A one tak jak kiełki rosły. Ale brzuch był ciążowy, a Grześ był już na świecie o było lato, mega goraco aż mdlal i zaczął padać chłodny deszcz a potem od razu była zima i śnieżyca, jechaliśmy autem i nie miał czapki .
A potem byłam motorniczym tramwaju
Ja poczytałam o tych fotelikach najróżniejszych i filmy z testów zderzeniowych też oglądałam także teraz wybiorę coś zupełnie innego niż poprzednio.
Dlatego wózek 2w1 a fotelik osobno.
Dziewczyny czy wy nie macie czasem wrazenia , że dzidziuś kopię was w okolicach odbytu ?
Normalnie chodzić nie mogłam, musiałam się położyć
Mam wrażenie, że Helenka będzie charakterna po mamusi
O, dobrze wiedzieć. 30 maja zaczynają się zajęcia w szkole rodzenia przy naszym szpitalu, mam nadzieję, że wtedy wszystkiego się dowiemZobacz załącznik 859200 Dziewczyny dowiadywałam się od mojego lekarza rodzinnego wczoraj o to .
Powiedział, że owszem , wziął nr telefonu i powiedział,że zadzwoni do położnej i ona się ze mną skontaktuje i wszystko powie. Czekam, wiec na telefon :-)
Ech... no u mnie to są jeszcze tak słabe odczucia, że jak poczuję coś nieprzyjemnego to mogę tylko gdybać, czy to dzidzia broi, czy to tak samo z siebie.Dziewczyny czy wy nie macie czasem wrazenia , że dzidziuś kopię was w okolicach odbytu ?
Normalnie chodzić nie mogłam, musiałam się położyć
Mam wrażenie, że Helenka będzie charakterna po mamusi