Kala07
Fanka BB :)
Ale cuda pomysł superJa będę chrzcić pewnie w Boże Narodzenie.
Wrzucam zdjęcia deko bez wazonów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale cuda pomysł superJa będę chrzcić pewnie w Boże Narodzenie.
Wrzucam zdjęcia deko bez wazonów
A to dziwne a przeciwciała może masz wysokie?
Współczuję tego szpitala i dzisiejszego wypadku mam nadzieje.ze szybko wyjdziesz bo juz masz na pewno dość ( uważaj na siebieTak, wypowiadaj się dalej, że te ataki to ściema. Miałaś takie ataki? Masz problemy z sercem? Wadę serca? Ja czekam na zabieg przecież, który jest prawie jak operacja. Już dzisiaj miałam 5 ataków. Badanie miałam w postaci Holtera, przecież pisałam. Poczytaj o tym, a dopiero pisz, że to ściema. Na **** miałabym w ogóle kłamać?
Skoro takie ma być wsparcie na forum to dzięki. Chyba bez sensu tu pisze.
Przez moment o ok. 14.30 miałam zatrzymanie akcji serca. Podlaczyli mi kroplówke na rozszerzenie naczyń, żeby lek, który spowalnia mi bicie serca, przestał działać. Patrzę cały czas na kardiomonitor, bo się boję, bo jak spada poniżej 60 to robi mi się słabo. Kto w to nie wierzy to proszę:Zobacz załącznik 858389
Zobacz załącznik 858390
A to ja z rana, po tym uderzeniu.
I tak się zastanów niedowiarku czy ktokolwiek chciałby o czymś takim sciemniac?
U mnie różnica 19 lat... od samego początku źle sie czuje.. zobaczymy co urolog powie jeśli będzie chciał mi dać kolejny antybiotyk to powiem żeby lepiej dal mi skierowanie do.szpitala albo sama tam pojadę bo już nie daje rady.. mam 40 na karku to już nie przelewki..Uszy do góry dziś taki dzień jutro będzie lepiej :* :* ♡♡♡♡ Ja dziś leżę pod kocem dreszcze ból brzucha jakas taka obolałe jakbym miała się rozłożyć trzeba odpocząć poprostu ...dziś 3 prania trochę sprzątania i kręgosłup boli jednak 11 lat różnicy robi swoje w poprzedniej ciąży tez wylegiwalam ale jakoś nie czułam tak tego brzuszka :* kochanego brzuchola :-)) ♡♡♡♡♡♡
U mnie różnica 19 lat... od samego początku źle sie czuje.. zobaczymy co urolog powie jeśli będzie chciał mi dać kolejny antybiotyk to powiem żeby lepiej dal mi skierowanie do.szpitala albo sama tam pojadę bo już nie daje rady.. mam 40 na karku to już nie przelewki..
Zapytaj lekarki , ona się lepiej zna niż my z forum może jakieś uczulenie ie i wapno pomoże jak masz zmiany skórne to tym bardziej pokaż jej ręce stopy i powiedz ze swędzą ze się martwisz sama powinna Ci zlecic aspat alat jak będzie podejrzewac coś z wątroba ♡ trzymam kciuki :*żeby to tylko była alergia
Wiecie co ja się dziś czuje dziwnie słabo niedobrze mi jakoś jeszcze wczoraj telefon mi padł ..wszystkie kontakty na starym telefonie ... mam pecha do komórek kiedyś były trwalsze telefony teraz padają albo ja taka poprostu rozpieprzo a ze mi wszystko z rąk leci i rozwałam. Martwię się ta cukrzyca obiecałam sobie ze nie będę czytac wiec nie sprawdzam w necie :'( i jestem zła bo miałam sobie kupić ten blender yyy ale tak mi się nie chce nic. Yhhh milej niedzieli :-)
U mnie różnica 19 lat... od samego początku źle sie czuje.. zobaczymy co urolog powie jeśli będzie chciał mi dać kolejny antybiotyk to powiem żeby lepiej dal mi skierowanie do.szpitala albo sama tam pojadę bo już nie daje rady.. mam 40 na karku to już nie przelewki..
Ja dostalam zlecenie na glukoze fuuu na sama mysl mnie mdli feee.
Czy ktoras z Was musiala powtarzać toksoplazmoze ? Bo mi wczoraj dal zlecenie znowu i siw zastanwiam czemu. Z racji ze wyszła mi ujemna ?
W związku z tym, że wystarczająco mi wrażeń związanych z sercem i możliwe, że ta wymiana zdań ma na mnie wpływ, bo jestem wrażliwa, to nie będę więcej się tu pojawiać. Życzę Wam wszystkim ciąży bez takich atrakcji jakich ja doswiadczam, porodu bez komplikacji i udanego macierzyństwa. Narazie!
Ja dostalam zlecenie na glukoze fuuu na sama mysl mnie mdli feee.
Czy ktoras z Was musiala powtarzać toksoplazmoze ? Bo mi wczoraj dal zlecenie znowu i siw zastanwiam czemu. Z racji ze wyszła mi ujemna ?