reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak, wypowiadaj się dalej, że te ataki to ściema. Miałaś takie ataki? Masz problemy z sercem? Wadę serca? Ja czekam na zabieg przecież, który jest prawie jak operacja. Już dzisiaj miałam 5 ataków. Badanie miałam w postaci Holtera, przecież pisałam. Poczytaj o tym, a dopiero pisz, że to ściema. Na **** miałabym w ogóle kłamać?
Skoro takie ma być wsparcie na forum to dzięki. Chyba bez sensu tu pisze.
Przez moment o ok. 14.30 miałam zatrzymanie akcji serca. Podlaczyli mi kroplówke na rozszerzenie naczyń, żeby lek, który spowalnia mi bicie serca, przestał działać. Patrzę cały czas na kardiomonitor, bo się boję, bo jak spada poniżej 60 to robi mi się słabo. Kto w to nie wierzy to proszę:Zobacz załącznik 858389
Zobacz załącznik 858390
A to ja z rana, po tym uderzeniu.
I tak się zastanów niedowiarku czy ktokolwiek chciałby o czymś takim sciemniac?
Współczuję tego szpitala i dzisiejszego wypadku mam nadzieje.ze szybko wyjdziesz bo juz masz na pewno dość :(( uważaj na siebie
A Maura dobrze pisze siedź tu z nami i nie stresuj się już , myśl o sobie dziecku i ze jeszcze trochę i będziesz w domu z rodziną tego Ci życzę z całego serca !

Uszy do góry dziś taki dzień jutro będzie lepiej :* :* ♡♡♡♡ Ja dziś leżę pod kocem dreszcze ból brzucha jakas taka obolałe jakbym miała się rozłożyć :( trzeba odpocząć poprostu ...dziś 3 prania trochę sprzątania i kręgosłup boli jednak 11 lat różnicy robi swoje w poprzedniej ciąży tez wylegiwalam ale jakoś nie czułam tak tego brzuszka ;) :* kochanego brzuchola :-)) ♡♡♡♡♡♡
U mnie różnica 19 lat... od samego początku źle sie czuje.. zobaczymy co urolog powie jeśli będzie chciał mi dać kolejny antybiotyk to powiem żeby lepiej dal mi skierowanie do.szpitala albo sama tam pojadę bo już nie daje rady.. mam 40 na karku to już nie przelewki..

U mnie różnica 19 lat... od samego początku źle sie czuje.. zobaczymy co urolog powie jeśli będzie chciał mi dać kolejny antybiotyk to powiem żeby lepiej dal mi skierowanie do.szpitala albo sama tam pojadę bo już nie daje rady.. mam 40 na karku to już nie przelewki..

Tez mam z nerkami kłopot żurawine dziś pije herbate sypaną może sok z czarnej.porzeczki dobry tez na stres dużo witamin.c

Zapytaj lekarki , ona się lepiej zna niż my z forum może jakieś uczulenie ie i wapno pomoże jak masz zmiany skórne to tym bardziej pokaż jej ręce stopy i powiedz ze swędzą ze się martwisz sama powinna Ci zlecic aspat alat jak będzie podejrzewac coś z wątroba ♡ trzymam kciuki :*żeby to tylko była alergia
Wiecie co ja się dziś czuje dziwnie słabo niedobrze mi jakoś jeszcze wczoraj telefon mi padł ..wszystkie kontakty na starym telefonie ... mam pecha do komórek kiedyś były trwalsze telefony teraz padają albo ja taka poprostu rozpieprzo a ze mi wszystko z rąk leci i rozwałam. Martwię się ta cukrzyca obiecałam sobie ze nie będę czytac wiec nie sprawdzam w necie :'( i jestem zła bo miałam sobie kupić ten blender yyy ale tak mi się nie chce nic. Yhhh milej niedzieli :-)

Dzięki :*
Byłam z tym u dermatologa i ona mówiła, że moja atopia skóry się nasiliła w ciąży i tak może być:(

Napewno zrobi Ci usg nerek? Moze jakis piasek albo kamien w nerkach i stad bol albo kolki nerkowe.

W związku z tym, że wystarczająco mi wrażeń związanych z sercem i możliwe, że ta wymiana zdań ma na mnie wpływ, bo jestem wrażliwa, to nie będę więcej się tu pojawiać. Życzę Wam wszystkim ciąży bez takich atrakcji jakich ja doswiadczam, porodu bez komplikacji i udanego macierzyństwa. Narazie!

Wracaj do nas normalnie!

reklama
Ja dostalam zlecenie na glukoze fuuu na sama mysl mnie mdli feee.

Czy ktoras z Was musiala powtarzać toksoplazmoze ? Bo mi wczoraj dal zlecenie znowu i siw zastanwiam czemu. Z racji ze wyszła mi ujemna ?

Jak się nie przechodziło , to robią jeszcze raz bo zawsze można było się zarazić w trakcie ciąży. Z tego co wiem, to czasem niektórzy lekarze i HIV chcą powtórzyć dla pewności

Do góry