reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mnie od tej glukozy męczy menda tzn. zgaga.
Męża to bym dziś normalnie fizycznie skrzywdziła... Dobrze że chociaż synowie są zaje...ści!
Tak myślałam ostatnio o tej córce ale popatrzyłam na swoich chłopców i jakoś nie wyobrażałam sobie wśród nich dziewczynki... jakby była jak ich kuzynka to i tak bardziej chłopak. Dopiero teraz zaczyna "dziewczynieć" ale też wychowuje się bez taty więc to inaczej. A do 4rż to wiecznie spocona potargana ubrudzona jak moi synowie ;)
Ostatnio mój starszy na przystanku widział matkę z córką i mówi "mama ta Pani ma dziewczynkę, sąsiad ma córki czemu my mamy chłopaka?" :)
A ja już bym chciała tego pisiora na zewnątrz :)

Powiem Ci ze ja tez bym chciała. Akurat ta ciąża ciagle z problemami, brałam na to poprawkę ale myslalam ze chociaż trochę z tym brzuchem zadam szyku. Ze się ciąża nacieszę w końcu bo mam warunki , spokój ... Taka fajna aktywna młoda mama a powiem szczerze ze mało kiedy mam sile się nawet ogarnac , wymalować czy ładnie ubrać... chęci są ale jak pomyśle ze zawsze to chwila więcej zalecanego odpoczynku to wygrywa

reklama
Ja dostalam zlecenie na glukoze fuuu na sama mysl mnie mdli feee.

Czy ktoras z Was musiala powtarzać toksoplazmoze ? Bo mi wczoraj dal zlecenie znowu i siw zastanwiam czemu. Z racji ze wyszła mi ujemna ?

Czy ktoras z Was musiala powtarzać toksoplazmoze ? Bo mi wczoraj dal zlecenie znowu i siw zastanwiam czemu. Z racji ze wyszła mi ujemna ?
Badałas tokso czy przeciwciała tokso? Ja miałam podwojne badanie na toksoplazmoze właśnie i jeszczę przeciwciała toksoplaz.za jednym kluciem kilka tego ale właśnie toksoplazmoze była podwójnie może o to chodzi??
Dziewczyny ja mam dziś straszneeeeego lenia w dodatku co zjem to rośnie jakbym zjadła dwudaniowy obiad a jem często malutkie porcję:unsure::rolleyes2:

A glukoze tez masz drugi raz? Mi glukoza wyszła 226 wizytę mam w piątek dopiero.

Badałas tokso czy przeciwciała tokso? Ja miałam podwojne badanie na toksoplazmoze właśnie i jeszczę przeciwciała toksoplaz.za jednym kluciem kilka tego ale właśnie toksoplazmoze była podwójnie może o to chodzi??
Dziewczyny ja mam dziś straszneeeeego lenia w dodatku co zjem to rośnie jakbym zjadła dwudaniowy obiad a jem często malutkie porcję:unsure::rolleyes2:

mialam to toxo iGg i Igm czy jak to tam się pisze. I mam w pierwszym badaniu ze ujemna. I sie dziwie ze kaze mi drugi raz bo z poprzednimi ciazami robilam tylko raz.

Glukoze mam teraz te do picia, to pierwszy raz bede miec.

A ja mam we wtorek urologa, zobaczymy może on mi coś poradzi bo antybiotyki nie zadziałały, brzuch cały czas boli.. ogólnie mam już dość tej ciąży .. jak nie wymioty całodzienne to od dwóch miesięcy problemy z moczem, ból nerek, ból brzucha.. jestem wymęczona i chyba mam już depresje..nie daje już rady

A ja mam we wtorek urologa, zobaczymy może on mi coś poradzi bo antybiotyki nie zadziałały, brzuch cały czas boli.. ogólnie mam już dość tej ciąży .. jak nie wymioty całodzienne to od dwóch miesięcy problemy z moczem, ból nerek, ból brzucha.. jestem wymęczona i chyba mam już depresje..nie daje już rady
Uszy do góry dziś taki dzień jutro będzie lepiej :* :* ♡♡♡♡ Ja dziś leżę pod kocem dreszcze ból brzucha jakas taka obolałe jakbym miała się rozłożyć :( trzeba odpocząć poprostu ...dziś 3 prania trochę sprzątania i kręgosłup boli jednak 11 lat różnicy robi swoje w poprzedniej ciąży tez wylegiwalam ale jakoś nie czułam tak tego brzuszka ;) :* kochanego brzuchola :-)) ♡♡♡♡♡♡

reklama
Mój mąż to jest jednak pier...nięty!!!! Jak on mnie dziś w..ia. Niemalnie zamorduje!
To ja byłam taka groźna od czwartku o wszystko.... ojjjj nerwowa strasznie wczoraj awantura o byle bzdety ale byłam taka złośnica nerwowa ze aż dziś się pochorowalam chyba z wyrzumów sumienia :-( :'(((

Do góry