Pewnie mam jakieś uczulonko czy cuś...No mnie strasznie swędzi skóra. Dłonie i nogi. Ale zrobiły mi się też zmiany skórne wiec obstawiam, że to jest to. Co roku mam ten sam problem na wiosnę ale w tym roku to apogeum
reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Rozpuszczalna czasem z mlekiem , albo cappuccinoDziewczyny pijecie kawę?
Marilyn Monroe
Aktywna w BB
Ja mialam wczoraj usg i utrzymuje mi się, że z om. mam termin na 8 września, wedlug rozmiaru główki tez jest 23tydz.6d,ale rozmiar reszty cialka jest 6 dni do tyłu, lekarze troche zdziwieni czy to łożysko szwankuje czy poprostu Fabianek bedzie maly, a waga 460g.
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dziewczyny pijecie kawę?
Pije. Pierwsze trzy mc nie , teraz tak. Czasem czarna , czasem latte lub rozpuszczalna. Jedna raczej codziennie czasem dwie.
kasiaczek89pl
Pewnie mam jakieś uczulonko czy cuś...
Weź wapno i zobaczysz jak będzie dalej
RooibosGirl
Mój ginekolog mówił, że termin wyliczony/potwierdzony na usg prenatalnym już się nie przesunie.Mi na Usg tez dziecko wyszło większe ale lekarz powiedział, że data porodu liczy się od OM cały czas. Te wyliczenia to tylko normy wielkości.
Wam lekarze zmieniają datę ogrodu na podstawie wymiarów dziecka ?
Dzisiaj pierwszy raz przespałam całą noc bez wstawania na siku tak wygodnie mi się spało z poduchą Do snu otuliłam poduchą plecy, dzisiaj położę ją odwrotnie i otulę brzuszek, ciekawe jak jest wygodniej?U mnie termin z OM i z usg rozni sie tylko o 1 dzien
A co do poduchy, to dzisiaj pierwsza noc i plecy naprawde mniej bola w ogole jakas taka bardziej wypoczeta jestem
Nie. Żadnej kofeiny - ani w kawie, ani w coli, nawet herbaty robię słabsze. Mówią, że szkodzi, więc odstawiłam.Dziewczyny pijecie kawę?
18grudzien
Pierwsze 3miesiace odrzuciło mnie a teraz pije rano i później jeszcze jedną, ale naprawdę dobra automatyczna kawę i jakieś rozpuszczalne gówna za przeproszeniemDziewczyny pijecie kawę?
18grudzien
Miało być aromatyczna kawę, ten tel mnie wnerwiaPierwsze 3miesiace odrzuciło mnie a teraz pije rano i później jeszcze jedną, ale naprawdę dobra automatyczna kawę i jakieś rozpuszczalne gówna za przeproszeniem
kasiaczek89pl
Mój ginekolog mówił, że termin wyliczony/potwierdzony na usg prenatalnym już się nie przesunie.
Dzisiaj pierwszy raz przespałam całą noc bez wstawania na siku tak wygodnie mi się spało z poduchą Do snu otuliłam poduchą plecy, dzisiaj położę ją odwrotnie i otulę brzuszek, ciekawe jak jest wygodniej?
Nie. Żadnej kofeiny - ani w kawie, ani w coli, nawet herbaty robię słabsze. Mówią, że szkodzi, więc odstawiłam.
Co do terminu mi tez tak lekarz powiedział i poprawił na karcie z 13 na 12 bo tak wyszło z prenatalnego i mówi ze tego się trzymamy.
reklama
kasiaczek89pl
A jaka masz i sobie chwalisz?
Nie mam zamiaru zszywac 3 jaskow - to tylko takie porownanie do poduszki podluznej. Chcialabym jakas sobie kupic tylko rozwazam jeszcze ksztalt.
Załączniki