Mama7
Fanka BB :)
Możesz pokazać jakie te body były kopertowe czy tylko przez głowę?
Przez głowę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możesz pokazać jakie te body były kopertowe czy tylko przez głowę?
Piękne zdjęcie masz nagrodę BrawoHej dziewczyny Dzięki za wsparcie. Napisałbym do każdej z Was, ale strasznie się rozpisalyscie, a mi pouciekało kto napisał w związku ze mną. Humor mi wrócił, choć prawdopodobnie jeszcze tydzień będę w szpitalu.
24 maja będą mnie transportować do Szczecina. Na początku się ucieszyłam, że wiem, potem spojrzałam na kalendarz i było mi smutno. Potem się dowiedziałam, że mogłabym wrócić na ten czas do domu, ale i tym zadecyduje ordynator oddziału, ale po tym ataku co był w nocy to chyba raczej będę tutaj do 24. Mój mąż nawet powiedział, że tak lepiej, bo i tak on by nie wiedział jak mi pomóc, gdyby znów mnie to złapało.
Na poprawę humoru chyba zabrali mnie na oddział polozniczy na badanie ginekologiczne i usg. I tak w skrócie:
23 tydzień i 1 dzień, szyjka 3.9, dzidzia córcia 550 g, ułożona główkowo, pupa w górze, łożysko na tylnej ściance. Wszystkie inne parametry ok, nawet serce. Miałam na tym oddziale darmowe dokładne usg jak pre. No i dostałam to:
Zobacz załącznik 857804
Ja kupuje będę miała na łożeczkuDziewczyny a co myślicie o przewijaku takim nakładanym na łóżeczko? Dużo nie kosztuje ale po prostu zastanawiam się czy będzie to potrzebne korzystałyście ?
Witajcie mam pytanko odnośnie kaw rozpuszczalnych no dziś juz zrezygnowałam bo wzięłam magnez na skurcze mięśni które miałam od kilku tygodni i zwleklo am żeby łykać magnez teraz musze pić kawę mamma coffe co kawy nie przypomina[emoji52]jestem z niesmaczona[emoji5]czy któraś coś by polecila
Hej dziewczyny Dzięki za wsparcie. Napisałbym do każdej z Was, ale strasznie się rozpisalyscie, a mi pouciekało kto napisał w związku ze mną. Humor mi wrócił, choć prawdopodobnie jeszcze tydzień będę w szpitalu.
24 maja będą mnie transportować do Szczecina. Na początku się ucieszyłam, że wiem, potem spojrzałam na kalendarz i było mi smutno. Potem się dowiedziałam, że mogłabym wrócić na ten czas do domu, ale i tym zadecyduje ordynator oddziału, ale po tym ataku co był w nocy to chyba raczej będę tutaj do 24. Mój mąż nawet powiedział, że tak lepiej, bo i tak on by nie wiedział jak mi pomóc, gdyby znów mnie to złapało.
Na poprawę humoru chyba zabrali mnie na oddział polozniczy na badanie ginekologiczne i usg. I tak w skrócie:
23 tydzień i 1 dzień, szyjka 3.9, dzidzia córcia 550 g, ułożona główkowo, pupa w górze, łożysko na tylnej ściance. Wszystkie inne parametry ok, nawet serce. Miałam na tym oddziale darmowe dokładne usg jak pre. No i dostałam to:
Zobacz załącznik 857804
U mojej siostry chłopak ponad 4 kg a przez 2 miesiące nosił 56 cm. Różnie może być
Dziewczyny mam pytanie czy macie czasem kłócie w pochwie ? Tak się zastanawiam czy to normalne?