RooibosGirl
Fanka BB :)
A ja jestem od wszelkich problemów z komputeremmy tylko nie mozemy razem składać mebli żadnych bo ja w tym temacie siedze na codzień a on mi tylko przeszkadza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja jestem od wszelkich problemów z komputeremmy tylko nie mozemy razem składać mebli żadnych bo ja w tym temacie siedze na codzień a on mi tylko przeszkadza
Obawiam się, że mój to będzie na początku sierotą w sprawach apteki, ubranek czy kosmetyków do pielęgnacji [emoji20] Jego mama tak głupio go wychowała, że takie sprawy jak zakupy do domu to nie jego problem. Na szczęście wyprowadził się od rodziców bardzo szybko i musiał się usamodzielnić, ale teraz widzę, że i tak będzie miał problem z samodzielnymi zakupami rzeczy dla dziecka [emoji20] Bo mi się trafił taki facet facet co to szafę sam skręci, samochód sam naprawi, wszystko co ciężkie podniesie, bo kobiecie nie wolno, mieszkanie sam przemaluje i wszystko w domu zrobi... dopóki nie każesz mu zrobić czegoś co przecież należy do "obowiązków kobiety"... Aż cieszę się, że dopiero niedawno przestał pracować za granicą, gdzie mieszkał z kilkoma kolegami w mieszkaniu - tam każdy musiał nauczyć się sprzątania po sobie, bo nie było tam żadnej baby, która dałaby sobie wmówić, że dbanie o porządek to jej rola tylko dlatego, że jest kobietą..
my tylko nie mozemy razem składać mebli żadnych bo ja w tym temacie siedze na codzień a on mi tylko przeszkadza
Moj jak razem zamieszkalismy to identyko w sprawach zakupow czy ogarniania. Wszystko mamusia robila...wpadł w moje rece to zakupki zrobi, podpaski tampony kupi we właściwym rozmiarze, dla dzieci kupi rzeczy. Jeszcze tylko obiad nauczyc i obsługiwać pralke i będzie ideał
Myślisz ze my tez będziemy takimi matkami ? Narazie mam córki , uczę wszystkiego co nie jest zbyt ciężkie na ten wiek ale np nie wyobrażam sobie żeby syn nie umiał prac czy gotować a córki np wlać płynu do spryskiwaczy czy oleju czy kompresora użyć
Masz wizytę w tym samym ośrodku, gdzie robiłaś badania? U nas w przypadku niektórych badań to kwestia kilku godzin i od razu wszystko mają w komputerze Nawet jak robiłam test pappa to ginekolog zachęcał mnie, zebył robiła je tego samego ranka kiedy po południu było badanie usg. Ale nie odważyłam się, poszłam dzień wcześniejZaraz bede gryzla. Robiłam dzis badania. Patrzę i nie mam nawet zlecenia ze w ogole je robiłam a za nie zapłaciłam!!! Jutro wizyta jak sie nie pojawia bede szczekala w ośrodku jak nie wiem. Kase wzięli guzik wynikow nie widze
Zaraz bede gryzla. Robiłam dzis badania. Patrzę i nie mam nawet zlecenia ze w ogole je robiłam a za nie zapłaciłam!!! Jutro wizyta jak sie nie pojawia bede szczekala w ośrodku jak nie wiem. Kase wzięli guzik wynikow nie widze
Masz wizytę w tym samym ośrodku, gdzie robiłaś badania? U nas w przypadku niektórych badań to kwestia kilku godzin i od razu wszystko mają w komputerze Nawet jak robiłam test pappa to ginekolog zachęcał mnie, zebył robiła je tego samego ranka kiedy po południu było badanie usg. Ale nie odważyłam się, poszłam dzień wcześniej