D
reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
Nie wpadłabym na to żeby plastrem leczyć ból głowy, a to rzeczywiście może przynieść ulgę dzięki.Też mam Hashi. Jak twoja tarczyca w ciąży? Miałaś zwiększaną dawkę leku?Słodkie [emoji7]Na sam ból głowy, jeśli nie chcesz nic brać z leków to polecam plastry chłodzące z APAPu. Są hydrożelowe i zawierają tylko mentol. Ja sobie przyklejam na czoło i kark i przynoszą mi ulgę.
Co do wyprawki to ja ciągle jeszcze nic nie mam. Wciąż przez brak mebli, gdzie można będzie te ciuszki przechowywać. Aż wstyd przyznać, ale póki co to bardziej ja się "stroję" i zbieram ciuchy dzięki którym wygodnie przetrwam gorące lato. A dla dzidzi tylko kompletuję listę zakupów. Np. wózek wybrany (adamex vicco), łóżeczko też (Klupś "Radek" białe), leżaczek bujaczek Tiny Love albo ingenuity bright stars Jak tylko skończymy z meblami to będą wielkie zakupy.
U nas ogólnie jest male wariactwo. Na koniec czerwca zaplanowaliśmy ślub cywilny i niby zapraszamy tylko 18 osób, ale też nie chcemy dziadować, więc troche spraw organizacyjnych jest.. no i ja już czasami nie wiem w co ręce włożyć. Ale to są takie fajne nerwy
Jeszcze czekam na początek czerwca żeby iść z sukienką do krawcowej i wtedy dopiero dopasować górę do wielkości biustu. Chyba aż tak wiele nie urośnie w czasie od 5tego do 6tego miesiąca, co?
RooibosGirl
A ciekawe czy sól emska może być, muszę poczytać.Płukanie gardła herbatka z szałwia, na ból głowy mi pomaga woda z solą morska( pół łyżeczki soli na szklanke) i potem jeszcze szklankę samej wody.
D
Deleted member 180961
Gość
Tak, od razu robilam tsh na poczatku jak sie dowiedzialam o ciazy i juz mialam podwyzszone do prawie 5(przed ciaza mialam zbijane do ok. 2). Teraz utrzymuje sie na poziomie ok 3, ale endo powiedzial ze to wystarczy, bo ft3 i ft4 w normie.Też mam Hashi. Jak twoja tarczyca w ciąży? Miałaś zwiększaną dawkę leku?
D
Deleted member 181710
Gość
My wózek wybraliśmy Stokke Crusi. Kwestia wybrania konkretnego koloru. Do wakacji na pewno już kupimy.
D
Deleted member 180961
Gość
RooibosGirl
Ja nie kupuje bucików, przecież i tak nie będą używane. chyba że do fotek
Nakręcacie mnie tymi wyprawkami... Gdybym mogła stąd wyjść. Niestety Szczecin jeszcze nie dziś. Córcia już zdrowa, tylko trzeba skończyć antybiotyk - mąż do środy siedzi z nią w domu. Zrobiłam dla mojej córci i męża takie pomoce plastyczne z pomocą brata. Wydrukował kolorowanki i kupił farby, pędzle i blok papieru kolorowego. Jak wrócę to w domu będą czekać na mnie piękne pracę plastyczne. Jedna już mam tutaj w szpitalu.
Męczy mnie to czekanie. Basia w brzuchu szaleje. Już bym chciała być po tym zabiegu w domu, chociaż strasznie się go boję i wiem, że ten defibrylator będzie na całe życie i będzie widoczny. Naczytalam się o tym wczoraj i martwi mnie, że pomimo tego, że w sumie mało mam znajomych, to będę ich miała przez to jeszcze mniej.
Męczy mnie to czekanie. Basia w brzuchu szaleje. Już bym chciała być po tym zabiegu w domu, chociaż strasznie się go boję i wiem, że ten defibrylator będzie na całe życie i będzie widoczny. Naczytalam się o tym wczoraj i martwi mnie, że pomimo tego, że w sumie mało mam znajomych, to będę ich miała przez to jeszcze mniej.
Jeśli tak się syanie to ***** warci tacy znajomi...Nakręcacie mnie tymi wyprawkami... Gdybym mogła stąd wyjść. Niestety Szczecin jeszcze nie dziś. Córcia już zdrowa, tylko trzeba skończyć antybiotyk - mąż do środy siedzi z nią w domu. Zrobiłam dla mojej córci i męża takie pomoce plastyczne z pomocą brata. Wydrukował kolorowanki i kupił farby, pędzle i blok papieru kolorowego. Jak wrócę to w domu będą czekać na mnie piękne pracę plastyczne. Jedna już mam tutaj w szpitalu.
reklama
RooibosGirl
Czemu jeszcze mniej znajomych? Dlaczego myślisz że się odsuną?Nakręcacie mnie tymi wyprawkami... Gdybym mogła stąd wyjść. Niestety Szczecin jeszcze nie dziś. Córcia już zdrowa, tylko trzeba skończyć antybiotyk - mąż do środy siedzi z nią w domu. Zrobiłam dla mojej córci i męża takie pomoce plastyczne z pomocą brata. Wydrukował kolorowanki i kupił farby, pędzle i blok papieru kolorowego. Jak wrócę to w domu będą czekać na mnie piękne pracę plastyczne. Jedna już mam tutaj w szpitalu.