majapszczolka242
Fanka BB :)
@RooibosGirl mi pomaga na gardlo cieple mleko z odrobiną masła i miodu... Tylko chyba pogoda nie taka na takie specyfiki ;/ ale jak dasz radę to pij może pomoze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko się przyda!Teraz doczytałam ze o apteczne pytałaś...
Śliczne właśnie uświadomiłam sobie ze mam Reserved pod nosem i tam nie byłam.@GoJ a zobacz Mikiego tu (link) i tu (link)
A ja się rozchorowałam.... Gardło uratowałam płukaniem wodą z solą, ale na ból głowy, który chce mnie chyba zabić nie mam w domowej apteczce nic. Totalnie wyleciało mi z głowy żeby kupić apap Zadzwoniłam do mamy i poprosiłam, żeby coś mi podwiozła, bo akurat wraca z pracy. Uratuje mnie to, bo narzeczony kończy prace dopiero za 4 godziny, a ja sama ledwo dałam rade wypełznąć na dwór z psem...
Tantum verde i apap można, a macie jeszcze jakieś inne sprawdzone specyfiki z apteki, które nie szkodzą w ciąży?
Tylko moi mają kopyta jak cygan@GoJ dziś widziałam że w Lidlu od przyszlego poniedziałku ciuchy dla starszakow i sandały też. Ja akurat sandaly mam ale po koszulki i szorty się chyba przejde
Super ten komplecik!!
Ja na dziewczynkę co nie zmienia faktu że po takich ciuszkach synów tylko zdjęcia zostałyJa jeszcze nie mam nic, mam tylko upatrzony wózek ktory mi się podoba. Miałam nadzieję na chłopaka więc nie przeglądałam ciuszkow po małej, będzie druga dziewczynka to pewnie cos wyszukam w tamtych rzeczach
Zdrowia. Ja ssę tymianek i podbiał szybko mi pomagaWszystko się przyda!
Mam nadzieję, że wyleczę to szybko, w domu i bez wizyty u lekarza. Nie lubię chodzić do przychodni, zawsze boję się, że złapię coś gorszego od innego pacjenta czekającego w poczekalni
Też mam Hashi. Jak twoja tarczyca w ciąży? Miałaś zwiększaną dawkę leku?u mnie niby to też może być tarczyca, bo mam hashimoto, ale jutro dla pewności pojadę na krew, przynajmniej jeśli okaże się, że wszystko ok to przestanę sobie wmawiać choroby
Słodkie [emoji7]Ja to przez weekend nakupowali troszkę ciuszków głównie rozmiary 62 i 68 choć jakieś pojedyncze 56 tez ( czekam na torbę od siostry i zobaczę co mi dała )
No i kupiłam niezbędna rzecz dla niemowlaka- czyli mini trampki [emoji7]
Zobacz załącznik 856910
Na sam ból głowy, jeśli nie chcesz nic brać z leków to polecam plastry chłodzące z APAPu. Są hydrożelowe i zawierają tylko mentol. Ja sobie przyklejam na czoło i kark i przynoszą mi ulgę.@GoJ a zobacz Mikiego tu (link) i tu (link)
A ja się rozchorowałam.... Gardło uratowałam płukaniem wodą z solą, ale na ból głowy, który chce mnie chyba zabić nie mam w domowej apteczce nic. Totalnie wyleciało mi z głowy żeby kupić apap Zadzwoniłam do mamy i poprosiłam, żeby coś mi podwiozła, bo akurat wraca z pracy. Uratuje mnie to, bo narzeczony kończy prace dopiero za 4 godziny, a ja sama ledwo dałam rade wypełznąć na dwór z psem...
Tantum verde i apap można, a macie jeszcze jakieś inne sprawdzone specyfiki z apteki, które nie szkodzą w ciąży?
Płukanie gardła herbatka z szałwia, na ból głowy mi pomaga woda z solą morska( pół łyżeczki soli na szklanke) i potem jeszcze szklankę samej wody.@GoJ a zobacz Mikiego tu (link) i tu (link)