reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Wybaczcie kobiety ale ja się cieszę że od jutra normalny system czyli szkoła, przedszkole mąż jedzie do pracy, zaznam spokoju, ciszy i relaksu, będę gotować obiadek i słuchać spiewu ptaków, wypije kawę w ciszy położę się na lezaku i będę wsluchiwac w swoje ciała aby cieszyć się malenstwem :biggrin2: nikt nie będzie mi co chwili drzwi otwierac i roznosic piasek i wolac jeść pić  :D co prawda kocham swoją rodzinę i przyjemność mi sprawia jak są w domu ale wszystko do czasu potrzeba oddechu a 9dni plus mąż to za dużo :-p relaks do godz 14 gwarantowany hi

reklama
Nie ważyłam się od 2 tyg. Mnie się rozstępy zrobiły w pierwszej ciąży i tak rozciągnęła skóra że ani w drugiej ani teraz nowe mi się nie robią.

Dzięki za gratulacje.
Miałam dosłownie w trakcie USG chwilę takiego jakby żalu. Ale on w brzuchu zachowywał się już jak dziecko nowo narodzone. Nawet kombinował jak łapkę wepchać do buzi. No i ma takie słodkie stopki i dłonie w piąstki... tak że wszystko to sprawiło iż to co między nogami stało się najmniej istotne.

Wczoraj tak sobie myślałam że jak już oszalałam na jego punkcie to co to będzie po narodzinach?
Ja tak będę przeżywać w środę na połówkowym...

Wybaczcie kobiety ale ja się cieszę że od jutra normalny system czyli szkoła, przedszkole mąż jedzie do pracy, zaznam spokoju, ciszy i relaksu, będę gotować obiadek i słuchać spiewu ptaków, wypije kawę w ciszy położę się na lezaku i będę wsluchiwac w swoje ciała aby cieszyć się malenstwem :biggrin2: nikt nie będzie mi co chwili drzwi otwierac i roznosic piasek i wolac jeść pić  :D co prawda kocham swoją rodzinę i przyjemność mi sprawia jak są w domu ale wszystko do czasu potrzeba oddechu a 9dni plus mąż to za dużo :-p relaks do godz 14 gwarantowany hi
Ja też się cieszę że dzieci wracają do szkoły. Od 7:30 do 12:30 mam spokój

Moi pojechali z Pradziadkiem do Zakroczymia na wycieczkę a my z Mikim sami. Zdrzemnęłam się bo mnie coś głowa boli ale nie pomogło. Męczę się z kawą rozpuszczalną bo plujka się skończyła.

Wyciagneli mnie moi synowie na spacer. Pierwszy kilometr fajnie potem już sie czołgałam do nich :p dobrze ze jutro przedszkole od 8 do 17 cisza i spokoj :D

Ja na razie 5 kilogramów przytyłam.
Teraz często się już pytają czy ja aby w ciąży nie jestem, bo ostatnio jak mnie widzieli to szczuplejsza ''jakby'' byłam

Ja mialam chwile stresu bo od wczoraj mlody jakis malo ruchliwy byl i juz sie zastanawialam czy nie wbijac sie jutro gdzies na sile do lekarza, ale ze juz dal o sobie znac to jestem spokojniejsza ;) wydaje mi sie ze obrocil sie plecami i kopie mnie gdzies od wewnatrz, bo wczensiej czulam normanie jak mnie girami kopal po brzuchu, a teraz te jego ruchy to bardziej takie smyranie bylo.
Zaczelam znowu przegladac wozki i znalazlam na olx w dobrej cenie anex sport ktory mi sie podoba, ale moj maz jest tak bardzo tym zainteresowany ze tylko na chwile spojrzal i dalej gapi sie w ta glupia konsole ;[ czasem sie zastanawiam czy ma 30 lat, czy 13. A ja sama podjac decyzji nie potrafie bo sie nie znam i sie denerwuje, bo nie chcialabym tego zostawiac na ostatnia chwile :/

reklama
Ja mialam chwile stresu bo od wczoraj mlody jakis malo ruchliwy byl i juz sie zastanawialam czy nie wbijac sie jutro gdzies na sile do lekarza, ale ze juz dal o sobie znac to jestem spokojniejsza ;) wydaje mi sie ze obrocil sie plecami i kopie mnie gdzies od wewnatrz, bo wczensiej czulam normanie jak mnie girami kopal po brzuchu, a teraz te jego ruchy to bardziej takie smyranie bylo.
Zaczelam znowu przegladac wozki i znalazlam na olx w dobrej cenie anex sport ktory mi sie podoba, ale moj maz jest tak bardzo tym zainteresowany ze tylko na chwile spojrzal i dalej gapi sie w ta glupia konsole ;[ czasem sie zastanawiam czy ma 30 lat, czy 13. A ja sama podjac decyzji nie potrafie bo sie nie znam i sie denerwuje, bo nie chcialabym tego zostawiac na ostatnia chwile :/
Najlepiej wybierz wózek najdroższy jaki jest podaj mu link to od razu zostawi konsole i się zainteresuje :D:D

Do góry