I mam nerwa. Teraz już o wszystko. O zdrowie. Płeć. O dojechanie na czas... bleah.Już jest jutro
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mam nerwa. Teraz już o wszystko. O zdrowie. Płeć. O dojechanie na czas... bleah.Już jest jutro
Moi do latania mają japonki. Sandały kupię im na dniach co by elegancko do szkoly bylo.Od dziś maja być mega upały a moje dzieci nie mają sandalek więc jedziemy na zakupy ale też nie będę szaleć bo wiem że zedra więc kupuje im w ccc najtańsze po 50/60zl hi hi
ja też piłam cole w pierwszej ciąży i wszystko jadłam łącznie z fastfoodami jak miałam ochotę i teraz też. I syn nie miał żadnych kolek czy tam alergii pokarmowych. Śmieszą mnie tez przesądy albo np. że będzie uczulenie na orzechy jak je się orzechy w ciąży czy coś