reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No to chyba odpuszczę z tym pochodzeniem do szefa.
Wymyśliłam sobie wczoraj co będę robić ręcznego, aby dorobić, bo z córcia nie dam rady siedzieć w domu (100 % energii), a tym bardziej coś robić. Prócz zleceń na projekty 3d i w ogóle na jakieś wzornicze projekty, będę robić ciekawa biżuterię i akcesoria dla niemowląt, zabawki. Jak coś już wyprodukuje to Wam pokaże :)
Dzisiaj mój mąż bierze udział w turnieju siatkówki plażowej, a ja z corcia spędzimy sobie czas na placu zabaw i zrobimy sobie piknik :)
Na poprawę humoru u mnie działa właśnie myślenie nad tym co będę robić jutro albo zabieram się za coś, aby nie myśleć o tym co mi zepsuło humor.

Goj trzymam kciuki mocno za zdrową upragnioną dziewczynke :-) życzę Ci bardzo! :-) dziewczyny witam się z Wami wszystkimi podczytuje od czasu do czasu .. cały czas w stresie o Dzidzię bardzo chcę żeby była zdrowa staram się myśleć zawsze pozytywnie, ale jak słyszę o tych strasznych tragediach łapię dołka i boje się o Maleństwo
Termin mam na 15.09 wczesniej na 22.09 ale po usg z 2 maja wyszlo 15.09. To moje drugie dziecko mam juz synka a teraz bedzie dziewczynka
Dziękuje Wam za wszystkie posty podczytywalam Was sobie i dalyscie duzo wskazowek
Macham do wszystkich <łapka> :* :-) :**

2 maja moja Malutka wazyla 360 gram i miala 14cm CRL
Mam lozysko z przodu ale czuje czeste ruchy przemile wiercenia i obroty uwielbiam! :-)

Hej.
Trafiłam tu przez kalendarz ciąży, trochę poczytałam więc postanowiłam się odezwać.
U mnie termin na 19 wrzesień.

ja też piłam cole w pierwszej ciąży i wszystko jadłam łącznie z fastfoodami jak miałam ochotę i teraz też. I syn nie miał żadnych kolek czy tam alergii pokarmowych. Śmieszą mnie tez przesądy albo np. że będzie uczulenie na orzechy jak je się orzechy w ciąży czy coś

reklama
ja też piłam cole w pierwszej ciąży i wszystko jadłam łącznie z fastfoodami jak miałam ochotę i teraz też. I syn nie miał żadnych kolek czy tam alergii pokarmowych. Śmieszą mnie tez przesądy albo np. że będzie uczulenie na orzechy jak je się orzechy w ciąży czy coś

Ja też pije czasem colę- jak już mnie najdzie ochota to nie ma zmiłuj :) a wtedy smakuje mi jak napój bogów:)

Do góry