JoAnnA250694
Fanka BB :)
Teraz żeby wszystko było dobrze jutro lekarz
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam w czwartek [emoji2]Teraz żeby wszystko było dobrze jutro lekarz
Dziękuję [emoji1][emoji8] będę trzymać kciuki w czwartek [emoji4]Ja mam w czwartek [emoji2]
Bądź dobrej myśli musi być dobrze [emoji8]
Jestem dobrej myśli [emoji2]Dziękuję [emoji1][emoji8] będę trzymać kciuki w czwartek [emoji4]
serio?!prorocze zatem maszdzięki rozgoszcze aż do września mam nadziejęHahaha wiedziałam dwa tygodnie temu śnił mi się Twój pozytyw, ale nie chciałam zapeszac gratulacje, rozgosc się
Kochana moje pierwsze testy były takieWitam kochane jestem 5 dni przed @ dla jaj zrobiłam test ciążowy dodam że owulacyjny 26 grudnia wyszedł pozytywny.Staramy się o drugie 2016 poroniłam pusty pęcherzyk w lutym 2017 pusty pęcherzyk drugi.2013 ur synka.Wyszła mi w teście druga słaba blada kreseczka wiem że wcześnie test zrobiony ale nawet widoczna.Mam obawy po tych poronieniach a nawet teraz jestem na środkach przeciwbólowych bo ząb mnie strasznie boli jutro mam wizytę u dentysty.Dodam że robiony przed 18 nie z porannego moczu.Nazdjeciu słabo wyszlo
.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom