reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam kochane jestem 5 dni przed @ dla jaj zrobiłam test ciążowy dodam że owulacyjny 26 grudnia wyszedł pozytywny.Staramy się o drugie 2016 poroniłam pusty pęcherzyk w lutym 2017 pusty pęcherzyk drugi.2013 ur synka.Wyszła mi w teście druga słaba blada kreseczka wiem że wcześnie test zrobiony ale nawet widoczna.Mam obawy po tych poronieniach a nawet teraz jestem na środkach przeciwbólowych bo ząb mnie strasznie boli :( jutro mam wizytę u dentysty.Dodam że robiony przed 18 nie z porannego moczu.Nazdjeciu słabo wyszlo

1515344968-05fa54b24c8fcc59-aaaaaa.jpeg
.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!! ja tez jutro lekarz. Boje sie nieziemsko :( tak z zasady panicznie boje sie ginekologa i badania ginekologicznego :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny które maja wizyty jutro trzymam kciuki będzie dobrze ;) za ta czwartkowa oczywiście tez ;) witam nowa mamę wśród nas ;) bądź dobrej myśli a ci do przeciwbólowych to chyba tylko paracetamol w ciazy można tak mi się wydaje.... zobacz to co lykasz jak działa na ciąże
A ja dziś tez się lenie..... mój zawsE pracuje w weekendy wiec ja sama z dzieciakami- z rana sie ogarnelam z mundurkami do szkoły i prasowaniem ich bo jutro już czas wracać do szkoły ;) i potem ległam na kanapie ;) teraz czekam na gości bo synek jutro ma urodziny wiec dziś świętować będziemy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane jestem 5 dni przed @ dla jaj zrobiłam test ciążowy dodam że owulacyjny 26 grudnia wyszedł pozytywny.Staramy się o drugie 2016 poroniłam pusty pęcherzyk w lutym 2017 pusty pęcherzyk drugi.2013 ur synka.Wyszła mi w teście druga słaba blada kreseczka wiem że wcześnie test zrobiony ale nawet widoczna.Mam obawy po tych poronieniach a nawet teraz jestem na środkach przeciwbólowych bo ząb mnie strasznie boli :( jutro mam wizytę u dentysty.Dodam że robiony przed 18 nie z porannego moczu.Nazdjeciu słabo wyszlo

1515344968-05fa54b24c8fcc59-aaaaaa.jpeg
.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana moje pierwsze testy były takie

Załączniki

• IMG_20171230_213406-1560x2080.jpg
    IMG_20171230_213406-1560x2080.jpg
    568,5 KB · Wyświetleń: 80
Do góry