G
gosc 15
Gość
u nas zostaje Marcelina
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też kupiłam jeansy ciążowe za 130 zeta w hm i jakoś się tak rozciągnęły, workowate zrobiły, a wcale często ich nie noszę, może miałam z 7 razy na sobie. Olx jest świetny i oprócz nich, mam wszystko z hm ale właśnie z olx, nie widzę różnicy między "nowymi" jak moje a używanymi, tak jakbym miała je po prostu już na sobie i wyprała. Z tego grubego jeansu, bez stretchu są dobrej jakości ale 1. drogie, 2. gorąco w nich jak diabli. Dziewczyny po ciąży sprzedają 3razy tańsze rzeczy często nie znoszone.Szkoda przymierzałam się do kupna spodni u nich. Jak są takie słabe to zrezygnuję. Muszę wyruszyć na łowy na olx i allegro. Mam pelno bluzek ciążowych, ale żadnych spodni. Na razie wszędzie biegam w legginsach.
Ślicznie.
@GoJ Marysia też cudnie.
@Adell1994 @dareczka1994 ja kupiłam w HM takie spodnie ciemne/czarne legginsowate (bez rozporka) to też już się w udach przetarły i z tyłu dziurka się robi, a mało nie kosztowały. Kupiłam też takie z rozporkiem, jeansowe i są bardziej porządne. Oczywście obydwie pary z działu spodni ciążowych.
Szkoda przymierzałam się do kupna spodni u nich. Jak są takie słabe to zrezygnuję. Muszę wyruszyć na łowy na olx i allegro. Mam pelno bluzek ciążowych, ale żadnych spodni. Na razie wszędzie biegam w legginsach.
Ślicznie.
@GoJ Marysia też cudnie.
Ja jak się stresuje (a ciąża i mój organizm okej) to też nie czuję. Mam wrażenie że dziecko wtedy jest przestraszone i woli być cicho... :-(Hej dziewczyny, ja siedze w jednym wielkim balaganie, remont pełną parą mam kaloryferow, piony, rury i wczoraj się dowiedziałam że wymiana instalacji elektrycznej w calym mieszkaniu, bo mieszkam na stancji, musze wyniesc się na trzy miesiące, mam wrazenie ze od poczatki ciazy jak i roku mam pod górkę, ciężko mi się cieszyć ciąża, kiedy ma się takie sytuacje, a lekarz kazała leżeć i odpoczywać zeby ciśnienie zmalalo, tylko JAk.
Mam wrazenie ze przez to wszystko od paru dni nie czuje ruchów, nie wiem co myśleć
Zgadzam się wystarczy wyjść na plac zabaw :-)W zeszłym roku pracowałam w firmie która produkowała różne personalizowane bibeloty na chrzest. Z tego co pamiętam to np. Lilianna, Maja, Julia, Antonina, Lena, Aniela, Laura powtarzały się bardzo często. U chłopców np. Jan, Antoni, Aleksander, Franciszek, Marcel, Jakub, Maciej... To będą chyba prawdziwe armie dzieciaków o tych samych imionach
U nas nie Przynajmniej jeszcze nie. Ciekawe, czy to do nas dotrze. Jeśli tak no to trudno: znów będe niemodna xDNie wiem czy u Was też ale w Warszawie jest moda na zamszowe dresy - koszmar. Coś pomiędzy dresem a piżamą. Ciążówki w tym widziałam i nietylko. Chodzą w całych kmpl. tzn bluza i dół... fuj.
Ja te 11 lat temu kupiłam w sklepie- budzie na bazarku. Zarówno jeansy jak i wizytowe ciążowe chodziłam w nich jeszcze długo po ciąży ze względu na wagę. Były super. Opchnęłam potem i kurde teraz żal ale kto by wiedział że teraz mi się przydadząTeż kupiłam jeansy ciążowe za 130 zeta w hm i jakoś się tak rozciągnęły, workowate zrobiły, a wcale często ich nie noszę, może miałam z 7 razy na sobie. Olx jest świetny i oprócz nich, mam wszystko z hm ale właśnie z olx, nie widzę różnicy między "nowymi" jak moje a używanymi, tak jakbym miała je po prostu już na sobie i wyprała. Z tego grubego jeansu, bez stretchu są dobrej jakości ale 1. drogie, 2. gorąco w nich jak diabli. Dziewczyny po ciąży sprzedają 3razy tańsze rzeczy często nie znoszone.