reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
U nas w przychodni na NFZ jest taka krowa, że ja do niej nie pójdę... rutyniara wiecznie wszem i wobec pokazująca jak bardzo ciężki jest jej żywot i praca. Nie zauważyła u mojej mamy mięśniaków wielkości głowy niemowlęcia, mimo regularnych wizyt skończyło się nagłym wycinaniem macicy... Kiedy znajoma poszła do niej na pierwsze usg, żeby zobaczyć maleństwo usłyszała "O proszę, tutaj jest pasożyt".Poza tym mówiłam PRZYCHODNIA już!!!
Jak będę się stresować albo coś będzie nie tak to wieczorem pojedziemy z narzeczonym na izbę przyjęć, ale sama nie jadę, boję się, że usłyszę jakieś głupie teksty od tych zapracowanych zmęczonych życiem ludzi :/
Z definicji dziecko w brzuchu matki jest organizmem pasożytniczym ;-)U nas w przychodni na NFZ jest taka krowa, że ja do niej nie pójdę... rutyniara wiecznie wszem i wobec pokazująca jak bardzo ciężki jest jej żywot i praca. Nie zauważyła u mojej mamy mięśniaków wielkości głowy niemowlęcia, mimo regularnych wizyt skończyło się nagłym wycinaniem macicy... Kiedy znajoma poszła do niej na pierwsze usg, żeby zobaczyć maleństwo usłyszała "O proszę, tutaj jest pasożyt".
Jak będę się stresować albo coś będzie nie tak to wieczorem pojedziemy z narzeczonym na izbę przyjęć, ale sama nie jadę, boję się, że usłyszę jakieś głupie teksty od tych zapracowanych zmęczonych życiem ludzi :/
Macie tylko jedną przychodnię w okolicy?
RooibosGirl
Jedyna, gdzie wiem chociaż tyle, gdzie jest wejście Nie mamy wielu ginekologów w tym mieście. Większość znajomych chodzi do tej krowy, o której napisałam...Z definicji dziecko w brzuchu matki jest organizmem pasożytniczym ;-)
Macie tylko jedną przychodnię w okolicy?
Ostatnia edycja:
Kurczę.. zdrzemnęłam się i wstałam bardziej zmęczona niż się kładłam. Takie mi się głupoty śniły. Że bolał mnie brzuch. Robili mi USG niby wszystko ok... W tym śnie pani ginekolog zamiast płci stwierdziła tylko że dziecko ma włoski. :-) Zaraz biorę się za kotlety.
Adell1994
A z tą drzemką to zawsze tak jestKurczę.. zdrzemnęłam się i wstałam bardziej zmęczona niż się kładłam. Takie mi się głupoty śniły. Że bolał mnie brzuch. Robili mi USG niby wszystko ok... W tym śnie pani ginekolog zamiast płci stwierdziła tylko że dziecko ma włoski. :-) Zaraz biorę się za kotlety.
Oj mi też się śniły głupoty tej nocy, że pępek mi wyszedł i miał taką okropną narośl, strasznie głupie mam sny w ciąży i to po kilka w ciągu nocy ale większości rano nie pamiętam . Wstaje w nocy do toalety ze 3 razy i pamiętam że cos mi się tam śniło ale nie wiem co
A ja w tym śnie nawet dopytywałam czy to Marysia. A ta z tymi włoskami.A z tą drzemką to zawsze tak jest
Oj mi też się śniły głupoty tej nocy, że pępek mi wyszedł i miał taką okropną narośl, strasznie głupie mam sny w ciąży i to po kilka w ciągu nocy ale większości rano nie pamiętam . Wstaje w nocy do toalety ze 3 razy i pamiętam że cos mi się tam śniło ale nie wiem co
Adell1994
A to imię już wybrane czy tylko taki sen ?A ja w tym śnie nawet dopytywałam czy to Marysia. A ta z tymi włoskami.
D
Deleted member 180961
Gość
też mi się dzisiaj śniły bzdety urodziłam i wszystkim pokazywałam brzuch bo nie miałam rozstępów, tak mnie to podekscytowało, że nawet nie spojrzałam na dziecko
reklama